Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

PERONDA FS dlažba 45 x 45 cm predrezaná matná FS1

VÝPREDAJ

PERONDA FS dlažba 45 x 45 cm predrezaná matná FS1

PERONDA

298990

FS1

Nový produkt

Skladom: viac ako 5 ks predajňa Piešťany: 0 m²
predajňa Dolný Kubín: 0 m²
sklad DOMOSS: 76 m²
štúdiá DOMOSS: 0 m²
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
Séria FS zahŕňa rozmanité obklady a dlažby, ktoré boli navrhnuté renomovaným španielskym dizajnérom Francisco Segarra. Všetky dlaždice zachytávajú klasické vzory starých keramických dlaždíc vo vint... zobraziť viac
Cena

41,95 €

-22,02 €

63,96 €

Cena za m²

41.9 €/m²

Máte záujem sa pýtať na produkt
PERONDA FS dlažba 45 x 45 cm predrezaná matná FS1 ?
Zanechajte nám kontakt a my Vám zavoláme naspäť.

* povinné údaje


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

Uvedená cena je za balenie.
Jedno balenie obsahuje 1.001 m².
Pri zadanom množstve Vám bude dodaných:

41,95 €

Skladom: viac ako 5 ks

Detaily

Séria FS zahŕňa rozmanité obklady a dlažby, ktoré boli navrhnuté renomovaným španielskym dizajnérom Francisco Segarra. Všetky dlaždice zachytávajú klasické vzory starých keramických dlaždíc vo vintage-industriálnom štýle, ktorý je charakteristický pre tohto návrhára. Spoločným znakom je opotrebovaný vzhľad s výraznými geometrickými alebo ozdobnými vzormi a priznanými škárami. Ich nádherné žiarivé farby vyniknú v kúpeľniach, kuchyniach, zimných záhradách alebo spálňach, pričom podčiarknu jedinečnosť týchto priestorov.

Spojenie niekoľkých dlaždíc dohromady vytvorí nádhernú kompozíciu s jemnými geometrickými akcentmi. Obloženie celej steny alebo podlahy týmito dlaždicami je zárukou originálneho, pútavého vzhľadu. Kombinácia so základnou dlažbou FS-0 uspokojí aj tých najnáročnejších. 

Povrch dlaždice je rozdelený na štyri malé štvorce. Umelo predrezané škáry je možné vyplniť rovnakou škárovacou hmotou a docieliť tak jednotný vzhľad celej podlahy alebo steny. Na hranách sú odreniny, ktoré dodávajú povrchu zostarnutý efekt. Vďaka svojmu originálnemu vzhľadu je to model, ktorý osloví ľudí, ktorí majú radi retro a bohémsky štýl a estetiku. Výhodou FS-1 45x45 je protišmyková úroveň R9, štvrtá trieda odolnosti proti oderu a poškriabaniu. Dlaždice je možné použiť ako obklad aj dlažbu.

Vlastnosti

VýpredajÁno
Menovitý rozmer (cm)45x45
Farba obklad/dlažbaviacfarebná
Obchodná značkaFS by PERONDA
Množstvo v balení1.001 m2

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

PERONDA FS dlažba 45 x 45 cm predrezaná matná FS1

PERONDA FS dlažba 45 x 45 cm predrezaná matná FS1

2 ďalších produktov z tejto série