Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

GORENJE NRK6192AXL4

VÝPREDAJ

GORENJE NRK6192AXL4

GORENJE

388773

NRK6192AXL4

Nový produkt

Skladom: 1 ks predajňa Piešťany: 0 ks
predajňa Dolný Kubín: 1 ks
sklad DOMOSS: 0 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
Konvertibilná zásuvka FreshZone Táto praktická zásuvka sa jednoducho premení zo zásuvky na ryby a mäso na zásuvku na ovocie a zeleninu, takže môžete ľahko pojať všetku svoju čerstv... zobraziť viac
Cena

469,00 €

-90,00 €

559,00 €

Odporúčame dokúpiť

Predĺžená záruka:

Poistenie odcudzenia alebo náhodného poškodenia:

Rezervujte si tento tovar na predajni:

Po odoslaní rezervácie Vás budeme informovať o možnosti prevzatia tovaru cez SMS správu.
Platbu zrealizujete na pokladni ako pri bežnom nákupe, k cene tovaru sa prirátava manipulačný poplatok 1€.
Pokial je na pobočke dostupný posledný kus tovaru, môže sa jednať o vystavený tovar.


Máte záujem sa pýtať na produkt
GORENJE NRK6192AXL4 ?
Zanechajte nám kontakt a my Vám zavoláme naspäť.

* povinné údaje


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

469,00 €

Skladom: 1 ks

Príslušenstvo

Detaily

Konvertibilná zásuvka FreshZone

Táto praktická zásuvka sa jednoducho premení zo zásuvky na ryby a mäso na zásuvku na ovocie a zeleninu, takže môžete ľahko pojať všetku svoju čerstvú úrodu alebo nákup z tržnice.

NoFrost Plus

Jeden z najlepších chladiacich systémov na trhu, inštalovaný v mraziacom priestore, zabraňuje hromadeniu ľadu a námrazy, čím sa udržuje nízka spotreba energie. Vďaka tomu je využitie skladovacej kapacity optimálne a odmrazovanie a čistenie interiéru už nie je nutné. Krabice alebo balíčky potravín sa k sebe neprilepia, takže vaše jedlo bude v mrazničke čisté a upratané.

AdaptTech

Tento inteligentný systém bol vyvinutý pre udržanie konštantnej teploty v chladničke bez ohľadu na to, ako často otvárate dvere. Chladnička nepretržite sleduje spôsob, akým ju používate, a riadi teplotu pre zabránenie zvýšenia teploty, aby tak vaše jedlo zostalo čerstvé a znížila sa spotreba energie.

IonAir s MultiFlow 360°

IonAir vytvára vo vnútri spotrebiča negatívne nabité ióny, ktoré sú vďaka novému systému MultiFlow 360 ° v chladničke rovnomerne distribuované. Vzduch obohatený týmito aniónmi zachováva chuť a odstraňuje nepríjemné pachy.

CrispZone with HumidityControl

Priestranná zásuvka CrispZone je navrhnutá tak, aby uchovala živiny a predĺžila čerstvosť jedla vďaka nízkej teplote a možnosti regulácie úrovne vlhkosti.

FastFreeze

Funkcia FastFreeze zmrazí jedlo pri -24 °C, aby sa zachovala väčšina minerálov v potrave. Približne po 2 dňoch sa funkcia automaticky vypne a teplota mraziaceho priestoru sa vráti do východiskového nastavenia.

SensoTech prepínač

Veľký a prehľadne usporiadaný LED displej umožňuje okamžitú kontrolu nad nastaveniami. Podržaním symbolu °C po dobu 2 sekúnd môžete jednoducho prepínať medzi oddeleniami a samostatne regulovať teplotu v chladničke alebo mrazničke.

SlotIn

Vďaka funkcii otvárania dverí chladničky do pravého uhla môžete pohodlne vytiahnuť všetky police a zásuvky. Toto riešenie je ideálne pre chladničky umiestnené pri stene, vedľa skrinky alebo iného spotrebiča.

Jednuduché čistenie

Vďaka inovatívne navrhnutej, hladkej vnútornej stene sa kombinované chladničky Gorenje GardenFresh extrémne ľahko čistia a zabezpečujú zdravé a bezpečné miesto pre vaše jedlo.

Držiak fliaš

Vďaka praktickému držiaku na fľaše sú vaše fľaše a plechovky ľahko dostupné a nezaberajú miesto, ktoré by sa inak dalo využiť na uloženie iných predmetov.

KitchenFit

Vďaka premyslenej konštrukcii chladnička elegantne zapadne do kuchynskej linky a zároveň poskytne veľkú úložnú kapacitu.

SuperSilent

Chladnička s mrazničkou pracuje s hlučnosťou len 38 dB, čo je porovnateľné so šepkaným rozhovorom medzi dvoma ľuďmi. Táto tichá prevádzka je výsledkom vynikajúcej izolácie a inovatívnych riešení chladiaceho systému.

LedLight

LED osvetlenie v chladničkách poskytuje vynikajúci a vysoko efektívne osvetlenie. Jeho životnosť je tridsaťkrát dlhší ako u konvenčných žiaroviek a ušetrí až desaťkrát toľko energie.

EcoMode

V prípade dlhodobej neprítomnosti, keď sú dvierka chladničky neustále zatvorené, možno chladničku nastaviť tak, aby pracovala v úspornom režime.

E (energetická účinnosť)

Spotrebiče, ktoré majú 15 a viac rokov, spotrebujú až trikrát viac energie ako nové. Nové modely Gorenje prichádzajú s vynikajúcou tepelnou izoláciou, spotrebiče sa môžu pochváliť vylepšeným tesnením dverí, špičkovými komponentmi chladiaceho systému a elektronickou reguláciou, ktorá znižuje spotrebu energie na minimum.

Vlastnosti

VýpredajÁno
Špeciálny výpredajÁno
Hmotnosť (kg)73.5
Typ chladničkykombinovaná
Farbanerezová
Objem chladničky (l)203
Objem mrazničky (l)99
Ročná spotreba el. energie (kWh/rok)240
Beznámrazový systémÁno
Hlučnosť (dB)38
Beznámrazový systém mrazničky - NoFrostAno
DisplejÁno
Farba - všeobecnáNerezová
Výška (cm)185
Šírka (cm)60
Hĺbka (cm)59.2
ZabudovateľnosťNie
Celkový objem (l)302
Obchodná značkaGORENJE SUPERIOR
Energetická trieda 2021(rozsah A-G)E

Prílohy

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

GORENJE NRK6192AXL4

GORENJE NRK6192AXL4

10 ďalších produktov z tejto série