Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

Castelli 20004 SUPERLEGGERA M

DOPRAVA ZADARMO
VÝPREDAJ

Castelli 20004 SUPERLEGGERA M

CASTELLI

404000

20004010M

Nový produkt

Skladom: 1 ks predajňa Piešťany: 1 ks
predajňa Dolný Kubín: 0 ks
sklad DOMOSS: 0 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
Prémiové ľahké krátke nohavice pre horúce dni. Materiál so stupňujúcou sa hmotnosťou úpletu pre minimum hmotnosti a optimálnu oporu. Ultra ľahký materiál redukujúci hmotnosť až do 50%, so zvýšenou ... zobraziť viac
Cena

199,95 €

Rezervujte si tento tovar na predajni:

Po odoslaní rezervácie Vás budeme informovať o možnosti prevzatia tovaru cez SMS správu.
Platbu zrealizujete na pokladni ako pri bežnom nákupe, k cene tovaru sa prirátava manipulačný poplatok 1€.
Pokial je na pobočke dostupný posledný kus tovaru, môže sa jednať o vystavený tovar.


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

199,95 €

Skladom: 1 ks

Detaily

Prémiové ľahké krátke nohavice pre horúce dni. Materiál so stupňujúcou sa hmotnosťou úpletu pre minimum hmotnosti a optimálnu oporu. Ultra ľahký materiál redukujúci hmotnosť až do 50%, so zvýšenou odolnosťou. Minimalistické sieťované traky, nízka hmotnosť a maximum ventilácie. Integrované elastické lemy s obsahom Lycra®, držia nohavice v pozícii. Teplom aplikované elastické logá a 3D nápisy. Progetto X2 Air cyklo vložka s bezšvovou konštrukciou. Farby: 010 - čierna Veľkosti: S – 3XL Hmotnosť: 141 g (L) Teplotný rozsah: 20 - 40 °CMateriálové zloženie: Hlavný materiál 71%polyamid 29%elastan Bočné panely 64%polyamid 35%elastan 1%polyester Zadný diel 94%polyester 6%elastanĽAHKÉ, CHLADIVÉ A ROVNO Z BUDÚCNOSTI Ľahké a vzdušné krátke nohavice vytvárame už od roku 2011, avšak vždy sme narazili na limity kompromisu medzi odolnosťou a nízkou hmotnosťou. Preto sme sa museli vrátiť a nájsť inú, lepšiu cestu. Preskúmali sme čo vlastne musia naše nohavice naozaj zvládať: bezpodmienečne udržať cyklistickú vložku v pozícii, za čo najmenšieho nárastu hmotnosti, nesmú byť priehľadné a musia zniesť aspoň jednu sezónu naozaj tvrdého jazdenia. Navrhli sme teda úplne novú textíliu, tkanú namiesto pletenej, ktorá dokáže ušetriť 30% hmotnosti, pri zachovaní rovnakej opory pre svaly a transparentnosti. Následne sme spolupracovali s popredným svetovým výrobcom na vytvorení konštrukcie a materiálu, ktorý je postupne smerom ku kolenám jemnejší a ľahší. Podarilo sa nám vytvoriť tkaninu, ktorá má v poslednej časti hmotnosť len 90 g/m2 oproti 220 g/m2 pri štandardných materiáloch. Zatiaľ čo je táto tkanina extrémne ľahká zachováva si vynikajúcu odolnosť voči oderu v oblasti rozkroku. Nemôžeme garantovať, že vydržia šúchanie po asfaltovej ceste, ale vydržia veľa. Majte na pamäti, že tieto nohavice vám ušetria na hmotnosti okolo 50 g, keď sú suché, avšak absorbujú o 30% menej vlhkosti, keď sa začnete potiť. Takže ak si dáte Alpe d´Huez, vo výjazde veziete o 150 g. menej ako bežne. Tieto nohavice rovnako nerobia kompromisy na poli komfortu. Použili sme našu špičkovú vložku Progetto X2 AIR s bezšvovou konštrukciou, taktiež naše jedinečné prúžkovane sieťované traky, rovnaké ako na Free Aero Race 4 a tiež ploché ukončovacie lemy, ktoré všetko držia na svojom mieste. Ale aj povrchová úprava je to, čo ich odlišuje. Logá sú laserom vypálené do povrchu látky pre veľmi diskrétny a luxusný efekt tón v tóne. V týchto nohaviciach nepotrebujete mať pestrofarebné logá, aby ste mohli kričať, že ste dosiahli maximálny komfort a výkon v cyklistike.

Vlastnosti

VýpredajÁno
Doprava ZADARMOÁno

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

Castelli 20004 SUPERLEGGERA M

Castelli 20004 SUPERLEGGERA M