Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

Stiebel Eltron PSH 120 WE-H

AKCIA

Stiebel Eltron PSH 120 WE-H

387122

PSH120WEH

Nový produkt

Skladom: 1 ks predajňa Piešťany: 1 ks
predajňa Dolný Kubín: 0 ks
sklad DOMOSS: 0 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
Ohrievač STIEBEL ETRON je alternatívou k ohrievaču TATRAMAT - pri zachovaní technických parametrovVysoká energetická účinnosť v dôsledku minimálnych pohotovostných strát Prípojka výmenníka tepl... zobraziť viac
Cena

469,00 €

-291,89 €

760,88 €

Rezervujte si tento tovar na predajni:

Po odoslaní rezervácie Vás budeme informovať o možnosti prevzatia tovaru cez SMS správu.
Platbu zrealizujete na pokladni ako pri bežnom nákupe, k cene tovaru sa prirátava manipulačný poplatok 1€.
Pokial je na pobočke dostupný posledný kus tovaru, môže sa jednať o vystavený tovar.


Máte záujem sa pýtať na produkt
Stiebel Eltron PSH 120 WE-H ?
Zanechajte nám kontakt a my Vám zavoláme naspäť.

* povinné údaje


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

469,00 €

Skladom: 1 ks

Detaily

Ohrievač STIEBEL ETRON je alternatívou k ohrievaču TATRAMAT - pri zachovaní technických parametrovVysoká energetická účinnosť v dôsledku minimálnych pohotovostných strát Prípojka výmenníka tepla a elektrické vykurovacie teleso pre individuálne teplovodné pohodlie Cirkulačná prípojka zvyšuje teplovodné pohodlie v dlhších potrubných sieťach Ohrievacie teleso z nerezovej ocele s dlhou životnosťou a bez veľkých usadenín vodného kameňa Ukazovateľ priebehu teploty na vonkajšom plášti Vysoký komfort vďaka plynulému nastaveniu teploty v rozpätí 5 – 80 °C Jednoduchá doprava a inštalácia vďaka ergonomickým zápusteným úchytkám na prístroji Zavesenie na stenu pre horizontálnu montážPOUŽITIE: Kombinované zásobníky PSH WE sú vhodné na zásobovanie teplou vodou z viacerých odberových miest (jednotlivé alebo skupinové zásobovanie), napr. súčasné zásobovanie kúpeľne a kuchyne. Nepriame zásobníky majú elektrický rúrkový výmenník tepla z ušľachtilej ocele a rúrkový výmenník tepla, ktorý môže byť pripojený napr. k ústrednému vykurovaciemu zariadeniu. Tlakový prístroj na použitie so všetkými bežnými tlakovými armatúrami. Voliteľne bez tlaku pre zásobovanie odberného miesta.VÝBAVA A KOMFORT: Plynulé nastavenie teploty 7-75 °C. Ukazovateľ ohrevu signalizuje činnosť ohrievania. Zobrazenie priebehu teploty na účely kontroly aktuálnej teploty vody.ÚČINNOSŤ: Nízke straty energie vďaka kvalitnej tepelnej izolácii. Obzvlášť úsporné kvôli výhodnému pripojeniu k vykurovaciemu zariadeniu cez zabudovaný rúrkový výmenník tepla. Recyklovateľná konštrukcia pre ekologickú separáciu rôznych komponentov.INŠTALÁCIA A SERVIS: Jednoduchá výmena so všetkými bežnými nástennými zásobníkmi. Zapustené úchytky na prístroji umožňujú bezpečnú manipuláciu. Univerzálny záves umožňuje rýchlu a ľahkú montáž na stenu. Inštalácia v spojení s plastovými, medenými alebo nehrdzavejúcimi potrubnými systémami je možná. Príruba je vybavená druhou rúrkou snímača pre externú reguláciu zdroja tepla. Cirkulačná prípojka zvyšuje teplovodné pohodlie v dlhších potrubných sieťach. Jednoducho odnímateľná príruba s ohrievacím telesom. Druh krytia IP 25. Veľký otvor príruby pre efektívne a pohodlné odvápnenieRôzne modely s pripojeniami tepelného výmenníka vľavo (PSH WE-L) alebo vpravo (PSH WE-R). Dodatočné varianty pre horizontálnu inštaláciu (PSH WE-H).BEZPEČNOSŤ A KVALITA: Kvalitná horčíková anóda. Oceľová vnútorná nádrž so špeciálnym priamym smaltovaním „anticor“ pre dlhú životnosť. Automatická protimrazová ochrana monitoruje teplotu vody a chráni nádrž pred zamrznutím.

Pripájacie komponenty produktov Stiebel Eltron sú totožné s komponentmi Tatramat, preto sa nemusíte báť, že by vám nepasovali na pôvodné pripojenia.

Vlastnosti

Typ ohrevukombinovaný
Poloha inštalácieležatý
Typ inštaláciezávesný
Priemer ohrievača (mm)510
Hmotnosť (kg)54
Regulácia teplotyÁno
Príkon ohrievacieho telesa (kW)2
Objem (l)120
Výška (cm)117.8
Šírka (cm)51
Hĺbka (cm)51
Energetická trieda 2021(rozsah A-G)C

Prílohy

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

Stiebel Eltron PSH 120 WE-H

Stiebel Eltron PSH 120 WE-H

15 ďalšie produkty v rovnakej kategórii