Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

BEKO WITC7612B0W

BEKO WITC7612B0W

BEKO

397398

WITC7612B0W

Nový produkt

Skladom: 1 ks predajňa Piešťany: 0 ks
predajňa Dolný Kubín: 0 ks
sklad DOMOSS: 1 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
Funkcie rýchleho prania, dĺžku možno znížiť až o 14 minútSpodná bielizeň môžete prať jemné prádlo, ktoré je určené pre ručné pranie a jemné dámske spodné prádloPerové oblečenie kabáty, vesty, bundy... zobraziť viac
Cena

439,00 €

-110,00 €

549,00 €

Odporúčame dokúpiť

Predĺžená záruka:

Poistenie odcudzenia alebo náhodného poškodenia:

Máte záujem sa pýtať na produkt
BEKO WITC7612B0W ?
Zanechajte nám kontakt a my Vám zavoláme naspäť.

* povinné údaje


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

439,00 €

Skladom: 1 ks

Príslušenstvo

Detaily

Funkcie rýchleho prania, dĺžku možno znížiť až o 14 minútSpodná bielizeň môžete prať jemné prádlo, ktoré je určené pre ručné pranie a jemné dámske spodné prádloPerové oblečenie kabáty, vesty, bundy, apod. Obsahujúca perie s visačkou "Pranie v práčke"Jemné môžete prať jemné prádlo, napríklad bavlnené / syntetické pletené oblečenie alebo pančuchyPlákanie k oddelenému plákanie alebo škrobenieTmavé / Jeans k ochrane farby odevov tmavé farby alebo riflíŠportové oblečenie pre šport a voľný čas vyrobené z mikrovlákienKošele nežehlivej košele alebo blúzky vyrobené z bavlny, ľanu, syntetických vlákien alebo zmiešaných tkanínVlna / certifikovaný Woolmark bielizeň vyperie veľmi jemnými pohybmi, aby nedošlo k jeho poškodeniuHygiene / Detské dlhý program, ktorý môžete použiť pre bielizeň vyžadujúce hygienické pranie pri vysokých teplotách s intenzívnym a dlhým pracím cyklomOdstreďovanie manuálne zvoľte dĺžku a rýchlosť odstreďovaniavlastnostiAquaFusion technológie - 100% vo nadávkovaného pracieho prostriedkuDoplnkové funkcie - predpierka, zrýchlenie - Fast +, extra plákanie, čistenie bubna, detská poistkaOdložený štart o 0-19 hodS-shape bočné steny pre zvýšenie stabilityHi Tech kúrenie - zaručuje dlho funkčnosť, proti korózii a vodnému kameňu ho chráni poniklovaná vrstvaNádobka na tekutý prací prostriedokAquaWave vzorka bubna - postará sa o šetrné, ale dôkladné vypraniemnožstevná automatikatechnické parametreEnergetická trieda A +++Spotreba el. energie 0,764 kWh / cyklusSpotreba vody 45 l / cyklusNáplň 7 kgMaximálne otáčky 1 200 ot./minRozmery spotrebiča 81 × 59 × 54 cm (v × š × h)Rozmery pre zabudovanie 82 × 60 × 58 cm (v × š × h)


Vlastnosti

SlimNie
Farbabiela
Náplň prania (kg)7
Maximálne otáčky (ot./min.)1200
Ročná spotreba el. energie (kWh/rok)173
Hlučnosť (dB)56
Typ práčkyspredu plnená
DisplejÁno
Náplň sušenia (kg)0
Výška (cm)82
Šírka (cm)60
Hĺbka (cm)57
Ročná spotreba vody pri praní (l/rok)9899
Hlučnosť odstreďovania73
Spotreba energie kWh/100 cyklov / kWh /59
Spotreba vody za cyklus (l)41
Trieda odstreďovaniaB
Trvanie referenčného programu / min /3-27
Kapacita prania/sušenia (kg)7 / 0
Energetická trieda 2021(rozsah A-G)C

Prílohy

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

BEKO WITC7612B0W

BEKO WITC7612B0W

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii