Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

Grohe Tempesta 100 sprchový set 2jet EcoJoy 5,7L, tyč 62cm, chróm 2759810E

DOPRAVA ZADARMO

Grohe Tempesta 100 sprchový set 2jet EcoJoy 5,7L, tyč 62cm, chróm 2759810E

GROHE

355590

TEMPESTA

2759810E

Nový produkt

Skladom: 2 ks predajňa Piešťany: 1 ks
predajňa Dolný Kubín: 0 ks
sklad DOMOSS: 1 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
GROHE New Tempesta 100 2jet sprchový set chróm - s tyčou - 2 prúdy: Rain, Jet Set obsahuje: - ručná sprcha (27 597 00E) - sprchová tyč 600 mm (27 523 000) - sprchová hadica... zobraziť viac
Cena

44,02 €

-33,54 €

77,56 €

Rezervujte si tento tovar na predajni:

Po odoslaní rezervácie Vás budeme informovať o možnosti prevzatia tovaru cez SMS správu.
Platbu zrealizujete na pokladni ako pri bežnom nákupe, k cene tovaru sa prirátava manipulačný poplatok 1€.
Pokial je na pobočke dostupný posledný kus tovaru, môže sa jednať o vystavený tovar.


Máte záujem sa pýtať na produkt
Grohe Tempesta 100 sprchový set 2jet EcoJoy 5,7L, tyč 62cm, chróm 2759810E ?
Zanechajte nám kontakt a my Vám zavoláme naspäť.

* povinné údaje


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

44,02 €

Skladom: 2 ks

Detaily

MODERNIZUJTE SVOJU KÚPEĽŇU PROSTREDNÍCTVOM EKOLOGICKÉHO SPRCHOVÉHO SETU GROHE TEMPESTA 100

Dodajte svojej kúpeľni komfort prostredníctvom sprchového setu GROHE Tempesta 100. Tento atraktívny set, ktorý sa vyrába v Nemecku, obsahuje ručnú sprchu so 100mm širokou hlavicou, tyč dlhú 600mm s výškovo nastaviteľným, otočným držiakom sprchy a 1750mm hadicou. Je skvelou voľbou pre každú modernizáciu a je nabitý inovatívnymi technológiami. Ručná sprcha je vybavená dvoma režimami prúdu, takže budete môcť sprchu prispôsobiť vašej nálade – či už prostredníctvom upokojujúceho režimu Rain, ktorý napodobňuje vlahý letný dážď, alebo prúdu Jet, čo je intenzívna, sústredná tryska.
Technológia GROHE DreamSpray navyše zaisťuje vyvážený prúd vody zo všetkých trysiek. Vaša sprcha tak bude maximálne komfortná a plná zážitku. Súčasťou ručnej sprchy je silikónový krúžok ShockProof, ktorý sprchu chráni pri prípadnom upustení. Silikónové trysky SpeedClean umožňujú všetky usadeniny vodného kameňa zotrieť jednoducho prstom, zatiaľ čo robustný, avšak zároveň atraktívny chrómový povrch GROHE StarLight zaručuje, že bude celý set vyzerať vždy skvele. Izolované vnútorné rozvody Inner WaterGuide zabraňujú, aby sa vonkajší povrch ručnej sprchy príliš zahrieval, čím chráni nielen vašu citlivú pokožku, ale aj žiarivý chrómový povrch.
Súprava obsahuje:
  • ručná sprcha Tempesta 100 II 5,7 l/min (27 597)
  • sprchová hadica Relexaflex
  • 1750 mm DN 15 x DN 15 (28 154)
  • GROHE EcoJoy stabilizátor konštantného prietoku 5,7 l/min.
  • GROHE DreamSpray
  • chrómový povrch s GROHE StarLight
  • rýchločistiaci systém SpeedClean
  • vhodné pre prietokové ohrievače vody
  • Minimálny odporúčaný tlak 1,0 baru

Technológie a benefity

GROHE StarLight

GROHE StarLight

GROHE StarLight – blyšťavý povrch, ktorý sa mimoriadne ľahko čistí

GROHE StarLight – žiarivý chrómový povrch s jednoduchou údržbou Vďaka odolnému chrómovému povrchu GROHE StarLight si batéria vždy zachová svoj bezchybný žiarivý vzhľad – žiadne usadeniny, škrabance alebo stopy vodného kameňa. Tento nádherný povrch je odolný voči poškrabaniu, takže si zachová svoj pôvodný vzhľad s minimom údržby.
GROHE DreamSpray

GROHE DreamSpray

GROHE DreamSpray – vyvážený tok vody s rôznymi režimami prúdu

GROHE DreamSpray poskytuje dokonalú sprchu pri všetkých režimoch prúdu Technológia GROHE DreamSpray pozdvihne vašu sprchu na novú úroveň. Pokročilý systém, ktorý je súčasťou technológie DreamSpray, zaručuje vyvážený tok vody zo všetkých dýz nezávisle od zvoleného režimu prúdu. Vaša sprcha tak bude zakaždým komfortná a zážitková.
GROHE EcoJoy (Showers)

GROHE EcoJoy (sprchy)

