Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

Gorenje RBI4182E1

VÝPREDAJ

Gorenje RBI4182E1

GORENJE

364352

RBI4182E1

Nový produkt

Skladom: 1 ks predajňa Piešťany: 0 ks
predajňa Dolný Kubín: 0 ks
sklad DOMOSS: 1 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
IonAir s DynamiCooling Vzduch navyše obohatený o záporné ióny zachováva chuť a odstraňuje nepríjemné pachy, zatiaľ čo pokročilý systém ventilácie vyrovnáva teplotu v celom priestor... zobraziť viac
Cena

528,00 €

-71,00 €

599,00 €

Odporúčame dokúpiť

Predĺžená záruka:

Poistenie odcudzenia alebo náhodného poškodenia:

Máte záujem sa pýtať na produkt
Gorenje RBI4182E1 ?
Zanechajte nám kontakt a my Vám zavoláme naspäť.

* povinné údaje


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

528,00 €

Skladom: 1 ks

Príslušenstvo

Detaily

IonAir s DynamiCooling

Vzduch navyše obohatený o záporné ióny zachováva chuť a odstraňuje nepríjemné pachy, zatiaľ čo pokročilý systém ventilácie vyrovnáva teplotu v celom priestore chladničky a rovnomerne rozdeľuje ionizovaný vzduchu, čo zaisťuje, že akýkoľvek typ potraviny možno umiestniť na ľubovoľnej polici.

CrispZone s HumidityControl

CrispZone je jedna z najpriestornejších košov na ovocie a zeleninu na trhu. Nízka teplota a možnosť úpravy vlhkosti rozširujú čerstvosť vášho produktu.

Držiak na fľaše

V chladničkách Gorenje nezaberajú fľaše priestor v priehradkách vo dverách ani na sklenených poličkách, ktorý sa môže prakticky využiť na iné veci; držiak určený na fľaše umožňuje optimálne využitie úložného priestoru.

Hlboká polica na fľaše vo dverách

Dvere chladničky ponúkajú veľa úložného priestoru aj pre tie najvyššie sklenené alebo plastové flaše. Špeciálne držiaky sa postarajú, aby fľaše pri otváraní a zatváraní dverí vždy zostali na svojom mieste a zabraňujú tak ich vypadnutiu alebo poškodeniu.

LED osvetlenie

LED osvetlenie v chladničke poskytuje vynikajúce a vysoko efektívne osvetlenie. Jeho životnosť je tridsaťkrát dlhšia, než u konvenčných žiaroviek, čo šetrí až desaťkrát toľko energie.

FastFreeze

Funkcia FastFreeze zmrazí potraviny pri -24 °C, aby sa zachovala väčšina minerálnych látok v potravinách. V prípade, že ju zabudnete deaktivovať, inteligentné senzory zabezpečia, že sa funkcia automaticky vypne približne po 2 dňoch a teplota mrazničky sa vráti na pôvodné nastavenie.

Multi-variabilné police

Tieto robustné sklenené police možno veľmi jednoducho výškovo nastaviť alebo vybrať, čo vám umožňuje úplnú slobodu prispôsobenia interiéru chladničky podľa vašich špecifických potrieb. Tieto police z tvrdeného skla sú vysoko odolné a bezpečné, takže unesú aj väčšie množstvo potravín.

F (energetická účinnosť)

Spotrebiče, ktoré majú 15 a viac rokov, spotrebujú až trikrát viac energie ako nové. Nové modely Gorenje prichádzajú s vynikajúcou tepelnou izoláciou, spotrebiče sa môžu pochváliť vylepšeným tesnením dverí, špičkovými komponentmi chladiaceho systému a elektronickou reguláciou, ktorá znižuje spotrebu energie na minimum.

Vlastnosti

VýpredajÁno
Špeciálny výpredajÁno
Hmotnosť (kg)63.5
Typ chladničkyjednodverová
Farbabiela
Objem chladničky (l)251
Objem mrazničky (l)9
Ročná spotreba el. energie (kWh/rok)215
Hlučnosť (dB)38
Beznámrazový systém mrazničky - NoFrostNie
Farba - všeobecnábiela
Výška (cm)177.2
Šírka (cm)54
Hĺbka (cm)54.5
Obchodná značkaGORENJE ESSENTIAL
Energetická trieda 2021(rozsah A-G)F

Prílohy

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

Gorenje RBI4182E1

Gorenje RBI4182E1

13 ďalších produktov z tejto série