Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

Grohe Sensia Arena sprchová závesná toaleta, alpská biela 39354SH1

DOPRAVA ZADARMO

Grohe Sensia Arena sprchová závesná toaleta, alpská biela 39354SH1

GROHE

372005

Sensia Arena

39354SH1PROMO

Nový produkt

Skladom: 1 ks predajňa Piešťany: 0 ks
predajňa Dolný Kubín: 0 ks
sklad DOMOSS: 1 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
GROHE Sensia Arena - závesná WC misa - antibakteriálna glazúra  GROHE HyperClean  (spĺňa požiadavky japonského štandardu SIAA Kokin) a protipriľnavý keramický povrch s technológiou  GROHE AquaCe... zobraziť viac
Cena

1 919,99 €

-1 927,91 €

3 847,90 €

Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

1 919,99 €

Skladom: 1 ks

Príslušenstvo

Detaily

Sprchová toaleta GROHE Sensia Arena: maximálne pohodlie a čistenie pomocou inteligentnej samočistiacej technológie

Prečo používať papier, keď máte k dispozícii vodu? Táto japonská sprchová toaleta zmení váš pohľad na každodennú hygienu prostredníctvom sofistikovanej kombinácie tradičného WC a bidetu. Táto technologicky pokročilá toaleta ponúka dve separátne samočistiace sprchové ramená, ktorých polohu, tlak a teplotu môžete nastaviť a ktoré ponúkajú otáčajúci sa a masážny prúd vody spolu s funkciou sušiča. Návšteva toalety bude skutočným pôžitkom vďaka ďalším funkciám zameraným na používateľský komfort, napríklad doska a veko s automatickým otváraním alebo výkonné spláchnutie, ktoré pokryje a vyčistí celý povrch misy. Táto sprchová toaleta bola navrhnutá s ohľadom na 100 % hygienu a jednoduchú údržbu. Aktívne potlačovanie zápachu zaručuje čistotu a vôňu, zatiaľ čo pokročilé keramické poťahy HyperClean a AquaCeramics sú nepriľnavé, zabraňujú usadzovaniu vodného kameňa a rastu 99,9 % baktérií. Dezinfekčná technológia PlasmaCluster* aktívne likviduje batérie vnútri misy. Táto elegantná závesná toaleta dokonalo doplní každú modernú kúpeľňu, zatiaľ čo jej hladké línie bez záhybov zabraňujú usadzovaniu nečistôt. Použite ovládací panel na boku dosky, diaľkový ovládač alebo jednoducho váš smartfón na nastavenie programu osobnej očisty sprchovej toalety GROHE Sensia Arena, ktorá prinesie revolúciu do vašej každodennej osobnej starostlivosti.
Súprava obsahuje:
  • GROHE PowerFlush: dokonalé splachovanie bez oplachovej obruby GROHE Rimless a splachovacia technológia GROHE Triple Vortex
  • GROHE Skin Clean – Perfektná starostlivosť o pokožku
  • 2 separátne nastaviteľné sprchové ramená (1 pre zadný prúd a 1 pre dámsku intímnu hygienu)
  • oddelený prívod vody do sprchy pre dámsku intímnu hygienu
  • otáčajúca sa dýza (automatický pohyb sprchy vpred a späť)
  • pulzujúci, masážny režim prúdu
  • nastaviteľná intenzita prúdu vody
  • automatické oplachovanie sprchovej dýzy čerstvou vodou pred a po použití
  • integrovaný ohrievač dodá neobmedzené množstvo teplej vody
  • nastaviteľná teplota
  • Ďalšie funkcie:
  • sušenie teplým vzduchom s nastaviteľnou teplotou
  • systém s filtrom na odstránenie zápachu
  • Technologia PlasmaCluster
  • odvápňovacia funkcia
  • sedadlo a poklop z Duroplastu s automatickým otváraním/zatváraním
  • detekcia používateľa pomocou infračervených snímačov
  • nastavenie polohy sedadla
  • vypínač
  • vnútorné a vonkajšie nočné osvetlenie misy
  • skrytá vodovodná prípojka a káblové vedenie
  • diaľkové ovládanie
  • Smartfón APP pre iOS alebo Android
  • obsahuje:
  • zvuková izolácia a montážna doska
  • manuálny diaľkový ovládač s nástenným držiakom
  • aktívny uhlíkový filter na absorpciu zápachu
  • pripájacia súprava pre podomietkové nádržky
  • ochrana dýzy
  • napájací kábel so systémovou zástrčkou
  • tlak 0,05 – 1 MPa (0,5 – 10 barov)
  • nominálne napätie 220 – 240 V AC
  • frekvencia sieťového napätia 50 – 60 Hz
  • stupeň krytia IPX4
  • vyhovuje EN 1717
  • certifikácia CE

Technológie a benefity

GROHE HygieneClean (Sensia Arena No. 39354SH0)

GROHE Hygiene Clean (Sensia Arena č. 39354SH0)

Najčistejšia toaleta na svete

Inovatívne hygienické vlastnosti pre maximálne bezpečie. Technológia GROHE Hygiene Clean dohromady tvorí tú najhygienickejšiu toaletu na celej zemeguli. Spočíva v dvoch inovatívnych keramických glazúrach, ktoré sa spoločne zasadzujú o až neuveriteľne čistý povrch toalety. Odolná vrstva HyperClean zabraňuje pomocou iónov striebra usadzovaniu a rastu 99,9 % všetkých baktérií, zatiaľ čo povrch AquaCeramics vytvára výnimočne hladkú vrstvu, na ktorej sa neusadzujú nečistoty a ktorá je vždy dokonale vyčistená pri spláchnutí pomocou silného trojitého vodného víru.

