Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

EVO Line PLASMA 850 lm

DOPRAVA ZADARMO

EVO Line PLASMA 850 lm

DEMA

363771

969042856

Nový produkt

Skladom: 1 ks predajňa Piešťany: 1 ks
predajňa Dolný Kubín: 0 ks
sklad DOMOSS: 0 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
Vysoko výkonné outdoorové LED svetlo s nabíjteľným Li-Ion akumulátorom a s montážou na prilbu alebo kormidlo, vhodné najmä pre MTB cyklistiku v náročnejších svetelných podmienkach. Jeho mini zrkadl... zobraziť viac
Cena

65,00 €

-25,00 €

90,00 €

Rezervujte si tento tovar na predajni:

Po odoslaní rezervácie Vás budeme informovať o možnosti prevzatia tovaru cez SMS správu.
Platbu zrealizujete na pokladni ako pri bežnom nákupe, k cene tovaru sa prirátava manipulačný poplatok 1€.
Pokial je na pobočke dostupný posledný kus tovaru, môže sa jednať o vystavený tovar.


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

65,00 €

Skladom: 1 ks

Detaily

Vysoko výkonné outdoorové LED svetlo s nabíjteľným Li-Ion akumulátorom a s montážou na prilbu alebo kormidlo, vhodné najmä pre MTB cyklistiku v náročnejších svetelných podmienkach. Jeho mini zrkadlový OP reflektor a kvalitne spracovaná CREE XM-L2 LED dióda vytvárajú impozantne dlhý a široký kužel so svetelným tokom až 850+ lúmenov. Vďaka veľmi nízkej hmotnosti samotného svetla, nebudete ani vnímať, že ho máte upevnené na prilbe. Svetlo: - svetelný tok: 850 lm - zdroj svetla: 1x LED: CREE XM-L2 - farba svetla: neutrálna biela - reflektor: mini kužel so vzorkovaným (OP – orange peel) zrkadlovým povrchom - doba svietenia: 5 – 14,5 hod. - režim svietenia: High / Low / blikanie - zadné spínacie / prepínacie tlačidlo s LED indikátorom stavu batérie (100% - 70% - 40% - 15%) - materiál: T6063-T5 odolná duralová zliatina - povrchová úprava: čierna - vode odolná konštrukcia - IP65 (voči striekajúcej vode) - rozmery: 43 x 35 mm (svetlo) - hmotnosť: 60 g (iba svetlo)--- Akumulátor:- Samsung Li-Ion akumulátor 4 x 18650 s kapacitou 5200 mAh / 8,4 V - výstupný kábel so zdierkou - dĺžka 30 cm - uložený v neoprénovom puzdre, umožňujúce uchytenie na rám bicykla alebo na predstavec pomocou suchého zipsu - doba nabíjania: 7,5 hod. - hmotnosť: 224,6 g + 60 g puzdro--- Príslušenstvo na montáž svetla:- plastový držiak – typ kolískový (s polohovaním sklonu svetla) – použiteľný na kormidlo alebo na popruh do prilby - popruh do prilby s protišmykovou podložkou (prevliekací systém s doťahovacími prackami) - gumové upevňovacie O-krúžky na držiak svetla (2 rôzne priemery)--- Obsah balenia:- 1 x svetlo 850 lm - 1 x akumulátor s puzdrom - 1 x sieťová nabíjačka 230V / 8,4V – 1A - 1 x predlžovací kábel 1,2 m - 1 x držiak svetla - 1 x popruhy na upevnenie do prilby - 2 x gumový O-krúžok a 1 x suchozipsová upevňovacia páska (na kábel)- 1 x návod na používanie SK / EN / DE / FR--- UPOZORNENIE: Telo svetla sa pri najvyššom výkone mierne prehrieva, čo je bežné u takýchto svetiel. Preto je nutné dostatočné chladenie vzduchom (napr. pri jazde) - je teda určené len na vonkajšie použitie !

Vlastnosti

Doprava ZADARMOÁno

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

EVO Line PLASMA 850 lm

EVO Line PLASMA 850 lm

19 ďalšie produkty v rovnakej kategórii