Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

SAMSUNG MG23F301TAK/EO

SAMSUNG MG23F301TAK/EO

SAMSUNG

299560

MG23F301TAKEO

Nový produkt

Skladom: viac ako 5 ks predajňa Piešťany: 0 ks
predajňa Dolný Kubín: 1 ks
sklad DOMOSS: 5 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
Mikrovlnná rúra Samsung F300G vám umožní nahradiť hotové jedlá určené na ohriatie zdravými domácimi jedlami. Pomocou 20 prednastavených režimov pripravíte čerstvé jedlo v priebehu niekoľkých minút.... zobraziť viac
Cena

119,00 €

-46,00 €

165,00 €

Odporúčame dokúpiť

Predĺžená záruka:

Poistenie odcudzenia alebo náhodného poškodenia:

Rezervujte si tento tovar na predajni:

Po odoslaní rezervácie Vás budeme informovať o možnosti prevzatia tovaru cez SMS správu.
Platbu zrealizujete na pokladni ako pri bežnom nákupe, k cene tovaru sa prirátava manipulačný poplatok 1€.
Pokial je na pobočke dostupný posledný kus tovaru, môže sa jednať o vystavený tovar.


Máte záujem sa pýtať na produkt
SAMSUNG MG23F301TAK/EO ?
Zanechajte nám kontakt a my Vám zavoláme naspäť.

* povinné údaje


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

119,00 €

Skladom: viac ako 5 ks

Detaily

Mikrovlnná rúra Samsung F300G vám umožní nahradiť hotové jedlá určené na ohriatie zdravými domácimi jedlami. Pomocou 20 prednastavených režimov pripravíte čerstvé jedlo v priebehu niekoľkých minút.Jednoduché varenie z čerstvých surovínSkrášlite svoju kuchyňu pomocou štýlovej mikrovlnnej rúry F300G, ktorá sa vyznačuje prednou časťou z čierneho skla vsadeného do plášťa so vzorom s tenkými líniami, zladenou rukoväťou, krištáľovým modrým displejom a detailným strieborným otočným ovládačom.Skrášlite svoju kuchyňuMikrovlnná rúra F300G má hladký keramický vnútorný povrch, ktorý sa ľahko čistí, nepoškriabe sa a postupom času nezmení farbu. Tento antibakteriálny vnútorný povrch odolný voči poškriabaniu je vyrobený tak, aby dlho vydržal.Udržujte čistotu vďaka keramikeNastavenie režimu ECO novej mikrovlnnej rúry Samsung F300G ponúka najnižší príkon v pohotovostnom režime, vďaka čomu výrazne znižuje spotrebu energie a vaše účty za elektrinu.Šetrite peniaze s režimom ECOSystém trojitej distribúcie mikrovĺn vám zabezpečí vždy dokonale uvarené jedlá. Mikrovlny prechádzajú tromi otvormi vo vnútornom priestore rúry, čím sa zabezpečuje širšie pokrytie a presnejšia distribúcia tepla.Ochutnajte obľúbené tradičné receptyVyberte si zo širokej ponuky predprogramovaných miestnych receptov v mikrovlnnej rúre Samsung F300G a vychutnávajte si známe chute jednoduchým stlačením tlačidla.

Vlastnosti

Typ mikrovlnnej rúrys grilom
Priemer otočného taniera (cm)28,8
Výkon mikrovĺn (W)1200
Farbačierna
Vnútorný objem (l)23
GrilÁno
DisplejÁno
Objem (l)23
Výška (cm)27.5
Šírka (cm)48.9
Hĺbka (cm)39.2
Ovládanieotočné, dotyk

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

SAMSUNG MG23F301TAK/EO

SAMSUNG MG23F301TAK/EO

19 ďalšie produkty v rovnakej kategórii