GROHE EcoJoy – nízka spotreba, vysoký výkon

Sprchujte sa pomocou technológie GROHE EcoJoy úspornejšie, avšak rovnako výnimočne Technológia GROHE EcoJoy spája luxusný zážitok zo sprchovania a starostlivosť o životné prostredie. Spoločnosť GROHE pomocou technológie EcoJoy vytvorila sprchy, ktoré znižujú spotrebu vody až o 40 %, avšak stále poskytujú dokonalý zážitok. Zažite tú najlepšiu sprchu vášho života – a šetrite pri tom vodu aj peniaze

Režim Rain

Režim Rain – sprchovanie v letnom daždi

Vychutnajte si prostredníctvom režimu Rain dokonalú sprchu. Sprchový režim prúdu Rain je zárukou dokonalého uvoľnenia. Simulácia vlahého letného dažďa odplaví všetok stres a napätie náročného pracovného dňa. Režim prúdu GROHE Rain predstavuje ten najprirodzenejší spôsob, ako si vychutnať vodu.

Režim Jet

Režim Jet – výkonný prúd

Režim Jet – pre intenzívnu masáž alebo čistenie vane Osviežujúca sprcha a navyše efektívne čistenie. Sprchový režim Jet predstavuje sústredný prúd energie. Tento intenzívny prúd je možné namieriť priamo na bolestivé svalstvo, ktoré účinne rozmasíruje a zanechá tak vašu pokožku nielen dokonale čistú, ale taktiež revitalizovanú. Po sprche sa dá navyše výkonný režim Jet použiť na dôkladné vyčistenie vane alebo sprchového kúta.

ShockProof

ShockProof – silikónový krúžok, ktorý sprchu chráni pred nárazmi

Silikónový krúžok ShockProof ochráni vašu sprchu pred poškodením Chráňte svoju sprchu pred nárazmi. Sprchy GROHE sú plné inteligentných riešení, vnútri aj navonok. Ochranný silikónový krúžok ShockProof, ktorý obopína okraj sprchovej hlavice, znamená, že ak vám sprcha vykĺzne z ruky a vypadne, nehrozí jej poškodenie.

SpeedClean (sprchy)

SpeedClean – dýzy proti usadzovaniu vodného kameňa, ktoré sa nikdy neupchajú

Vyhnite sa pomocou technológie SpeedClean usadzovaniu vodného kameňa na sprchovej hlavici Jednoduché a mimoriadne rýchle čistenie. Povedzte vodnému kameňu zbohom vďaka tomuto integrovanému systému proti usadzovaniu vodného kameňa. Flexibilné silikónové dýzy v sprchovej hlavici vám umožnia zotrieť vodný kameň iba rukou, takže nehrozí, že sa bude okolo dýz usadzovať a znižovať tak výkon sprchy.

Inner WaterGuide

Inner WaterGuide – izolácia pre sprchovanie bez rizika

Separované vnútorné rozvody na ochranu povrchu pred teplom Technológia Inner WaterGuide chráni vás aj chrómový povrch. Vnútorná izolačná vrstva zabraňuje povrchu pred tým, aby sa stal príliš horúcim. Toto opatrenie zároveň zaručí, že si batéria zachová svoj výnimočný vzhľad dlhšie.

Sprchové prúdy

Režim Jet Sprayy

Tento režim ponúka silný prúd vody, ktorý vytvárajú intenzívne kruhové dýzy. Je ideálnym pre vzbudenie vášho organizmu a tela, keď to potrebuje. Jet Spray uvoľňuje svalové napätie po športových aktivitách, no je vhodným aj pri liečbe celulitídy. Stará sa o to osviežujúci silný prúd vody, ktorý stimuluje pokožku. Tento silný prúd je užitočný aj pri čistení sprchového kúta a vane.

Režim Rain Spray

Režim, ktorý upokojí vašu pokožku a myseľ. Rain predstavuje jemný a široký prúd vody. Tento bohatý a všeobímajúci prúd vody má rovnaký uspokojujúci efekt ako teplý letný dážď. Doprajte svojmu telu maximálne uvoľnenie a sviežosť a nechajte Rain Spray spláchnuť váš všetok stres a zlú energiu.

Galéria obrázkov

Predĺžená záruka 5 rokov

Spoločnosť Grohe poskytuje na tento produkt päťročnú záruku​. Úplné znenie záručných podmienok nájdete tu.

Vlastnosti

Dĺžka tyče (cm)60
Doprava ZADARMOÁno
Priemer ružice (cm)10
Úspora vodyÁno
Špeciálny výpredajÁno
Počet polôh masažnej ružicedvojpolohová
Dĺžka hadice (cm)175
Farbachróm
Farba - všeobecnáchróm
Obchodná značkaTEMPESTA
Úsporný spotrebičáno

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

Grohe Tempesta 100 sprchový set 2jet EcoJoy 5,7L, tyč 62cm, chróm 2759810E

Grohe Tempesta 100 sprchový set 2jet EcoJoy 5,7L, tyč 62cm, chróm 2759810E

21 ďalších produktov z tejto série

19 ďalšie produkty v rovnakej kategórii