Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

Whirlpool SPICR 312 W

DOPRAVA ZADARMO
NOVINKA
-22%
Whirlpool SPICR 312 W Zväčšiť

Whirlpool SPICR 312 W

WHIRLPOOL

424947

SPICR312W

Nový produkt

Skladom: viac ako 5 ks predajňa Piešťany: 4 ks
predajňa Dolný Kubín: 0 ks
sklad DOMOSS: 5 a viac ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
Výhody tejto voľne stojacej klimatizácie Whirlpool: biela farba. Vynikajúca energetická účinnosť triedy A++ so zníženou spotrebou energie. Teplotný senzor 6. ZMYSEL automaticky vyhodnocuje teplotu ... zobraziť viac
Cena

469,00 €

-131,00 €

600,00 €

Odporúčame dokúpiť

Predĺžená záruka:

Poistenie odcudzenia alebo náhodného poškodenia:

Rezervujte si tento tovar na predajni:

Po odoslaní rezervácie Vás budeme informovať o možnosti prevzatia tovaru cez SMS správu.
Platbu zrealizujete na pokladni ako pri bežnom nákupe, k cene tovaru sa prirátava manipulačný poplatok 1€.
Pokial je na pobočke dostupný posledný kus tovaru, môže sa jednať o vystavený tovar.


Máte záujem sa pýtať na produkt
Whirlpool SPICR 312 W ?
Zanechajte nám kontakt a my Vám zavoláme naspäť.

* povinné údaje


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

469,00 €

Skladom: viac ako 5 ks

Príslušenstvo

Detaily

Výhody tejto voľne stojacej klimatizácie Whirlpool: biela farba. Vynikajúca energetická účinnosť triedy A++ so zníženou spotrebou energie. Teplotný senzor 6. ZMYSEL automaticky vyhodnocuje teplotu v miestnosti a vykonáva ideálnu kombináciu prevádzkových funkcií, aby vám poskytol najlepší komfort. Vďaka inovatívnej funkcii Jet je možné znížiť teplotu o 5 °C len za 10 minút. Invertorové tepelné čerpadlo.12000 BTU Split 12-25 Chladiaci výkon 12 000 BTU, odporúčaný pre miestnosti s plochou 12 - 25 m2.Energetická trieda chladenia A++ Výnimočná energetická efektívnosť. Energetická trieda A++ vašej klimatizácie riadu zabezpečí ideálne výsledky, v kombinácií s najnižšou spotrebou energie.Mode Eco Energy Úsporný režim. Ušetríte až 41 % energie v porovnaní so štandardným režimom.Chladiaca zmes R32 Ekologický plyn R32. S novým plynom R32 je vplyv na globálne otepľovanie oveľa menší a zariadenie má menšie emisie CO2. Znížte svoj vplyv na životné prostredie!Silent mode Tichý režim. Táto funkcia umožňuje nastaviť činnosť spotrebiča pri nízkej hladine hluku, aby ste získali tiché a pohodlné prostredie v miestnosti.Technológia 6. ZMYSEL TECHNOLÓGIA 6. ZMYSEL Jedinečná technológia 6. ZMYSEL dokáže vďaka teplotnému senzoru automaticky zvoliť režim varenia, ktorý je pre vás vhodnejší.Reversible Klimatizácie pre leto aj zimu. Vychutnajte si chladný vzduch počas horúceho leta, ako aj teplý vzduch v zime vďaka funkcii vykurovania vašej klimatizácie.Jet Function Znížte teplotu o 5 °C len za 10 minút.Around U Vďaka teplotnému snímaču v diaľkovom ovládači sa nastaví ideálna teplota podľa vašich predstáv, aby ste sa cítili pohodlnejšie.Diaľkové ovládanie DIAĽKOVÉ OVLÁDANIE Ľahko použiteľný diaľkový ovládač na aktiváciu všetkých funkcií a čo najlepšie využitie klimatizácie.Uhlíkový filter Uhlíkový filter absorbuje znečisťujúce látky, ktoré sa nachádzajú vo vzduchu, ako je peľ, prach, chlpy a zápach domácich zvierat, tabakový dym, plesne.

Vlastnosti

Typ klimatizácieSplit
Energetická trieda(chladenie/ohrev)A++
Doprava ZADARMOÁno
Kapacita chladenia (W)4000
Kapacita ohrevu (W)1600
Úroveň hluku(vnútorná/vonkajšia jednotka) v dB50 - 51

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

Whirlpool SPICR 312 W

Whirlpool SPICR 312 W

3 ďalšie produkty v rovnakej kategórii