Súprava hrncov ako darček k setu spotrebičov MORA
Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

MORA VDIT 657 FF

DOPRAVA ZADARMO
DARČEK
MORA VDIT 657 FF Zväčšiť

MORA VDIT 657 FF

MORA

397884

PREMIUM

VDIT657FF

Nový produkt

Skladom: 4 ks predajňa Piešťany: 1 ks
predajňa Dolný Kubín: 0 ks
sklad DOMOSS: 3 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
Indukčná vstavaná sklokeramická platňa / čierna/dotykové ovládanie / predná hrana skosená, ostatné zbrúsené / 4 indukčné varné zóny (1x okta–zóna 210 x 190 mm 2,1/3 kW, 1x 210 mm, 2,3/3 kW, 1x 160 ... zobraziť viac
Cena

379,00 €

Odporúčame dokúpiť

Predĺžená záruka:

Poistenie odcudzenia alebo náhodného poškodenia:

Rezervujte si tento tovar na predajni:

Po odoslaní rezervácie Vás budeme informovať o možnosti prevzatia tovaru cez SMS správu.
Platbu zrealizujete na pokladni ako pri bežnom nákupe, k cene tovaru sa prirátava manipulačný poplatok 1€.
Pokial je na pobočke dostupný posledný kus tovaru, môže sa jednať o vystavený tovar.


Máte záujem sa pýtať na produkt
MORA VDIT 657 FF ?
Zanechajte nám kontakt a my Vám zavoláme naspäť.

* povinné údaje


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

379,00 €

Skladom: 4 ks

ZÍSKAJTE BONUS Kupte tento produkt v sete rura, varny panel a umyvacka riadu MORA a ako darcek ziskate 8-dielnu sadu riadu v hodnote 199EUR. Darcek vam bude vydany / zaslany automaticky spolu so zakupenym tovarom. Akcia trva do vypredania zasob.KAMPAN2023139
Na zakupeny produkt ziskavate DARCEK nerezovu panvicu. Darcek vam bude vydany / zaslany spolu so zakupenym tovarom. Akcia trva do 31.12.2024.KAMPAN202405
Na zakupeny produkt ziskavate ZARUKU 5rokov na spotrebic. Zaruku si uplatnite pomocou kuponu pribaleneho k vyrobku Akcia trva do vypredania zasob.KAMPAN202417
Súprava hrncov ako darček k setu spotrebičov MORA

Príslušenstvo

Kúpte tento produkt v sete a ušetrite ešte viac

Detaily

Indukčná vstavaná sklokeramická platňa / čierna/dotykové ovládanie / predná hrana skosená, ostatné zbrúsené / 4 indukčné varné zóny (1x okta–zóna 210 x 190 mm 2,1/3 kW, 1x 210 mm, 2,3/3 kW, 1x 160 mm 1,4/1,85 kW) / 1x FlexiZone / funkcia SuperBoost / funkcia PotDetect / funkcia KeepWarm / funkcia EasyMelt / funkcia Pause / funkcia Memory / funkcia Timer / funkcia TimeMinutes / funkcia KeyLock / PowerConnection 230/400 V / možnosť personalizácie nastavenia / ukazovateľ zvyškového tepla



Varte s indukčnými platňami MORA bez obmedzenia. Indukčná vstavaná sklokeramická platňa MORA VDIT 657 FF ponúka maximálnu flexibilitu a univerzálnosť, pokiaľ ide o počet, veľkosť alebo tvar riadu – od veľmi malých až po veľké, vrátane ľubovoľných tvarov. Vďaka špeciálnej oktagónovej zóne FlexiZone môžete spojiť dve ľavé varné zóny nad sebou a vytvoriť tak priestor pre viacero malých hrncov či jeden veľký hrniec alebo pekáč. Po zapnutí varnej platne sa automaticky zaznamenáva poloha hrncov pre automatickú aktiváciu príslušnej varnej zóny – samostatnej alebo spojenej FlexiZone, pod ktorou sa hrniec nachádza. Aktivácia sa spustí do 10 sekúnd od zapnutia, prípadne môžete funkciu aktivovať manuálne. Jednou z ďalších skvelých funkcií je extra výkon SuperBoost, ktorý zvyšuje intenzitu ohrievania, pre skrátenie času, potrebného na ohrev. TimeService uchováva záznam o tom, ako dlho už varíte, takže dĺžku varenia môžete skontrolovať priamo na varnej platni. S funkciou Timer je možné nastaviť časovač varenia až na 99 minút a varná platňa sa po uplynutí času automaticky vypne. Doplnkom je tzv. kuchynská minútka TimeMinutes, ktorá je nezávislá od varných zóny, takže po uplynutí nastaveného času vás len upozorní špeciálny zvuk. Šikovnou funkciou je aj funkcia Pause, ktorá pri nečakanej situácii dočasne pozastaví varenie bez straty nastavení. Niektoré nastavenia je možné prispôsobiť podľa vašich preferencií. Môžete nastaviť dĺžku a hlasitosť zvuku. Funkcia Memory sa vám zíde vtedy, keď nechtiac vypnete varnú platňu. Máte päť sekúnd na to, aby ste obnovili naposledy použité nastavenia varnej platne, čo sa vám zíde najmä vtedy, keď varíte viac ako len jedno jedlo s viacerými nastaveniami.

