Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

BRUDER 2506 auto pobrežná hliadka

VÝPREDAJ
-20%
BRUDER 2506 auto pobrežná hliadka Zväčšiť

BRUDER 2506 auto pobrežná hliadka

Bruder

408258

U02506

Nový produkt

Skladom: 2 ks predajňa Piešťany: 2 ks
predajňa Dolný Kubín: 0 ks
sklad DOMOSS: 0 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
BRUDER 02506 AUTO RAM, POBREŽNÁ HLIADKA S FIGÚRKOU A PRÍSLUŠENSTVOM Rekreácia a šport na vode a vo vode sú veľmi dôležité voľnočasové aktivity. Odteraz je pobrežná hliadka BWORLD so svojím motorový... zobraziť viac
Cena

44,00 €

-11,00 €

55,00 €

Rezervujte si tento tovar na predajni:

Po odoslaní rezervácie Vás budeme informovať o možnosti prevzatia tovaru cez SMS správu.
Platbu zrealizujete na pokladni ako pri bežnom nákupe, k cene tovaru sa prirátava manipulačný poplatok 1€.
Pokial je na pobočke dostupný posledný kus tovaru, môže sa jednať o vystavený tovar.


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

44,00 €

Skladom: 2 ks

Detaily

BRUDER 02506 AUTO RAM, POBREŽNÁ HLIADKA S FIGÚRKOU A PRÍSLUŠENSTVOM Rekreácia a šport na vode a vo vode sú veľmi dôležité voľnočasové aktivity. Odteraz je pobrežná hliadka BWORLD so svojím motorovým vozom RAM vrátane pádlovacieho člna zodpovedná za bezpečnosť všetkých nadšencov vodných športov. Odolnosť a terénne schopnosti modelu RAM sú legendárne a dodnes jedinečné. Toto vozidlo je mimoriadne pôsobivé aj z hľadiska výkonu. Jeho motor V8 HEMI dosahuje výkon 410 koní a krútiaci moment 582 newtonmetrov. Okrem toho je záchranné vozidlo vybavené paddleboardom. Vďaka nemu sa dokáže rýchlo dostať do akejkoľvek nebezpečnej situácie na vode. Silný vztlak dosky zabezpečuje stabilné plávanie. Ako dokonalé rozšírenie systému RAM so záchranným systémom Bruder 62785 teraz ponúka aj záchranára s paddleboardom a pobrežnú hliadku Bruder 62780 so záchrannou stanicou. Auto RAM má kopec funkčných prvkov, napr. otváracie dvere predné aj zadné, riadenú prednú nápravu cez strechu pomocou volantu alebo otvárateľné zadné čelo korby. Rozmery 40 × 17 × 17.8 cm Mierka 1:16Vhodné pre deti od 3 rokovRiadená predná náprava Predná náprava na tejto hračke sa dá ovládať natáčaním do strán. Je to možné aj pomocou prídavného volantu.Otvárateľný kryt motora Je tu otvárateľný kryt motora, pod ktorým sa nachádza motor.Kolesá z mäkkej gumy Kolesá sú vyrobené z materiálu, ktorý zabraňuje poškriabaniu podlahy.Pneumatiky s realistickým vzorom Tieto pneumatiky majú podobný vzor, ako skutočné stroje a zanechávajú ho v piesku alebo v snehu.Dvere kabíny sa otvárajú Táto hračka ma otvárateľné dvere vodiča a spolujazdca z priehľadného ABS plastuPresklenná kabína vodiča Je použitý priehľadný kvalitný ABS plastPláve na vode Hračka je zhotovená tak, aby sa udržala na vode aj s figúrkou a nepotopila sa.Svetelný a zvukový maják Majáčik svetelný a zvukový je možné prepínať a to: bliká, trúbi, bliká a vydáva akustickú sirénu v dvoch variáciach. Obsahuje náhradné krytky.

Vlastnosti

VýpredajÁno

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

BRUDER 2506 auto pobrežná hliadka

BRUDER 2506 auto pobrežná hliadka

19 ďalšie produkty v rovnakej kategórii