Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

Bosch DWK98PR20

DOPRAVA ZADARMO
VÝPREDAJ

Bosch DWK98PR20

BOSCH

344409

DWK98PR20

Nový produkt

Skladom: 1 ks predajňa Piešťany: 1 ks
predajňa Dolný Kubín: 0 ks
sklad DOMOSS: 0 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
A +, komínový odsávač pár, 90 cm, naklonený, biely, Home Connect, PerfectAir senzor, DirectSelect control, normálna prevádzka 500m3 / hod, intenzívny 840m3 / hod, obvodové odsávanie (3 + 2 intenzív... zobraziť viac
Cena

1 019,00 €

-580,00 €

1 599,00 €

Odporúčame dokúpiť

Predĺžená záruka:

Poistenie odcudzenia alebo náhodného poškodenia:

Rezervujte si tento tovar na predajni:

Po odoslaní rezervácie Vás budeme informovať o možnosti prevzatia tovaru cez SMS správu.
Platbu zrealizujete na pokladni ako pri bežnom nákupe, k cene tovaru sa prirátava manipulačný poplatok 1€.
Pokial je na pobočke dostupný posledný kus tovaru, môže sa jednať o vystavený tovar.


Máte záujem sa pýtať na produkt
Bosch DWK98PR20 ?
Zanechajte nám kontakt a my Vám zavoláme naspäť.

* povinné údaje


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

1 019,00 €

Skladom: 1 ks

Detaily

A +, komínový odsávač pár, 90 cm, naklonený, biely, Home Connect, PerfectAir senzor, DirectSelect control, normálna prevádzka 500m3 / hod, intenzívny 840m3 / hod, obvodové odsávanie (3 + 2 intenzívny), LED osvetlenie 2x3W, elektronické ovládanie TouchControl, možnosť recirkulácie, kovový tukový filter je možné umývať v umývačke, EcoSilence Drive, hlučnosť odsávanie pri normálnom stupni min/max: 41/54

Naklonený odsávač pár: optimálny pre jednoduché varenie.

  • DirectSelect control: priamy výber požadovaného nastavenia výkonu a osvetlenia.
  • Výkon odvetrávania: až 840 m³/h sa rýchlo postará o optimálnu kvalitu vzduchu v kuchyni.
  • Home Connect: domáci spotrebič s chytrým pripojením pre jednoduchší každodenný život (iba v krajinách, kde je k dispozícii služba Home Connect).
  • PerfectAir senzor: automatická kontrola nastavenia pre maximálny výkon a minimálnu hlučnosť.
  • Extra Tichý: maximálny výkon odsávača s minimálnou hlučnosťou.

Prednosti

Výkon

Optimálne množstvo čistého vzduchu pre kuchyňu každej veľkosti.

Bez ohľadu na to, či máte kuchyňu spojenú s obývacou izbou alebo malú, oddelenú kuchyňu. Ponúkame optimálny objem vzduchu pre kuchyne všetkých veľkostí. Vzduch by sa mal vymeniť 6 až 12-krát za hodinu, ak sa má v kuchyni zaistiť trvale príjemné prostredie. Aby ste to dosiahli, musí byť objem dodávaného vzduchu alebo výkon odsávača pár prispôsobený veľkosti miestnosti.

Vďaka nízkej hladine hluku počujete: nič.

Nielen vaši hostia ocenia varenie bez stresu. Aby ste sa s vašimi hosťami počas varenia mohli pokojne rozprávať, urobili sme recirkulačné odsávače pár také tiché, že si ich pri odsávaní sotva všimnete. Prenikavý zvuk odsávača pár spravidla pochádza zo samotného motora a z prúdenia vzduchu v závislosti od danej úrovne protitlaku. Pri modeloch s odvodom do komína sa 50 % hluku odvádza von. Odsávače pár Bosch s modulom CleanAir vyrobia pri rovnakom výkone až o 3 dB(A) menej hluku ako konvenčné recirkulačné systémy.

PerfectAir sensor

Radi by ste sa sústredili len na varenie a pritom sa mohli úplne spoľahnúť na odsávač pár? Máme pre vás riešenie: nový senzor kvality vzduchu PerfectAir nepretržite monitoruje vzduch a automaticky prispôsobuje stupeň výkonu silnejúcim výparom a pachom – nepretržite, presne a nezávisle od nastavenia výkonu. Zároveň znižuje hlučnosť, keď aktivuje len minimálne potrebný stupeň odsávania. Pozitívny vedľajší účinok: už žiadne odtlačky prstov na ovládacích prvkoch. Keď dovaríte, odsávač pár beží dovtedy, kým vzduch v kuchyni nie je zbavený všetkých nepríjemných pachov. Takže sa môžete plne sústrediť na varenie a pokojne zabudnúť na ovládanie odsávača pár.

