Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

Grohe Vitalio Start sprchový set 250 Cube flex s prepínačom, 9,5 l/min, 2 prúdy, chróm 26698000

DOPRAVA ZADARMO

Grohe Vitalio Start sprchový set 250 Cube flex s prepínačom, 9,5 l/min, 2 prúdy, chróm 26698000

397845

26698000

Nový produkt

Na objednávku
Termín odoslania upresníme. Ohľadom dostupnosti a odoslania tovaru sa môžete informovať na info@domoss.sk
Sprchový systém Grohe Vitalio Start 250 Cube Moderný dizajn sprchového systému Grohe Vitalio Start 250 Cube s praktickými funkciami, aby ste sa pri sprchovaní cítili ešte príjemnejšie. Technol... zobraziť viac
Cena

199,67 €

-151,63 €

351,30 €

Máte záujem sa pýtať na produkt
Grohe Vitalio Start sprchový set 250 Cube flex s prepínačom, 9,5 l/min, 2 prúdy, chróm 26698000 ?
Zanechajte nám kontakt a my Vám zavoláme naspäť.

* povinné údaje


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

199,67 €

Nie je skladom

Príslušenstvo

Detaily

Sprchový systém Grohe Vitalio Start 250 Cube

Moderný dizajn sprchového systému Grohe Vitalio Start 250 Cube s praktickými funkciami, aby ste sa pri sprchovaní cítili ešte príjemnejšie. Technológia Ecojoy pre nízku spotrebu vody a perfektný konštantný prietok v objeme 5,7l/m ušetrí na vašich financiách. A tak si sprchovanie môžete ešte viac vychutnať. O čo najpohodlnejší zážitok zo sprchovania sa postarajú aj mnohé inovácie, ktoré sú navrhnuté s pohľadom na praktickosť. Jednou z týchto inovácii je silikónový krúžok ShockProf, ktorý obopína okraj sprchovej hlavice a ochraňuje vašu sprchu pred poškodením a nárazmi.

Praktické je aj riešenie hadice, nakoľko vďaka TwistFree sa sprchová hadica už nikdy nezamotá a vždy si zachová svoj tvar. Už tak nikdy nebudete musieť byť rušený vykrucovaním hadice a budete si môcť naplno v sprche užiť pokoj a relax.

Určite oceníte aj technológiu Inner WaterGuide, vďaka ktorej sa na batérii už nikdy nepopálite. Stará sa o to vnútorná izolačná vrstva, ktorá zabraňuje, aby sa povrch stal príliš horúcim. Svoj pobyt v sprche si tak užijete bez zbytočných nepríjemných dotykov s horúcim povrchov. Jednoduchá a naozaj rýchla je aj starostlivosť o sprchový systém nakoľko flexibilné silikónové dýzy v sprchovej hlavici stačí zotrieť rukou alebo handričkou. Vďaka tomu sa dýzy nikdy neupchajú adáte zbohom vodnému kameňu.

Súprava obsahuje:
  • Rain, SmartRain
  • s otočným kĺbom
  • sprchový prúd: Rain
  • GROHE EcoJoy stabilizátor konštantného prietoku 5,7 l/min.
  • GROHE EcoJoy technológia pre nízku spotrebu vody a perfektný prietok
  • GROHE DreamSpray
  • chrómový povrch s GROHE StarLight
  • rýchločistiaci systém SpeedClean
  • funkcia Twistfree proti prekrúteniu sprchovej hadice
  • vhodné pre prietokové ohrievače od 18 kW /h
  • minimálny prietok 7 l/min
  • Minimálny odporúčaný tlak 1,0 baru

Technológie a benefity

GROHE StarLight

GROHE StarLight

GROHE StarLight – blyšťavý povrch, ktorý sa mimoriadne ľahko čistí

GROHE StarLight – žiarivý chrómový povrch s jednoduchou údržbou Vďaka odolnému chrómovému povrchu GROHE StarLight si batéria vždy zachová svoj bezchybný žiarivý vzhľad – žiadne usadeniny, škrabance alebo stopy vodného kameňa. Tento nádherný povrch je odolný voči poškrabaniu, takže si zachová svoj pôvodný vzhľad s minimom údržby.
GROHE DreamSpray

GROHE DreamSpray

GROHE DreamSpray – vyvážený tok vody s rôznymi režimami prúdu

GROHE DreamSpray poskytuje dokonalú sprchu pri všetkých režimoch prúdu Technológia GROHE DreamSpray pozdvihne vašu sprchu na novú úroveň. Pokročilý systém, ktorý je súčasťou technológie DreamSpray, zaručuje vyvážený tok vody zo všetkých dýz nezávisle od zvoleného režimu prúdu. Vaša sprcha tak bude zakaždým komfortná a zážitková.
GROHE EcoJoy (Showers)

GROHE EcoJoy (sprchy)