FlexiZóna

FlexiZóna
Maximálne pohodlie a flexibilita pri varení

Funkcia FlexiZone umožňuje prepojiť dve varné zóny nad sebou do jednej veľkej zóny. Vďaka osemuholníkovým induktorom môžete na prepojenej zóne variť v niekoľkých nádobách rôznych rozmerov naraz. Pohodlne a efektívne tak využijete celú plochu varnej zóny podľa vášho uváženia a potrieb, pre maximálne pohodlie i flexibilitu.

FlexiZóna

Dotykové ovládanie

Dotykové ovládanie
Jednoduché ovládanie i údržba

Dotykové ovládanie varnej platne je veľmi jednoduché a intuitívne. Vďaka jednotlivým senzorom jednoducho regulujete výkon každej varnej zóny jemným pohybom prsta. Varná platňa sa veľmi ľahko čistí a udržiava.

Dotykové ovládanie

Časovač varnej dosky

Časovač varnej dosky

Indukčné varné platne MORA ponúkajú rôzne typy časovania varných zón (v závislosti od modelu). TimeService pomáha udržiavať prehľad o tom, ako dlho už varíte. Pomocou funkcie Timer môžete nastaviť dobu varenia až na 99 minút a kuchynská minútka TimeMinutes vás len upozorní zvukovým signálom.

Časovač varnej dosky

Automatické vypnutie dosky po odobratí nádoby

AutoStop varnej dosky po odobratí nádoby
Bezpečné varenie a manipulácia pri varnej zóny

Z hľadiska bezpečnosti poteší aj automatické vypnutie varnej dosky po odobraní nádoby do 1 minúty. Táto funkcia vám zaistí nielen bezpečnú manipuláciu pri varnej dosky ale aj jej prípadné vypnutie, ak zabudnete. Všetky dosky majú bezpečnostný snímač proti vzplanutia oleja (max 290 ° C).

Automatické vypnutie dosky po odobratí nádoby

Detský bezpečnostný zámok ovládania

Detský bezpečnostný zámok ovládania
Zaistí bezpečie pre vás i vaše deti

Bezpečnostný zámok ovládania zaisťuje bezpečie vám aj vašim deťom pri príprave pokrmov. Zámok si navolíte jednoducho na vašom ovládaní, po zvolení sa automaticky aktivuje, pre deaktiváciu zvolíte rovnaké tlačidlo.

Detský bezpečnostný zámok ovládania

Funkcia Superboost

Funkcia Superboost
Extra výkon varné zóny

Rýchleho zvýšenia výkonu až o 40 % dosiahnete aktiváciou funkcie SuperBoost. Docielite tak oveľa rýchlejšieho uvedenia do varu, čo oceníte predovšetkým u väčších nádob s veľkým objemom vody alebo keď sa ponáhľate.

Funkcia Superboost

Funkcia EasyMelt

EasyMelt

Funkcia EasyMelt šetrne rozpustí čokoládu alebo maslo pri konštantnej teplote 42 °C, vďaka čomu sa vytvoria dokonalé podmienky pre rozpúšťanie bez pripálenia.

Funkcia EasyMelt

Funkcia PotDetect

Funkcia PotDetect
Automatické rozpoznanie riadu

Varná platňa po zapnutí automaticky zaznamenáva polohu hrncov a automaticky aktivuje len tú varnú zónu, samostatnú alebo prepojenú, pod ktorou sa nádoba nachádza. Aktivácia sa spustí do 10 sekúnd od zapnutia, prípadne môžete funkciu aktivovať manuálne.

Funkcia PotDetect

Funkcia Pause indukcia

Funkce Pause
Dejte si pauzu.

Kedykoľvek, vďaka funkcii Pause môžete zastaviť varenie a po opätovnej aktivácii znova pokračovať s rovnakými nastaveniami.

Funkcia Pause indukcia

Funkcia Memory

Funkcia Memory

Táto funkcia je veľmi užitočná, keď varnú platňu neúmyselne vypnete. Máte 5 sekúnd na to, aby ste reaktivovali posledné nastavenia pre jednotlivé varné zóny, čo je veľmi užitočné, keď varíte viac ako jeden pokrm.

