Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

DERAMAX Auto odpudzovač kún a hlodavcov do auta

DERAMAX Auto odpudzovač kún a hlodavcov do auta

DERAMAX

381825

D0210

Nový produkt

Skladom: 2 ks predajňa Piešťany: 0 ks
predajňa Dolný Kubín: 2 ks
sklad DOMOSS: 0 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
Špičkový pulzný ultrazvukový plašič (odpudzovač) kún a hlodavcov pre automobily bez nutnosti pripojenia k autobatériu! Napájanie 9 V batériou. 12 mesiacov prevádzky na 9 V lítiovú batériu. Český vý... zobraziť viac
Cena

35,70 €

-5,55 €

41,25 €

Rezervujte si tento tovar na predajni:

Po odoslaní rezervácie Vás budeme informovať o možnosti prevzatia tovaru cez SMS správu.
Platbu zrealizujete na pokladni ako pri bežnom nákupe, k cene tovaru sa prirátava manipulačný poplatok 1€.
Pokial je na pobočke dostupný posledný kus tovaru, môže sa jednať o vystavený tovar.


Máte záujem sa pýtať na produkt
DERAMAX Auto odpudzovač kún a hlodavcov do auta ?
Zanechajte nám kontakt a my Vám zavoláme naspäť.

* povinné údaje


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

35,70 €

Skladom: 2 ks

Detaily

Špičkový pulzný ultrazvukový plašič (odpudzovač) kún a hlodavcov pre automobily bez nutnosti pripojenia k autobatériu! Napájanie 9 V batériou. 12 mesiacov prevádzky na 9 V lítiovú batériu. Český výrobok. Plašič Deramax-Auto generuje špecifické ultrazvukové signály, ktoré sú pre kuny, myši, rejska pod. Veľmi nepríjemné, takže po krátkom čase chránený priestor opúšťa. Vďaka prepracovanému zapojenie a použitie kvalitných súčiastok udrží jedna 9 V batérie prístroj v chode až 12 mesiacov. Súčasne je prístroj úplne sebestačný z hľadiska napájania a nie je ho teda nutné pripájať k autobatérii, alebo inak napájať z rozvodov elektriny v aute. Úplne tak odpadá nutnosť odbornej inštalácie a možnosť straty záruky na nové vozidlo z dôvodu pripojenia cudzieho zariadenia do elektrických rozvodov vozidla. Nehrozí ani možnosť vybitia akumulátora pri dlhšej odstávke vozidla.   Cieľová skupina škodcov: Kuny, hlodavce (vrátane Plch), piskory. Typ plašiča: Ultrazvukový (úplne bezhlučný). Pulzný ultrazvukový plašič. Vstavaný vypínač: Áno. Vplyv na človeka: Žiadny. Vplyv na domáce zvieratá: Žiadny.   Plašič Deramax-Auto je napájaný bežnou 9 V batériou. Nie je teda nutné pripojenie plašiča k autobatériu a nehrozí tak nebezpečenstvo vysadení elektroniky vozidla a havárie, čo sa môže stať pri použití niektorých plašič napájaných z autobatérie.   Základné vlastnosti plašiča Deramax-Auto, ktoré ho odlišujú od podobných produktov: Vysoký výkon • Široký efektívny uhol záberu • Bezpečnosť • Odolnosť voči vode a prachu • Jednoduchá inštalácia bez pripájania k autobatériu Napájanie: 1ks 9 V batérie (6F22). Batéria nie je súčasťou dodávky. Vhodné batérie sa zobrazujú ako "Súvisiaci tovar" v dolnej časti tejto stránky. Umiestnenie: Vnútorné i vonkajšie. Zariadenie je odolné voči vode a prachu. Hladina akustického tlaku: 91 dB. LAmax, efektívna hodnota (TrueRMS). Napájacie napätie: 9 V. Výdrž batérie: 1 rok pri použití lítiové batérie, 6 mesiacov pri použití alkalickej batérie. Okolitá teplota: - 20 ° C do + 90 ° C. Rozmery: 105 mm x 60 mm x 40 mm (s montážnymi úchytmi). Hmotnosť: 0,072 kg. Krajina pôvodu: Česká republika.

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

DERAMAX Auto odpudzovač kún a hlodavcov do auta

DERAMAX Auto odpudzovač kún a hlodavcov do auta

6 ďalšie produkty v rovnakej kategórii