Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

HECHT 5036 nožnice akku

HECHT 5036 nožnice akku Zväčšiť

HECHT 5036 nožnice akku

HECHT

280010

HECHT5036

Nový produkt

Na objednávku
Termín odoslania upresníme. Ohľadom dostupnosti a odoslania tovaru sa môžete informovať na info@domoss.sk
Akumulátorové nožnice na trávu HECHT 5036 SET sú skvelým pomocníkom pre konečnú úpravu po hlavnom kosení, alebo úpravy zle dostupných miest. V základnom prevedení je možné použiť ako malé ručné n... zobraziť viac
Cena

41,99 €

Máte záujem sa pýtať na produkt
HECHT 5036 nožnice akku ?
Zanechajte nám kontakt a my Vám zavoláme naspäť.

* povinné údaje


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

41,99 €

Nie je skladom

Príslušenstvo

Detaily

Akumulátorové nožnice na trávu HECHT 5036 SET sú skvelým pomocníkom pre konečnú úpravu po hlavnom kosení, alebo úpravy zle dostupných miest. V základnom prevedení je možné použiť ako malé ručné nožnice, napríklad pre presné zastrihnutie trávy v okolí skalky. Po nasadení na teleskopickú rukoväť nájdu aj vďaka nastaviteľným pojazdovým kolieskam využitie napríklad pre zastrihnutie trávy v okolí múrov a domov, bez nutnosti ohýbať sa. Oproti bežnému strunovému vyžínaču má obsluha nožníc presnú kontrolu nad strihom, preto nie je problém pri zachovaní opatrnosti nožnicami strihať trávu v tesnej blízkosti kvetín, nafukovacích bazénov a podobne, bez toho aby bolo nutné sa obávať, že struna alebo jej náhodne odhodený kamienok bazén alebo kvety pokazí.

Ďalšou výhodou týchto nožníc je skladnosť a akumulátorový pohon. Po sňatí z rukoväte sa nožnice pohodlne zmestia do bežnej tašky a je tak možné ich so sebou pohodlne vziať kamkoľvek. Vďaka tomu je možné ich použiť na úpravu trávy v okolí rôznych pomníkov a pod.

Teleskopická rukoväť je opatrená ovládaním priamo na madle, ktoré sa automaticky aktivuje po nasadení nožníc na rukoväť. Vďaka tomu, že nožnice je možné natáčať do strán o 90°, môžete ich použiť ako vodorovnému, tak vertikálnemu zastrihnutiu trávy, napríklad prerastajúce Vaším plotom.

Súčasťou dodávky sú dve strihacie lišty, ktoré možno veľmi rýchlo a ľahko vymeniť bez použitia náradia. Základné lištu tak využijete predovšetkým pre úpravu trávy, druhá lišta slúži na zastrihnutie a tvarovanie menších kríkov a živých plotov. Šírka lišty na trávu je 8 cm, záber lišty na kríky je 11 cm.

Ako zdroj energie slúži Li-ion aku článok Samsung 3,6 V s kapacitou 1,3 Ah. Doba nabíjania akumulátora je približne 4 hodiny a následná doba prevádzky je približne 40 minút.

hechthechthechthechthechthechthechthechthechthechthechthechthechthecht

Vlastnosti

Počet akumulátorov1
Hmotnosť (kg)1
Napájacie napätie (V)3.6
Kapacita akumulátora (Ah)1.3
Šírka nožov na trávu (mm)80
Dĺžka noža plotostrihu (mm)110

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

HECHT 5036 nožnice akku

HECHT 5036 nožnice akku

8 ďalšie produkty v rovnakej kategórii