Kompletná starostlivosť o pokožku (Sensia Arena)

Technológia SkinClean ponúka niekoľko režimov prúdu

Zvoľte si požadovaný režim prúdu pre dokonalú očistu Technológia GROHE SkinClean ponúka širokú škálu očistných režimov prúdu, a to vrátane nastaviteľnej hlavnej čistiacej sprchy, separátnej dámskej sprchy, otáčajúcej sa dýzy a masážnej dýzy pre skutočne dôslednú starostlivosť. Pre všetky dýzy je možné nastaviť teplotu vody, tlak a polohu. Sprchové hlavice týchto dýz je možné jednoducho vymeniť, aby bola zaručená ich maximálna úroveň hygieny.

Dokonalý komfort (nástenná sprchová toaleta Sensia Arena)

Jedinečné funkcie pre váš komfort

Široká škála používateľsky prívetivých funkcií pre váš osobný komfort Garantujeme doteraz nevídaný osobný komfort, ktorý vám poskytne rad starostlivo premyslených technológií a funkcií. Sprchová toaleta Sensia Arena obsahuje sušič, ktorý vás rýchlo a šetrne osuší po každom použití toalety, a integrované potlačovanie zápachu, ktoré vytvorí vnútri misy vzduchový štít zabraňujúci úniku zápachu do miestnosti. Zatiaľ čo je WC doska v noci podsvietená jemným svetlom, aby ste nemuseli v tme tápať.

Technológia PlasmaCluster

Celkom nový rozmer hygieny

Technológia PlasmaCluster na dezinfekciu vzduchu Naša revolučná technológia PlasmaCluster* účinne odstraňuje baktérie od najmenších zárodkov, a to aj v tých najhoršie dostupných oblastiach keramického povrchu, na ktoré by ste pri bežnom čistení nedosiahli. Robí to tak, že uvoľňuje kladné a záporné ióny vnútri záchodovej misy, oxiduje a odstraňuje baktérie. Tým vytvára prostredie celkom bez prítomnosti baktérií. * Technológia PlasmaCluster a logo PlasmaCluster sú registrovanými obchodnými známkami spoločnosti Sharp Corporation.

Triple Vortex

Inovatívne splachovanie, ktoré po sebe nezanechá ani stopu nečistôt

Splachovací systém Triple Vortex: inteligentný prúd, ktorý dôkladne vyčistí celý povrch misy Toalety GROHE disponujú jedinečným splachovaním, ktorého sila je znásobená jedinečnou konštrukciou misy. Namiesto jediného vodného výstupu využíva systém Triple Vortex celkom tri výpusty, ktoré vnútri toalety vytvoria silný vír, ktorý za sebou nezanechá ani stopu nečistôt. Pripočítajte k tomu konštrukciu misy bez okrajového splachovacieho kruhu, v ktorej sa nenachádzajú žiadne zákutia na usadzovanie baktérií, a získate tu najefektívnejšiu a najhygienickejšiu toaletu na svete.

Jednoduché ovládanie (nové)

Dokonale flexibilné ovládanie sprchovej toalety

Jednoduché ovládanie prostredníctvom ovládacieho panela, diaľkového ovládania alebo aplikácie Nastaviť režim prúdu a očistné programy je možné pomocou niekoľkých jednoduchých spôsobov. Na nastavenie je možné použiť intuitívne diaľkové ovládanie. K dispozícii je však taktiež mobilná aplikácia, prostredníctvom ktorej si môžete vytvoriť používateľský profil a všetky nastavenia si doň uložiť na budúce použitie. Alebo jednoducho použite ovládací panel priamo na toalete.

Automatické funkcie (nové)

Automatické otváranie, zatváranie a čistenie

Automatická prevádzka pre jednoduchú údržbu a maximálne pohodlie Vďaka nasledujúcim technológiám a funkciám je zaistená praktickosť a jednoduchá údržba – snímač na toalete deteguje prítomnosť prichádzajúcej osoby a automaticky otvorí veko záchodovej misy a hlava sprchového ramena sa čistí pred a po každom použití. K dispozícii je taktiež dodatočná inštalácia voliteľného automatického splachovania (vyžaduje súpravu na pripojenie splachovacieho systému GROHE Sensia Arena 46944001 pre inštalačný systém Rapid SL 39112001). Ďalší otvor v zadnej časti dosky umožňuje jednoduché odvápnenie toalety (vyžaduje odvápňovaciu súpravu GROHE Sensia Arena 46978001).

Galéria obrázkov

Predĺžená záruka 2 + 1 rok

Spoločnosť Grohe poskytuje na tento produkt rozšírenú záruku 2 + 1 rok predĺžená záruka po registrácii. Úplné znenie záručných podmienok nájdete tu.

Vlastnosti

Typ (el. bidetu)s keramikou
Materiál sedátkaduroplast
Doprava ZADARMOÁno
SlimÁno
Odsávanie zápachus odsávaním
Farba keramikybiela
Automatické otváranie sedátkas automatickým otváraním
Ďiaľkové ovládanieÁno
Funkcia sušeniaso sušením
Nočné osvetlenies nočným osvetlením
Aplikácia v mobileáno
Dĺžka (cm)60
Šírka (cm)37.5
Obchodná značkaSensia Arena

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

Grohe Sensia Arena sprchová závesná toaleta, alpská biela 39354SH1

Grohe Sensia Arena sprchová závesná toaleta, alpská biela 39354SH1

4 ďalších produktov z tejto série

9 ďalšie produkty v rovnakej kategórii