Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

MICROLIFE BPA150 + 5 ročná záruka

VÝPREDAJ
-36%
MICROLIFE BPA150 + 5 ročná záruka Zväčšiť

MICROLIFE BPA150 + 5 ročná záruka

MICROLIFE

294688

BPA150

Nový produkt

Skladom: 5 ks predajňa Piešťany: 1 ks
predajňa Dolný Kubín: 0 ks
sklad DOMOSS: 4 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
Vhodný aj pre staršiu generáciu, predovšetkým vďaka ľahkému použitiu a veľkému, prehľadnému displeju. Tento prístroj bol vyvinutý v spolupráci s lekármi a klinické testy potvrdzujú veľmi vysokú pre... zobraziť viac
Cena

43,90 €

-25,10 €

69,00 €

Odporúčame dokúpiť

Predĺžená záruka:

Poistenie odcudzenia alebo náhodného poškodenia:

Rezervujte si tento tovar na predajni:

Po odoslaní rezervácie Vás budeme informovať o možnosti prevzatia tovaru cez SMS správu.
Platbu zrealizujete na pokladni ako pri bežnom nákupe, k cene tovaru sa prirátava manipulačný poplatok 1€.
Pokial je na pobočke dostupný posledný kus tovaru, môže sa jednať o vystavený tovar.


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

43,90 €

Skladom: 5 ks

Príslušenstvo

Detaily

Vhodný aj pre staršiu generáciu, predovšetkým vďaka ľahkému použitiu a veľkému, prehľadnému displeju. Tento prístroj bol vyvinutý v spolupráci s lekármi a klinické testy potvrdzujú veľmi vysokú presnosť merania. Typ prístroja bol testovaný podľa protokolu BHS s výsledkom A / A. Ovládanie tonometru je pomocou jedného tlačidla. Ak sa počas merania objavia u pacienta srdcová arytmia, tak je táto skutočnosť zobrazená symbolom na displeji. Pre zvýšenie presnosti merania je prístroj vybavený funkciou MAM. Prepnutie do tohto režimu sa vykonáva prepínačom na boku tonometra. Vložená manžeta má obvod 22 - 42 cm. Záruka je 5 rokov. Adaptér súčasťou balenia. BHS - British Hypertension Society (Britská hypertonická spoločnosť), meranie podľa protokolu tejto spoločnosti je považované za najvyšší štandard kontroly meračov krvného tlaku, hodnotenie A / A vyjadruje najvyššiu triedu presnosti merania systolickej aj diastolického tlaku.MAM - Microlife Average Mode - Metóda merania krvného tlaku, výpočet hodnoty z troch po sebe vykonaných meraní v priebehu troch minút, metóda vylučuje momentálnej výkyvy krvného tlaku.

Vlastnosti

VýpredajÁno
Špeciálny výpredajÁno

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

MICROLIFE BPA150 + 5 ročná záruka

MICROLIFE BPA150 + 5 ročná záruka