Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

STANLEY SFMCDK465D2S skrutkovač akku

DOPRAVA ZADARMO
AKCIA
-26%
STANLEY SFMCDK465D2S skrutkovač akku Zväčšiť

STANLEY SFMCDK465D2S skrutkovač akku

STANLEY

423268

SFMCK465D2S

Nový produkt

Skladom: 1 ks predajňa Piešťany: 1 ks
predajňa Dolný Kubín: 0 ks
sklad DOMOSS: 0 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
Set náradia STANLEY obsahuje dva stroje: Príklepová aku vŕtačka STANLEYFATMAX na vŕtanie do kovu, dreva, muriva a plastov Vďaka vylepšenej technológii batérií, žiadnemu pamäťovému efektu a minimáln... zobraziť viac
Cena

199,95 €

-70,00 €

269,95 €

Odporúčame dokúpiť

Predĺžená záruka:

Rezervujte si tento tovar na predajni:

Po odoslaní rezervácie Vás budeme informovať o možnosti prevzatia tovaru cez SMS správu.
Platbu zrealizujete na pokladni ako pri bežnom nákupe, k cene tovaru sa prirátava manipulačný poplatok 1€.
Pokial je na pobočke dostupný posledný kus tovaru, môže sa jednať o vystavený tovar.


Máte záujem sa pýtať na produkt
STANLEY SFMCDK465D2S skrutkovač akku ?
Zanechajte nám kontakt a my Vám zavoláme naspäť.

* povinné údaje


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

199,95 €

Skladom: 1 ks

Detaily

Set náradia STANLEY obsahuje dva stroje: Príklepová aku vŕtačka STANLEYFATMAX na vŕtanie do kovu, dreva, muriva a plastov Vďaka vylepšenej technológii batérií, žiadnemu pamäťovému efektu a minimálnemu samovybíjaniu je lítium-iónová batéria V20 pripravená začať pracovať, kdekoľvek ste a kamkoľvek vás práca zavedie - a tiež vydrží dlhšie. Integrovaný indikátor stavu nabitia batérie pre pohodlné sledovanie úrovne nabitia batérie Výkonný príklep poskytuje až 25 500 BPM na efektívne vŕtanie do muriva. Výkonný motor poskytujúci až 1 500 ot./min a krútiaci moment 50 Nm pre efektívne vŕtanie a skrutkovanie do dreva, kovu a plastu 24 polôh nastavenia spojky pre ovládanie hĺbky upevňovacieho prvku 2-rýchlostná prevodovka s rýchlosťami 0-350/0-1500 ot./min pre lepšiu kontrolu nad prácou. Rýchloupínacie skľučovadlo pre jednoduchú výmenu bitov Integrované LED pracovné svetlo pre lepšiu viditeľnosť za všetkých pracovných podmienok. Kompatibilné s ostatnými strojmi radu 18V aku náradia STANLEY FATMAX Lithium Ion V20 Parametre: Napätie: 18 V Kapacita batérie: 2,0 Ah Typ batérie: LiIon Voľnobežné otáčky: 0-350 / 0-1.500 ot. / min Maximálny krútiaci moment: 50 Nm Max. priemer vŕtania do dreva: 35 mm Max. priemer vŕtania do ocele: 13 mm Max. priemer vŕtania do muriva: 13 mm Počet príklepov: 0 - 25500 / min Rozsah skľučovadla: 1,5 - 13 mm Hmotnosť: 1,6 kg Aku rázový uťahovák STANLEY FATMAX SFMCF800 Celokovová prevodovka s maximálnym krútiacim momentom 165 Nm pre rýchle a efektívne upevňovacie práce Kompaktná, ľahká konštrukcia a ergonomický dizajn s rozsiahlym pogumovaním umožňujú vysokú úroveň pracovného pohodlia Hliníkové puzdro prevodovky pre optimálny odvod tepla a dlhšiu životnosť motora Integrovaná LED s dobou svietenia 20 sekúnd po zastavení motora pre dobrý výhľad na pracovnú plochu Kompatibilné s ostatnými strojmi radu 18V aku náradia STANLEY FATMAX Lithium Ion V20 Možné použitie: Montáž potrubia, klimatizácie a ústredného vykurovania Inštalácia, upevňovanie a opravy Upevnenie zastrešenia, obkladov a lemov Upevňovacie práce do dreva a kovu Upevňovanie drevených trámov Všeobecná montáž a inštalácia. Parametre: Napájacie napätie: 18 V Otáčky naprázdno: 0-2.800 ot/min Max.moment: 165 Nm Počet rázov: 0- 3100 rázov/min Kapacita skľučovadla: vnútorný šesťhran 1/4"

Vlastnosti

Napätie akumulátora (V)18
Max. krútiaci moment (Nm)50
Doprava ZADARMOÁno
Max.priemer skrutiek (mm)10
Max.priemer vrtu do dreva (mm)35
Max.priemer vrtu do kovu (mm)13
Upínací rozsah sklučovadla (mm)1,5 - 13
Počet akumulátorov2
Hmotnosť (kg)1.6
Typ akumulátoraLI-ION
Kapacita akumulátora (Ah)2

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

STANLEY SFMCDK465D2S skrutkovač akku

STANLEY SFMCDK465D2S skrutkovač akku

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii