Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

Kenwood KHC29.POSI

DOPRAVA ZADARMO

Kenwood KHC29.POSI

KENWOOD

389713

KHC29P0SI

Nový produkt

Skladom: 1 ks predajňa Piešťany: 0 ks
predajňa Dolný Kubín: 1 ks
sklad DOMOSS: 0 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
Prospero+ KHC29.P0SI Kuchynský robot Prospero+ KHC29.P0SI je pre vás ten pravý spotrebič, ak máte v kuchyni málo miesta, alebo ste vo varení začiatočníkom. V... zobraziť viac
Cena

219,00 €

-76,78 €

295,78 €

Odporúčame dokúpiť

Predĺžená záruka:

Poistenie odcudzenia alebo náhodného poškodenia:

Rezervujte si tento tovar na predajni:

Po odoslaní rezervácie Vás budeme informovať o možnosti prevzatia tovaru cez SMS správu.
Platbu zrealizujete na pokladni ako pri bežnom nákupe, k cene tovaru sa prirátava manipulačný poplatok 1€.
Pokial je na pobočke dostupný posledný kus tovaru, môže sa jednať o vystavený tovar.


Máte záujem sa pýtať na produkt
Kenwood KHC29.POSI ?
Zanechajte nám kontakt a my Vám zavoláme naspäť.

* povinné údaje


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

219,00 €

Skladom: 1 ks

Detaily

Prospero+ KHC29.P0SI

Kuchynský robot Prospero+ KHC29.P0SI je pre vás ten pravý spotrebič, ak máte v kuchyni málo miesta, alebo ste vo varení začiatočníkom. Vďaka vylepšenej technológie planetárneho systému miešania ponúka vyšší výkon a rýchlejšie spracovanie. Robot disponuje 3 výstupmi rýchlostí, preto dokáže nielen miešať, šľahať a hniesť, ale môžete ho navyše použiť ako food processor, mlynček na mäso, mixér, odstredivý odšťavovač alebo dokonca ako lis na citrusy. Prinesie do vašej kuchyne nové možnosti pre kreatívne, zdravé a moderné varenie v kompaktnom riešení.

Extrémne výkonný motor

Tri výstupy rýchlostí pre maximálne využitie

Planetárny systém miešania

Variabilné ovládanie rýchlostí

Nadčasový britský dizajn

Pohodlie a kontrola práce

Používanie je pohodlné vďaka jednoduchému výklopnému ramenu a inteligentnému systému na reguláciu rýchlosti otáčok. Plynulé nastavenie rýchlosti a pulzná funkcia umožňujú ľahko prispôsobiť pracovné tempo zariadenia na mieru vašim potrebám. Vďaka špeciálnej funkcii pripravíte behom niekoľkých okamihov krémy a hmoty, ktoré štandardne vyžadujú veľmi pomalé miešanie. Zatiaľ čo na najvyšších otáčkach precízne vyšľaháte tuhý sneh z bielkov. Efektívnu prácu uľahčuje podsvietený regulátor.

Pracovná misa 4,6 l

Robot je vybavený praktickou misou z nehrdzavejúcej ocele s objemom 4,3 l. Použitie väčšieho množstva surovín už nikdy nebude problém. Misa je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele a ľahko sa s ňou manipuluje. To vám umožní pripraviť jedlo pre celú rodinu alebo skupinu priateľov. Jeho objem je dostatočne veľký na vyšľahanie 10 vaječných bielok naraz alebo hniesť takmer 1,5 kg ľahšieho cesta, alebo 900 g hustého cesta.

Kulinárska dokonalosť na dosah ruky s 3 metlami

K-Metla si poradí s prípravou piškótového cesta alebo cesta na sušienky, cukrovinky, bublaninu či aj cestoviny. Ďalej s rôznymi druhmi náplní a plniek, pyré a mnohých iných pokrmov. Šľahacia metla je neprekonateľná pri šľahaní smotany, príprave snehových pusiniek, suflé, ľahkých ciest, omáčok alebo majonézy. Prevzdušňuje hmotu a dodáva jej ľahkú nadýchanú konzistenciu. Šľahá rovnomerne, nezávisle od množstva surovín. Hnetací hák rýchlo a účinne hnetie cesto, napr. na domáci chlieb, cestoviny, pizzu alebo šišky. Nový tvar šľahacej metly a špirálového háku zabezpečuje perfektné výsledky a predchádza prílišnému nadobúdania cesta počas hnetenia.

Výkon až 1000 W v kompaktnej forme

Vďaka výkonnému 1000W motoru je kuchynský robot jednoduché a všestranné zariadenie. Sada nástavcov a praktické funkcie, ako je 6 nastaviteľných rýchlostí, pulzné funkcie a 3 druhy výstupov, umožňujú pripraviť bohatý repertuár jedál a dezertov. Má veľkú misu s objemom 4,3 litra, v ktorej pripravíte až 1,6 kg cesta alebo ušľaháte 8 bielkov naraz.

Vlastnosti

Príkon (W)1000
Doprava ZADARMOÁno
Objem nádoby (l)4,3
HnietenieÁno
ŠľahanieÁno
MixovanieÁno
Mlynček na mäsoÁno
Lis na citrusyÁno

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

Kenwood KHC29.POSI

Kenwood KHC29.POSI

19 ďalšie produkty v rovnakej kategórii