Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

ETA 122190000 STELLAR

DOPRAVA ZADARMO
VÝPREDAJ
-19%
ETA 122190000 STELLAR Zväčšiť

ETA 122190000 STELLAR

ETA

392229

122190000

Nový produkt

Skladom: 1 ks predajňa Piešťany: 0 ks
predajňa Dolný Kubín: 0 ks
sklad DOMOSS: 1 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
Bezvreckový vysávač ETA Stellar  vás zbaví nielen prachu, ale aj starostí. Zatiaľ čo sa  špeciálny cyklónový systém vysávania  spolu s  úsporným, ale výkonným ECO motorom  postarajú o zmiznutie než... zobraziť viac
Cena

79,90 €

-19,10 €

99,00 €

Odporúčame dokúpiť

Predĺžená záruka:

Poistenie odcudzenia alebo náhodného poškodenia:

Máte záujem sa pýtať na produkt
ETA 122190000 STELLAR ?
Zanechajte nám kontakt a my Vám zavoláme naspäť.

* povinné údaje


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

79,90 €

Skladom: 1 ks

ZÍSKAJTE BONUS Na zakupeny produkt ziskavate ZARUKU 3 roky na motor. Zaregistrujte sa na stranke www.eta.sk/predlzena-zaruka najneskor do 30 dni od nakupu produktu.
Predĺžená záruka na vybrané produkty ETA

Detaily

Bezvreckový vysávač ETA Stellar vás zbaví nielen prachu, ale aj starostí. Zatiaľ čo sa špeciálny cyklónový systém vysávania spolu s úsporným, ale výkonným ECO motorom postarajú o zmiznutie nežiadúcich nečistôt, veľká transparentná nádobka na prach nechá zmiznúť vrecká na prach z vašich nákupných zoznamov.

Vysokú mieru filtrácie zaisťujú hneď dva HEPA filtre (č. 10 a 12), ktoré zachytia aj tie najmenšie častice. Intenzitu sacieho výkonu pritom môžete jednoducho prispôsobiť momentálnym potrebám pomocou ovládacieho kolieska s plynulou elektronickou reguláciou.

V hodnotení spoločnosti ETA sa tento vysávač pýši označením ETA 3AAA*.

Pomocná ruka uľahčí upratovacie muky

Vysávač ETA Stellar sa vďaka širokej škále príslušenstva stane vašou predĺženou rukou, ktorú pri upratovaní nič nezastaví. Akčný rádius až 10 metrov vám pritom umožní pohodlne dosiahnuť do všetkých kútov vašej domácnosti. Vďaka prednému koliesku otočnému o 360° je navyše pohyb do všetkých strán úplne plynulý a mäkčené pojazdové kolieska sú šetrné aj k chúlostivým hladkým podlahám.

Ergonomicky tvarovaná rukoväť vám perfektne padne do ruky. A keď ju potrebujete odložiť, môžete si vybrať hneď z dvoch parkovacích polôh – vertikálnej a horizontálnej.

Okrem kovovej teleskopickej trubice (88 cm) s nastavením optimálnej výšky nájdete v balení tiež univerzálnu podlahovú hubicu s výsuvnou kefou a parketovú hubicu s vláknami z nylonu.

Úzke a ťažko prístupné priestory zbavíte prachu pomocou štrbinovej hubice, ktorá polapí prach aj v rebrách radiátorov či za nábytkom.

Pre kompletnú očistu celej domácnosti nechýba ani hubica na čalúnenie, ktorá šetrne vysaje mäkké textilné povrchy, čalúnenie či vankúše a kefka s jemnými štetinkami, ktorá pomáha pri šetrnom upratovaní prachu a pavučín na nábytku, stenách či obrazoch.

Manipulácia s vysávačom ETA Stellar je navyše veľmi pohodlná a bezpečná. Samozrejmosťou je automatické navíjanie kábla, praktické držadlo a poistka, ktorá zabráni spusteniu bez vstupného HEPA filtra, a tým chráni motor pred poškodením.

Predĺžená záruka

Záruku na motor vysávača ETA Stellar vám zadarmo predĺžime na 3 roky – stačí vyplniť registračný formulár. Bezplatnú službu Predĺženej záruky si registrujte TU.

*Hodnotenie vysávačov ETA

Hodnotenie vysávačov ETA prebieha v skúšobni v Hlinsku, kde sú už viac ako 50 rokov podrobované testom podľa najprísnejších kritérií. Prechádzajú skúškami, ktoré otestujú ich výkonnosť pri vysávaní kobercov a tvrdých podláh, rovnako ako úroveň filtrácie a hlučnosť. Výsledné hodnotenie tak vyjadruje celkovú úroveň vysávača ETA. Tie, ktoré uspeli na výbornú vo všetkých štyroch kategóriách, nesú označenie ETA 4AAAA. Uvedené hodnotenie je hodnotením spoločnosti ETA. Nejedná sa o energetický štítok.

Technické parametre:

  • Dĺžka kábla 7 m
  • Hlučnosť 79 dB
  • Hubica na tvrdé podlahy Áno
  • Mäkké zadné kolieska Áno
  • Objem prachového vrecka alebo nádoby 1.5 l
  • Vyhotovenie trubice kovová teleskopická
  • Prívodný kábel automatické navinutie
  • Typ turbokefy nemá turbokefu
  • Vysávanie suché
  • Zdroj energie sieťový 230V
  • Príslušenstvo v balení podlahová hubica
  • Príslušenstvo v balení kefová
  • Príslušenstvo v balení vankúšová hubica
  • Príslušenstvo v balení štrbinová hubica
  • Príslušenstvo v balení parketová hubica
  • Typ filtrácie bezvreckový
  • Akčný rádius/dosah 10 m
  • Napájanie vysávača 230 V
  • Druh filtra HEPA H 12
  • Turbokefa Nie
  • Príkon vysávača 700 W
  • Určenie ostatné
  • Určenie pre alergikov

Vlastnosti

VýpredajÁno
Typ vysávačapodlahový
Doprava ZADARMOÁno
Typ filtráciebezsáčkový
Hlučnosť vysávača (dB)76 - 80
Objem vrecka/nádoby (l)do 1,5
Regulácia výkonuÁno
Hubica parketováAno
Umývateľný filterNie
TurbokefaNie
Hmotnosť (kg)6.4
Akčný rádius (m)9,1 - 10
Indikátor naplnenia vrecka/nádobyNie
Hubica štrbinováÁno
Hubica na čalúnenieÁno
FarbaModrá/Sivá
Typ filtraHEPA
Kampaň - zárukyETA Záruka na motor až na 3 roky
Predĺžená záruka v mesiacoch36
BonusÁno
Max. príkon (W)700

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

ETA 122190000 STELLAR

ETA 122190000 STELLAR

Na zakupeny produkt ziskavate ZARUKU 3 roky na motor. Zaregistrujte sa na stranke www.eta.sk/predlzena-zaruka najneskor do 30 dni od nakupu produktu.