GROHE EcoJoy – nízka spotreba, vysoký výkon

Sprchujte sa pomocou technológie GROHE EcoJoy úspornejšie, avšak rovnako výnimočne Technológia GROHE EcoJoy spája luxusný zážitok zo sprchovania a starostlivosť o životné prostredie. Spoločnosť GROHE pomocou technológie EcoJoy vytvorila sprchy, ktoré znižujú spotrebu vody až o 40 %, avšak stále poskytujú dokonalý zážitok. Zažite tú najlepšiu sprchu vášho života – a šetrite pri tom vodu aj peniaze

Režim Rain

Režim Rain – sprchovanie v letnom daždi

Vychutnajte si prostredníctvom režimu Rain dokonalú sprchu. Sprchový režim prúdu Rain je zárukou dokonalého uvoľnenia. Simulácia vlahého letného dažďa odplaví všetok stres a napätie náročného pracovného dňa. Režim prúdu GROHE Rain predstavuje ten najprirodzenejší spôsob, ako si vychutnať vodu.

Režim SmartRain

Osviežujúci režim SmartRain na zníženie spotreby vody

Vychutnajte si luxusný režim SmartRain s nižšou spotrebou vody Rozmaznávajte svoje zmysly a šetrite vodou súčasne – pomocou nového režimu prúdu spoločnosti GROHE so zníženým prietokom. Režim SmartRain predstavuje sprchovanie ako žiadne iné – predstavte si uvoľňujúce kropaje stimulujúce ľahký letný dážď, avšak s vedomím, že jemnejší prúd vody znižuje spotrebu vody a chráni tým cenné prírodné zdroje. Kombinácia luxusnej í kúpeľne a ohľadu na životné prostredie.

ShockProof

ShockProof – silikónový krúžok, ktorý sprchu chráni pred nárazmi

Silikónový krúžok ShockProof ochráni vašu sprchu pred poškodením Chráňte svoju sprchu pred nárazmi. Sprchy GROHE sú plné inteligentných riešení, vnútri aj navonok. Ochranný silikónový krúžok ShockProof, ktorý obopína okraj sprchovej hlavice, znamená, že ak vám sprcha vykĺzne z ruky a vypadne, nehrozí jej poškodenie.

SpeedClean (sprchy)

SpeedClean – dýzy proti usadzovaniu vodného kameňa, ktoré sa nikdy neupchajú

Vyhnite sa pomocou technológie SpeedClean usadzovaniu vodného kameňa na sprchovej hlavici Jednoduché a mimoriadne rýchle čistenie. Povedzte vodnému kameňu zbohom vďaka tomuto integrovanému systému proti usadzovaniu vodného kameňa. Flexibilné silikónové dýzy v sprchovej hlavici vám umožnia zotrieť vodný kameň iba rukou, takže nehrozí, že sa bude okolo dýz usadzovať a znižovať tak výkon sprchy.

Inner WaterGuide

Inner WaterGuide – izolácia pre sprchovanie bez rizika

Separované vnútorné rozvody na ochranu povrchu pred teplom Technológia Inner WaterGuide chráni vás aj chrómový povrch. Vnútorná izolačná vrstva zabraňuje povrchu pred tým, aby sa stal príliš horúcim. Toto opatrenie zároveň zaručí, že si batéria zachová svoj výnimočný vzhľad dlhšie.

TwistFree

TwistFree – flexibilná sprchová hadica, ktorá si vždy zachová svoj tvar

Sprchová hadica TwistFree sa nikdy nezamotá Prestaňte márniť drahocenný čas ráno rozmotávaním sprchovej hadice. Vďaka sprchovej hadici TwistFree bude táto nepríjemnosť patriť minulosti. Táto sprchová hadica si vždy zachová svoj tvar, je ľahko použiteľná a udržiavateľná.

Sprchové prúdy

Režim Rain Spray

Režim, ktorý upokojí vašu pokožku a myseľ. Rain predstavuje jemný a široký prúd vody. Tento bohatý a všeobímajúci prúd vody má rovnaký uspokojujúci efekt ako teplý letný dážď. Doprajte svojmu telu maximálne uvoľnenie a sviežosť a nechajte Rain Spray spláchnuť váš všetok stres a zlú energiu.

Galéria obrázkov

Predĺžená záruka 5 rokov

Spoločnosť Grohe poskytuje na tento produkt päťročnú záruku​. Úplné znenie záručných podmienok nájdete tu.

Vlastnosti

Batériabez batérie
Doprava ZADARMOÁno
Výbava sprchového systémus hlavovou sprchou
Úspora vodyÁno
Montáž batériena stenu
Farbachróm
Kampaň - záruky5 rokov predĺžená záruka na výrobok.
Predĺžená záruka v mesiacoch60
BonusÁno
Farba - všeobecnáchróm
Obchodná značkaVITALIO START
Úsporný spotrebičáno

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

Grohe Vitalio Start sprchový set 250 Cube flex s prepínačom, 9,5 l/min, 2 prúdy, chróm 26698000

Grohe Vitalio Start sprchový set 250 Cube flex s prepínačom, 9,5 l/min, 2 prúdy, chróm 26698000

14 ďalších produktov z tejto série

20 ďalšie produkty v rovnakej kategórii