Funkcia Memory

Funkcia KeepWarm

Funkcia KeepWarm
Pokrm ostane teplý aj pre opneskorencov

Funkcia KeepWarm udržuje jedlo na konštantnej teplote 70 °C, takže si zachová pôvodnú chuť a teplotu až do okamžiku podávania.

Funkcia KeepWarm
  • Indukčná vstavaná sklokeramická platňa
  • Predná hrana skosená
  • Ostatné zbrúsené
  • Dotykové ovládanie
  • 4 indukčné zóny
  • 1x okta–zóna 210 x 190 mm 2,1/3 kW
  • 1x 210 mm, 2,3/3 kW
  • 1x 160 mm 1,4/1,85 kW
  • 1x FlexiZone (prepojenie varných zón nad sebou)
  • Plynulá regulácia výkonu 0–9, signalizácia funkcie
  • Funkcia SuperBoost (extra výkon na všetkých varných zónach súčasne)
  • PotDetect (rozpoznanie riadu – materiál, veľkosť)
  • KeepWarm (udržiavanie teploty 70 °C)
  • EasyMelt (šetrné rozpúšťanie 42 °C)
  • Pause (okamžité dočasné zastavenie varenia bez straty nastavených parametrov)
  • Memory (pamäťová funkcia pre obnovenie nastavení)
  • Timer (časový spínač varných zón s auto vypnutím)
  • TimeMinutes (kuchynská minútka)
  • KeyLock (bezpečnostné zamknutie ovládania varnej platne)
  • PowerConnection (možnosť jednofázového pripojenia na 230V/16A)
  • Možnosť personalizácie nastavení (dížka a hlasitosť zvukového signálu)
  • Ukazovateľ zvyškového tepla
  • Automatické vypnutie indukčnej zóny po 1 min.
  • Elektrické napätie: 230/400 V
  • Menovitý príkon: 7,36 kW
  • Farba čierna
Výška54 mm
Šírka600 mm
farbačerná
hĺbka525 mm
hmotnosť8,7 kg
menovitý príkon7,36 kw
počet varných zón4
hrana platnezkosené hrany
posuvné ovládanie Sliderne
FlexiZone1x FlexiZone
ConnectZonene
ovládaniedotykové
SmartCookingne
ukazovateľ zvyškového teplaautomatické vypnutie platnefunkcia Timerposuvné ovládanie Sliderfunkcia MoveZonefunkcia SuperBoostfunkcia PotDetectSmartCookingfunkcia KeepWarmfunkcia EasyMeltfunkcia Pausefunkcia Memoryfunkcia TimeServicePowerConnection

Vlastnosti

Typ varného paneluindukčný
Doprava ZADARMOÁno
Špeciálny výpredajÁno
Počet platní varného panela4
Napájacie napätie (V)230
Napájacie napätie varného panelu (V)400
Materiál doskysklokeramika
Farbačierna
KampaňMORA Darček nerezová panvica k nákupu vybraných varných dosiek automaticky, platí od 9.1.2024 do 31.12.2024
Kampaň2MORA Darček sada riadu v hodnote 199EUR pri kúpe setu rúra + varná doska + umývačka riadu, platí od 14.11.2022 do vypredania zásob
Kampaň 3Týždne zliav
Kampaň - zárukyMORA Záruka 5 rokov na spotrebič automaticky, platí od 1.3.2024 do vypredania
Predĺžená záruka v mesiacoch60
Darčeknerezová panvica
BonusÁno
Farba - všeobecnáčierna
Počet varných zón4
ČasovačÁno
Max. príkon (W)7360
Ovládaniedotykové
Obchodná značkaPREMIUM
Darček 2Sada riadu v hodnote 199EUR pri kúpe setu rúra + varná doska + umývačka riadu
Benefit 2Zľava 10% cez zľavový kód TYZDNEZLIAV10

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

MORA VDIT 657 FF

MORA VDIT 657 FF

Kupte tento produkt v sete rura, varny panel a umyvacka riadu MORA a ako darcek ziskate 8-dielnu sadu riadu v hodnote 199EUR. Darcek vam bude vydany / zaslany automaticky spolu so zakupenym tovarom. Akcia trva do vypredania zasob.KAMPAN2023139
Na zakupeny produkt ziskavate DARCEK nerezovu panvicu. Darcek vam bude vydany / zaslany spolu so zakupenym tovarom. Akcia trva do 31.12.2024.KAMPAN202405
Na zakupeny produkt ziskavate ZARUKU 5rokov na spotrebic. Zaruku si uplatnite pomocou kuponu pribaleneho k vyrobku Akcia trva do vypredania zasob.KAMPAN202417

20 ďalších produktov z tejto série

20 ďalšie produkty v rovnakej kategórii