Odsávač pár ovládaný pomcou varného panela

Ovládajte váš odsávač pár z varného panelu a zabudnite na odtlačky prstov, ktoré ste na ňom mali. Elektrický varný panel a s ním spojený odsávač pár sú vybavené Wi-Fi modulom, ktorý im umožňuje spolu komunikovať. Pri aktivovaní varného panelu sa zároveň zapne aj odsávač pár a hneď ako začnete variť, začne odsávať nepríjemné výpary. Keď dovaríte, odsávač pár sa po krátkom dobehu automaticky vypne, vďaka čomu máte istotu, že nepríjemné kuchynské pachy sa úplne vytratia. Ak chcete ovládať odsávač pár priamo, stačí na varnom paneli dotykom aktivovať režim manuálného ovládania. Potom budete môcť výkonové stupne ovládať cez užívateľské rozhranie, ktoré máte na varnom paneli. Okrem rýchlosti odsávania môžete cez varný panel ovládať aj osvetlenie odsávača pár. Len jeden rad ovládacích prvkov a máte kontrolu nad všetkým: nad vašim varným panelom aj odsávačom pár.

Kovový tukový filter

V odsávačoch pár s odvodom do komína a recirkulačných odsávačov pár sú potrebné kovové tukové filtre, aby tuk a iné tuhé častice mohli byť odfiltrované z odsávaného vzduchu. Ak chcete, aby tieto filtre boli maximálne účinné, vyčistite ich približne raz za mesiac, buď ručne alebo v umývačke riadu.

Connectivity

Inteligentný spôsob použitia pre váš odsávač a varný panel.

Vykonávanie viacerých úloh v kuchyni naraz môže niekedy priniesť viac stresu ako potešenia. Funkcia AutoControl vám umožňuje ovládať váš varný panel a odsávač pár, ktoré majú napojenie na Wi-Fi, dotykom tlačidla. Z vášho smart zariadenia môžete naprogramovať odsávač pár tak, aby sa ventilátor a osvetlenie zapli pri zapnutí varného panelu - alebo ho nastaviť tak, aby automaticky bežal 20 minút po vypnutí varného panelu. A keď je o odvetranie a osvetlenie postarané, vy sa môžete venovať dôležitejším veciam, napríklad dezertu.

Nasýtenie filtra: Vyzerá dobre z vonku aj z vnútra.

Čo oči nevidia, to srdce nebolí: pokiaľ ide o filtre v odsávačoch pár, často zabúdame skontrolovať, či ich nie je potrebné vymeniť. S Home Connect môžete skontrolovať stav filtrov vo vašom odsávači pár a získať tak cenné informácie o údržbe. Jednoducho sa prihláste do aplikácie a skontrolujte zanesenie filtrov uhlíkom a tukmi, a či je potrebná ich výmena.

Komfort

TouchControl

Dotykové ovládanie

DirectSelect control

Ovládajte svoj odsávač pár rovnakým spôsobom, ako ovládate varný panel: pomocou nového ovládania DirectSelect môžete nastaviť požadovaný výkonový stupeň a ovládať funkcie ako napríklad senzor PerfectAir, dobeh odsávania aj intenzitu osvetlenia priamo. Na displeji si môžete pozrieť aj mieru zanesenia filtra, takže budete vždy vedieť, kedy vyčistiť filter. S DirectSelect môžete svoj odsávač pár nielen ovládať jednoduchým dotykom tlačidla, ale aj vzhľad vášho odsávača pár dokonale ladí s varnými panelmi, ktoré majú ovládanie DirectSelect.

Dizajn

π tvar filtra

Dvojitý kovový filter

 

Vlastnosti

VýpredajÁno
Doprava ZADARMOÁno
Špeciálny výpredajÁno
Energetická triedaA+
Prevedenie odsávačabiela
Výkonostná kategória odsávania (m3/h)801 a viac
Výkon odsávania podľa IEC 61951 (m3/h)840
Priemer odsávacej rúry ( mm )120/150
Hlučnosť na jednotlivé rýchlostné stupne (dB/A)41/54
Výkon na jednotlivé rýchlostné stupne (m3/hod)500/590/840
OdsávanieÁno
Stupne rýchlosti odsávania3 + 2 intenzívna
Osvetlenie odsávača2x 3W LED
Šírka (cm)90
Ovládanieelektronické
Home ConnectÁno
Obchodná značkaBOSCH Séria 8

Prílohy

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

Bosch DWK98PR20

Bosch DWK98PR20

21 ďalších produktov z tejto série

19 ďalšie produkty v rovnakej kategórii