Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

AMIKO MINI HD265

AKCIA

AMIKO MINI HD265

AMIKO

363434

AMIKOHD265

Nový produkt

Skladom: viac ako 5 ks predajňa Piešťany: 2 ks
predajňa Dolný Kubín: 4 ks
sklad DOMOSS: 0 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
Amiko prichádza s ďalším modelom s podporou kodeku H.265 HEVC, tentoraz v mini prevedení a s názvom Amiko MINI HD265. Podporuje príjem DVB-S2 signálu vo Full HD kvalite, aj v kodeku H.264 aj v H.26... zobraziť viac
Cena

44,90 €

-5,00 €

49,90 €

Rezervujte si tento tovar na predajni:

Po odoslaní rezervácie Vás budeme informovať o možnosti prevzatia tovaru cez SMS správu.
Platbu zrealizujete na pokladni ako pri bežnom nákupe, k cene tovaru sa prirátava manipulačný poplatok 1€.
Pokial je na pobočke dostupný posledný kus tovaru, môže sa jednať o vystavený tovar.


Máte záujem sa pýtať na produkt
AMIKO MINI HD265 ?
Zanechajte nám kontakt a my Vám zavoláme naspäť.

* povinné údaje


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

44,90 €

Skladom: viac ako 5 ks

Príslušenstvo

Detaily

Amiko prichádza s ďalším modelom s podporou kodeku H.265 HEVC, tentoraz v mini prevedení a s názvom Amiko MINI HD265. Podporuje príjem DVB-S2 signálu vo Full HD kvalite, aj v kodeku H.264 aj v H.265. Má numerický displej, zobrazuje číslo stanice, v režime falošného standby je možné nastaviť hodiny na displeji. Na spodnej strane má zabudovanú univerzálnu čítačku kariet, softvéro upraviteľnú pre staršie Skylink karty ICE, IRDETO, freeSAT, flixTV a Antiksat. Prijímač Amiko MINI HD265 umožnuje rýchly hľadanie staníc Fastscan pre operátorov ako napr. Skylink, freeSAT, NC a pod. HDMI kábel v balení zdarma! Prijímač dodávame s najnovším softvérom, aktuálne podporuje čítanie všetkých kariet Skylink (okrem Standard HD M7), Antik sat a freeSAT. Zadný panel obsahuje konektor pre pripojenie koaxiálneho káblu od LNB konvertora, SPDIF koax., káble pre digitálny výstup zvuku, ethernet konektor pre pripojenie prijímača na sieť LAN, HDMI výstup, cinch výstupy audio a video a na externý zdroj. Na jednej strane prijímača sa nachádzajú dva USB 2.0 porty pre pripojenie napr. USB Wifi adaptéra, prípadne USB FlashHDD, na druhej strane sú dva jack porty pre pripojenie externého IR čidla a servisný port RS232. Prijímač podporuje aj niektoré internetové funkcie, ako napr. Youtube, WebTV stream IPTV, online počasie a pod. Aplikácie sú poskytované tretími stranami, preto funkcionalita nie je garantovaná. Obsahuje aj mediaplayer na prehrávanie množstva audio a video formátov z USB disku. Na sieť je možné prijímač pripojiť cez LAN kábel, alebo cez Wifi, ak potrebujete dokúpiť USB Wifi adaptér nájdete ho v príbuzných produktoch na spodku tejto stránky. Vlastnosti: - Zabudovaná čítačka Conax (prehraním sw UNI čítačka pre freeSat, Skylink, FlixTV, Antik...) - Podpora kodekov H.265/HEVC - 6000 staníc (TV a Rádio) - 2x USB 2.0 port - Ethernet pripojenie USB WiFi podpora (len Ralink RT5370 chip) - YouTube - RSS Reader Weather Forecast - DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2 a USALS kompatibilita - Full HD (1080p) výstup cez HDMI - Nahrávanie na externé zariadenie - Podpora Timeshift - Možnosť nahrávania a Timeshift v rovnakej dobe - Užívateľsky prístupné menu na obrazovke (OSD) - Full Picture In Graphic (PIG) funkcia - Elektronický programový sprievodca (EPG) - Podpora titulkov - Rodičovský zámok - Možnosť prenášať informácie medzi prijímačmi - Hry - Viacjazyčná podpora - Spotreba v Stand-by 0.5W Rozmery: 14,5 x 11 x 3,1cm V prípade zmien parametrov vysielania zo strany operátora, je možné, že tento prijímač nedokáže korektne spolupracovať s kartou Skylink. V tom prípade nie je možná garancia funkčnosti čítania karty počas záručnej doby prijímača, ktorá je štandardne 24 mesiacov (ak nie je stanovené inak) . Záruka je platná len na funkčnosť daného zariadenia. Tento prijímač má univerzálnu čítačku kariet, ktorá po našej softvérovej úprave aktuálne číta všetky typy kariet od Skylink (okrem karty Standard HD M7) , freeSAT , Antiksat a Flix tv.

Vlastnosti

Čítačka kariet príjimačaConax
Typ satelitného signáluHD rozlíšenie
Podpora kódeku H.265 HEVCÁno
Skylink readyNie
FastscanÁno
HDMI výstupÁno
Displej príjimačanumerický
Počet USB 2.02
Linuxový príjimačNie
Počet tunerov1
Ethernet vstupÁno
Max.výstupné rozlíšenie1080p
Prehrávanie MP3, JPEG, XviDÁno

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

AMIKO MINI HD265

AMIKO MINI HD265

14 ďalšie produkty v rovnakej kategórii