Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

Logitech Desktop MK120 USB SK set kláv./myš

Logitech Desktop MK120 USB SK set kláv./myš Zväčšiť

Logitech Desktop MK120 USB SK set kláv./myš

LOGITECH

247958

21006175

Nový produkt

Skladom: viac ako 5 ks predajňa Piešťany: 3 ks
predajňa Dolný Kubín: 4 ks
sklad DOMOSS: 0 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
Vďaka pohodlnej tichej klávesnici, ktorá je elegantná a odolná, a optickej myši s vysokým rozlíšením spája dohromady odolná sada Logitech Desktop MK120 pohodlie, štýl a jednoduchosť USB. Logitech D... zobraziť viac
Cena

25,90 €

Rezervujte si tento tovar na predajni:

Po odoslaní rezervácie Vás budeme informovať o možnosti prevzatia tovaru cez SMS správu.
Platbu zrealizujete na pokladni ako pri bežnom nákupe, k cene tovaru sa prirátava manipulačný poplatok 1€.
Pokial je na pobočke dostupný posledný kus tovaru, môže sa jednať o vystavený tovar.


Máte záujem sa pýtať na produkt
Logitech Desktop MK120 USB SK set kláv./myš ?
Zanechajte nám kontakt a my Vám zavoláme naspäť.

* povinné údaje


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

25,90 €

Skladom: viac ako 5 ks

Detaily

Vďaka pohodlnej tichej klávesnici, ktorá je elegantná a odolná, a optickej myši s vysokým rozlíšením spája dohromady odolná sada Logitech Desktop MK120 pohodlie, štýl a jednoduchosť USB. Logitech Desktop MK120 - Robustná dvojica spájajúca pohodlie, štýl a jednoduchosť. Vďaka nízkoprofilovým klávesom, ktoré sú sotva počuť, a štandardnému rozloženiu vrátane funkčných kláves v plnej veľkosti a číselnej klávesnici oceníte zážitok z pohodlného a tichého písania. Táto elegantná klávesnica so svojím tenkým profilom, ktorý udržuje vaše ruky v neutrálnejšej polohe, odolnosťou proti poliatiu *, klávesmi s dlhou životnosťou, ktoré znesú až 10 miliónov úderov **, a robustnými vysúvacími nôžkami s možnosťou nastavenia je nielen príjemná na pohľad a na dotyk - je vyrobená tak, aby vydržala. Táto optická myš s vysokým rozlíšením vám ponúka pohodlie a presné ovládanie do vašich rúk spolu s plynulým a presným ovládaním a tvarom pre obe ruky, ktorý príjemne padne do ruky aj po dlhom používaní. Inštalácia je jednoduchá - klávesnicu a myš stačí pripojiť do portov USB na vašom stolnom počítači, notebooku či netbooku a začať používať ihneď po vybalení. Tučné, jasne biele znaky robia klávesy ľahšie čitateľnými pre všetkých a sú vynikajúce pre tých, ktorí nemajú dokonalý zrak. Sú tiež odolnejšie proti opotrebeniu.

Vlastnosti

Typ klávesnicenumerická
Typ myškyoptické- drôtové
Bezdrôtové pripojenieNie
Hracia klávesnicaNie
RozhranieUSB
Farbačierna

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

Logitech Desktop MK120 USB SK set kláv./myš

Logitech Desktop MK120 USB SK set kláv./myš

15 ďalšie produkty v rovnakej kategórii