Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

Kenwood KVL 4170 S Chef XL

DOPRAVA ZADARMO
-39%
Kenwood KVL 4170 S Chef XL Zväčšiť

Kenwood KVL 4170 S Chef XL

KENWOOD

337780

KVL4170S

Nový produkt

Skladom: viac ako 5 ks predajňa Piešťany: 1 ks
predajňa Dolný Kubín: 0 ks
sklad DOMOSS: 5 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
Kenwood Chef KVL4170S Multifunkčný robot rady CHEF KVL4170S s planetárnym systémom miešania ponúka profesionálnu pomoc pri každodennom varení. Tento kuchynsk... zobraziť viac
Cena

349,00 €

-227,54 €

576,54 €

Odporúčame dokúpiť

Predĺžená záruka:

Poistenie odcudzenia alebo náhodného poškodenia:

Rezervujte si tento tovar na predajni:

Po odoslaní rezervácie Vás budeme informovať o možnosti prevzatia tovaru cez SMS správu.
Platbu zrealizujete na pokladni ako pri bežnom nákupe, k cene tovaru sa prirátava manipulačný poplatok 1€.
Pokial je na pobočke dostupný posledný kus tovaru, môže sa jednať o vystavený tovar.


Máte záujem sa pýtať na produkt
Kenwood KVL 4170 S Chef XL ?
Zanechajte nám kontakt a my Vám zavoláme naspäť.

* povinné údaje


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

349,00 €

Skladom: viac ako 5 ks

ZÍSKAJTE BONUS Na zakupeny produkt ziskavate ZARUKU 10 rokov na motor. Zaregistrujte sa na www.kenwoodworld.com/sk-sk/register do 14 dni od zakúpenia tovaru a ziskajte predlzenu zaruku. Akcia plati od 1.11.2021 do vypredania zasob.KAMPAN2023145

Detaily

Kenwood Chef KVL4170S

Multifunkčný robot rady CHEF KVL4170S s planetárnym systémom miešania ponúka profesionálnu pomoc pri každodennom varení. Tento kuchynský robot sa stane šéfkuchárom v každej kuchyni, či už s varením začínate, alebo ste v kuchyni ako doma. Vďaka XL kapacite pracovnej nádoby 6,7 l zastane aj veľké víkendové varenie a pečenie. V kuchyni ho však môžete zamestnať pokojne každý deň, pretože súčasťou výbavy je mixér a mlynček na mäso. Vďaka kovovej konštrukcii a odolnému 1200W motoru si hravo poradí s každou kuchársku výzvou a bude vám slúžiť dlhé roky.

Celokovový robot s kovovými prevodmi

Extrémne výkonný motor

25+ prídavných nástavcov

Tri výstupy rýchlostí pre maximálne využitie

Veľká kapacita pracovnej misy

Planetárny systém miešania

Pohodlie a kontrola práce

Používanie je pohodlné vďaka jednoduchému výklopnému ramenu a inteligentnému systému na reguláciu rýchlosti otáčok. Plynulé nastavenie rýchlosti a pulzná funkcia umožňujú ľahko prispôsobiť pracovné tempo zariadenia na mieru vašim potrebám. Vďaka špeciálnej funkcii pripravíte behom niekoľkých okamihov krémy a hmoty, ktoré štandardne vyžadujú veľmi pomalé miešanie. Zatiaľ čo na najvyšších otáčkach precízne vyšľaháte tuhý sneh z bielkov. Efektívnu prácu uľahčuje podsvietený regulátor.

Bezpečná prevádzka je našou prioritou

Roboty Kenwood sa vyznačujú nielen ich jednoduchosťou použitia a údržbou, ale aj ich bezpečnosou. Pri akomkoľvek nesprávnom nasadení nástavcov, či pri zdvihnutí ramena počas prevádzky robota, tak robot stopne svoju prácu, aby neprišlo k rozstriekaniu surovín z misy. Úroveň bezpečnosti tiež zvyšuje uzamykanie misy a krytov pohonu.

Misa o objeme 6,7 litrov z leštenej nehrdzavejúcej ocele

Základom robota je misa z nehrdzavejúcej ocele s objemom 6,7 l, ktorá umožňuje prípravu jedál pre celú rodinu. Dizajn z nehrdzavejúcej ocele zabezpečuje efektívne rozloženie tepla v mise. Má pohodlné a tepelne odolné pogumované rukoväte na ochranu pred popáleninami. Maximálna kapacita varenia je do 3 litrov a obsahuje 4,55 kg koláčového cesta, 16 vaječných bielkov (560 gramov), 2,56 kg pevného cesta alebo 910 gramov pečiva. Praktická odmerka vo vnútri misy uľahčuje meranie vybraného množstva surovín.

Kulinárska dokonalosť na dosah ruky s 3 metlami

K-Metla si poradí s prípravou piškótového cesta alebo cesta na sušienky, cukrovinky, bublaninu či aj cestoviny. Ďalej s rôznymi druhmi náplní a plniek, pyré a mnohých iných pokrmov. Šľahacia metla je neprekonateľná pri šľahaní smotany, príprave snehových pusiniek, suflé, ľahkých ciest, omáčok alebo majonézy. Prevzdušňuje hmotu a dodáva jej ľahkú nadýchanú konzistenciu. Šľahá rovnomerne, nezávisle od množstva surovín. Hnetací hák rýchlo a účinne hnetie cesto, napr. na domáci chlieb, cestoviny, pizzu alebo šišky. Nový tvar šľahacej metly a špirálového háku zabezpečuje perfektné výsledky a predchádza prílišnému nadobúdania cesta počas hnetenia.

Profesionálna pomoc pri každodenných povinnostiach

Kuchynský robot Kenwood je vybavený odolným motorom s výkonom 1200 W, ktorý zvládne aj tie najnáročnejšie kulinárske výzvy. Plynulé nastavenie rýchlosti a pulzné funkcie umožnia prispôsobiť pracovné tempo robota podľa pripravovaného jedla. S jeho pomocou ľahko vykúzlite širokú škálu jedál, nápojov a dezertov. Krémové polievky, jedlá na báze mletého mäsa, zapekané bagety, cestoviny, ovocné a zeleninové šaláty, zemiakové placky, palacinky, muffiny, múčniky či dezerty s perfektnou šľahačkou predstavujú len zlomok jeho možností.

Až 25 voliteľných nástavcov a stovky možností

Roboty Kenwood sú všestranné zariadenia, ktoré vám pomôžu rozvíjať talent a dať priechod vašej kulinárskej osobnosti. Zavedú vás do sveta profesionálnej gastronómie, a vďaka možnostiam rozšírenia vám otvoria dvere k celej rade kulinárskych výtvorov. Extra výstup nízkej rýchlosti a výstup vysokej rýchlosti fungujú ako základne pre viac ako 25 voliteľných nástavcov, ktoré premenia robota v multifunkčného pomocníka vo vašej kuchyni. Tento profesionálny Chef vám pomôže s mletím mäsa, strúhaním zeleniny alebo krájaním ovocia, mixovaním, sekaním, lisovaním čerstvého džúsu a dokonca aj s prípravou cestovín alebo zmrzliny.

Mlynček na mäso

Súčasťou výbavy je mlynček na mäso. Vďaka pevnej kovovej konštrukcii tela, slimákovom hriadeli a plničke, ľahko namelie mäso, ryby, tvrdé syry, ovocie i zeleninu. Je vybavený 3 kotúčmi s otvormi o priemere 3 mm, 4,5 mm a 8 mm a odolnými oceľovými nožmi. Pomôže pri príprave domácich paštét, pien, klobás a plniek. Súčasťou príslušenstva sú dva nástavce na výrobu klobás i nástavec na kebbe a vtláčadlo.

Sklenený ThermoResist mixér

Súčasťou príslušenstva je sklenený mixér ThermoResist ™. Sklenený mixér je vyrobený z borosilikátového skla, ktoré je odolné voči vysokým aj nízkym teplotám. Objem nádoby je 1,6 l a dokonalé rozmixovanie zabezpečia 4 nože z nehrdzavejúcej ocele. Umožňuje prechod medzi miešaním horúcich a zmrznutých surovín, bez obáv z prasknutia alebo poškodenia. Hravo si poradí s rozmixovaním polievok alebo drvením ľadu.

Balónová metla

Metly robotov Chef XL Kenwood sú vyrobené z kvalitných materiálov. Šľahacia metla je neprekonateľná pri šľahaní šľahačky a príprave snehových pusiniek, suflé, cesta, omáčok alebo majonézy. Prevzdušňuje hmotu a dodáva jej ľahkú nadýchanú konzistenciu. Šľahacia metla je vďaka konštrukcii z nehrdzavejúcej ocele odolná proti mechanickému poškodeniu a bude spoľahlivo vám slúžiť dlhé roky. Šľahá rovnomerne a nezávisle od množstva surovín a hustote hmoty.

Hnetací hák

Hnetací hák z nehrdzavejúcej ocele je inšpirovaný profesionálnymi pekármi, hnetie cesto rýchlo a efektívne, taktiež vždy dosiahnete hladkú a kompaktnú konzistenciu. Používa sa na hnetenie cesta a tuhších zmesí.

K-metla

Naša unikátna metla v tvare K je dokonale rozpoznateľným nástrojom všetkých robotov Kenwood Chef. Táto unikátna metla v tvare K, narozdiel od ostatných podobných metiel, dokonale obsiahne pracovnú misu a vytvorí vždy perfektnú zmes. Využijete ju pri príprave koláčov, mletého mäsa, zemiakovej kaše či krémov.

Vlastnosti

Príkon (W)1200
Počet rýchlostí6
Doprava ZADARMOÁno
Regulácia rýchlostiÁno
Pulzný spínačÁno
Objem nádoby (l)6.7
Materiál telakov
Materiál nádobynerez
StrúhanieNie
Sekanie, krájanieNie
HnietenieÁno
ŠľahanieÁno
MixovanieÁno
Mlynček na mäsoÁno
Lis na citrusyNie
OdšťavovačNie
Mlynček na kávuNie
Mlynček na makNie
Farbastrieborná
Nádstavce na výrobu cestovínNie
Tvorítko na cukrovinkyNie
Plnenie údenínÁno
Kampaň - zárukyKENWOOD záruka 10 rokov na motor, platí od 1.11.2021 do vypredania
Predĺžená záruka v mesiacoch120
DisplejNie
BonusÁno
Výška (cm)34.5
Šírka (cm)38.5
Hĺbka (cm)28
Ovládaniemanuálne

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

Kenwood KVL 4170 S Chef XL

Kenwood KVL 4170 S Chef XL

Na zakupeny produkt ziskavate ZARUKU 10 rokov na motor. Zaregistrujte sa na www.kenwoodworld.com/sk-sk/register do 14 dni od zakúpenia tovaru a ziskajte predlzenu zaruku. Akcia plati od 1.11.2021 do vypredania zasob.KAMPAN2023145

19 ďalšie produkty v rovnakej kategórii