Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

TEXAS CSX2000 píla akumulátorová

DOPRAVA ZADARMO
TEXAS CSX2000 píla akumulátorová Zväčšiť

TEXAS CSX2000 píla akumulátorová

TEXAS

327206

TEXASCSX2000

Nový produkt

Skladom: 3 ks predajňa Piešťany: 3 ks
predajňa Dolný Kubín: 0 ks
sklad DOMOSS: 0 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
Akumulátorová reťazová píla TEXAS CSX 2000 je užívateľsky prívetivá píla na batériu pre menšie úlohy v záhrade, ako je orezávanie a pílenie konárov a kusov dreva. Dá sa použiť aj na výrub menších s... zobraziť viac
Cena

179,99 €

Odporúčame dokúpiť

Predĺžená záruka:

Rezervujte si tento tovar na predajni:

Po odoslaní rezervácie Vás budeme informovať o možnosti prevzatia tovaru cez SMS správu.
Platbu zrealizujete na pokladni ako pri bežnom nákupe, k cene tovaru sa prirátava manipulačný poplatok 1€.
Pokial je na pobočke dostupný posledný kus tovaru, môže sa jednať o vystavený tovar.


Máte záujem sa pýtať na produkt
TEXAS CSX2000 píla akumulátorová ?
Zanechajte nám kontakt a my Vám zavoláme naspäť.

* povinné údaje


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

179,99 €

Skladom: 3 ks

Detaily

Akumulátorová reťazová píla TEXAS CSX 2000 je užívateľsky prívetivá píla na batériu pre menšie úlohy v záhrade, ako je orezávanie a pílenie konárov a kusov dreva. Dá sa použiť aj na výrub menších stromov. Lišta má 10 palcov (25 cm). Akumulátorová reťazová píla má beznástrojové nastavenie / napnutie reťaze píly. Pred spustením je potrebné naplniť reťazový olej do nádrže, ktorá je dávkuje sa automaticky počas používania. Hmotnosť je len 2,7 kg.(3,4 kg vrátane batérie). Lišty a pílové reťaze sú značky Oregon, ktorý je vedúcou značkou v týchto oblastiach. Reťazová píla má bezpečnostnú brzdu reťaze, ktorá rýchlo zastaví reťaz píly, ak sa píla počas používania rozbije. Súčasťou balenia je ochranné / úložné puzdro na lištu. Reťazová píla sa dodáva s extra výkonnou 20V / 4,0 Ah batériou a rýchlonabíjačkou (120 min.) Batéria a nabíjačka sú kompatibilné s nasledujúcimi strojmi: GTX 2000, HTX2000, LBX2000, PHX2000, PCX2000, LMX2033, LMX2037Charakteristika a technické údaje:Napätie: 20 V Štartér: Elektrický Rýchlosť reťaze: 5 m / s2 Lišta: Oregon Dĺžka lišty: 25 cm Reťazová brzda: Áno Mazanie reťaze: automatické Nastavenie reťaze: Bez náradia Objem reťazového oleja: 0,12 litra Doba nabíjania: 2 hodiny Kapacita batérie: 4,0 Ah Hlučnosť: 102 dB Hmotnosť: 2,7 kgTEXAS je 100% dánska rodinná firma, ktorá vyrába záhradnú techniku od roku 1960. Všetko to začalo so záhradnými kultivátormi, no dnes sa sortiment rozšíril na všetky typy motorových záhradných strojov (elektrický, batériový a benzínový pohon). Hrdé tradície sa začali v továrni v Dánskom Odense, kde dodnes sídli. TEXAS vlastní 2 továrne, ktoré vyrábajú väčšinu našich záhradných strojov. To dáva plnú kontrolu nad vývojom, kvalitou a kontrolou, ako aj zodpovednú a modernú výrobu.

Vlastnosti

Doprava ZADARMOÁno
Dĺžka lišty (cm)25
Hmotnosť (kg)2.7
Druh pohonuakumulátorová
Napätie (V)20
Kapacita batérie (mAh)4000

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

TEXAS CSX2000 píla akumulátorová

TEXAS CSX2000 píla akumulátorová

15 ďalšie produkty v rovnakej kategórii