Predĺžená záruka 5 rokov na sporáky a indukčné dosky MORASada hrncov ako darček pri kúpe setu spotrebičov MORAMORA - 6 kg múky Babičkina voľba ako darček
Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

MORA VTS 785 BXB

DOPRAVA ZADARMO
NOVINKA
DARČEK
MORA VTS 785 BXB Zväčšiť

MORA VTS 785 BXB

MORA

410739

PREMIUM

VTS785BXB

Nový produkt

Skladom: 2 ks predajňa Piešťany: 0 ks
predajňa Dolný Kubín: 1 ks
sklad DOMOSS: 1 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
Elektrická rúra samostatná s funkciou pary / Multifunkčná rúra 22 funkcií / 77 l / Dotykové programovateľné hodiny so zobrazením teploty a spôsobu ohrevu / EXTRA PARA 3 programy pečenia v pare / AU... zobraziť viac
Cena

399,00 €

Odporúčame dokúpiť

Predĺžená záruka:

Poistenie odcudzenia alebo náhodného poškodenia:

Rezervujte si tento tovar na predajni:

Po odoslaní rezervácie Vás budeme informovať o možnosti prevzatia tovaru cez SMS správu.
Platbu zrealizujete na pokladni ako pri bežnom nákupe, k cene tovaru sa prirátava manipulačný poplatok 1€.
Pokial je na pobočke dostupný posledný kus tovaru, môže sa jednať o vystavený tovar.


Máte záujem sa pýtať na produkt
MORA VTS 785 BXB ?
Zanechajte nám kontakt a my Vám zavoláme naspäť.

* povinné údaje


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

399,00 €

Skladom: 2 ks

ZÍSKAJTE BONUS Kupte tento produkt v sete rura, varny panel a umyvacka riadu a ako darcek ziskate 8-dielnu sadu riadu v hodnote 199EUR. Darcek vam bude vydany / zaslany automaticky spolu so zakupenym tovarom. Akcia trva do vypredania zasob.
Na zakupeny produkt ziskavate DARCEK 6kg muky Babickina volba zadarmo. Zaregistrujte sa na stranke mora.sk/akcia-rury/ najneskor do 14 dni od nakupu produkt a ziskajte svoj darcek. Akcia trva od 1.1.2023 do vypredania zasob.
Na zakupeny produkt ziskavate ZARUKU 5rokov na spotrebic. Zaruku si uplatnite pomocou kuponu pribaleneho k vyrobku Akcia trva do vypredania zasob.KAMPAN202417
Predĺžená záruka 5 rokov na sporáky a indukčné dosky MORASada hrncov ako darček pri kúpe setu spotrebičov MORAMORA - 6 kg múky Babičkina voľba ako darček

Kúpte tento produkt v sete a ušetrite ešte viac

Detaily

Elektrická rúra samostatná s funkciou pary / Multifunkčná rúra 22 funkcií / 77 l / Dotykové programovateľné hodiny so zobrazením teploty a spôsobu ohrevu / EXTRA PARA 3 programy pečenia v pare / AUTO režimy pečenia / AUTO programy pečenia / Výsuvné teleskopické rošty (1 úroveň) / Tlmené zatváranie & tlmené otváranie dvierok / Trojité sklo dvierok / Nerez / Energetická trieda A+



Táto elektrická rúra v kombinácii čierneho skla a nerezu vám okrem tradičného pečenia otvorí dvere k ďalším moderným tepelným úpravám pokrmu. Disponuje funkciou pary, ktorú ocenia predovšetkým priaznivci zdravej výživy. Pripravíte s ňou jedlá rýchlo a šetrne, takže si zachovajú maximum vitamínov a stopových prvkov. Navyše vás prekvapí výborná chuť a prirodzená konzistencia výsledných jedál. Ďalej je rúra vybavená 22 automatickými programami pečenia, ktoré sú navrhnuté presne podľa potrieb konkrétnych jedál. Vyberte iba typ jedla a jeho hmotnosť, rúra zvolí správnu teplotu, vyhrievacie telesá a nastaví čas prípravy. Vykúzlite napríklad výbornú pizzu ako z talianskej reštaurácie (program Pizza 300 °C), pomaly upečiete pečienku a efektívne rozmrazíte hotové porcie jedla. Pokiaľ si radi pochutnávate na hranolkách alebo kuracích nugetách, ale nedoprajete si ich tak často kvôli vysokej kalorickej hodnote, môžete tiež skúsiť program pre teplovzdušné fritovanie bez tuku. Klenutý vnútorný priestor rúry je inšpirovaný tradičným tvarom kamennej pece. Chytro rozmiestnené vyhrievacie telesá a extra veľký objem 77 l zaručujú dokonale prepečené a chrumkavé jedlo zo všetkých strán. Túto vlastnosť oceníte najmä pri príprave hydiny alebo domáceho chleba. Zaujme vás určite aj variabilným rozpätím teploty od 30 do 300 °C. Teleskopický výsuv zabezpečí ľahšiu manipuláciu s plechom, zatiaľ čo tlmené zatváranie a otváranie dvierok prinesie komfort pri každodennej prevádzke. Vďaka dvojitému osvetleniu získate perfektný prehľad bez toho, aby ste museli rúru otvárať. Špeciálne dvierka CoolDoor sú vyrobené z trojitého skla, takže zostávajú chladné, a teda bezpečné, aj počas pečenia. Perfektné vyčistenie parou zaistí funkcia ECO CLEAN, vďaka ktorej odstránite aj väčšie nečistoty bez nutnosti použiť čistiaci prostriedok. Rúra spadá do ekologickej triedy A+.

Tlmené zatváranie & tlmené otváranie dvierok

Tlmené zatváranie & otváranie
Jednoduché a tiché otváranie a zatváranie

Špeciálna mechanika dvierok vyžaduje iba jemný ťah a veci sa dajú do pohybu. Žiadne vŕzganie ani ťažký dopad pri zatváraní nečakajte.

Výhody:
• Tiché zatváranie a otváranie
• Vysoká kvalita prevedenia
• Dvierka sa dovierajú jemne

Tlmené zatváranie & tlmené otváranie dvierok

Ohrievanie tanierov

Ohrievanie tanierov
Profesionálne servírovanie

Servírujte jedlo profesionálne ako v dobrých reštauráciách. Nahriate taniere zabraňujú strate chuti a zabezpečujú, že jedlo chutí tak dobre, ako by malo. Funkcia nahreje váš riad na správnu teplotu, v rozmedzí 30 až 80 °C.

Ohrievanie tanierov

Energetická nenáročnosť

Energetická nenáročnosť
Extra veľký objem s nízkou spotrebou el. energie

Aj pri extra veľkej kapacite rúry až 77 l nedochádza k zvýšeniu spotreby energie na cyklus. Vnútro rúry je vybavené 100% kvalitným smaltovaným povrchom, trojitý náter podporuje tepelnú reflexiu a poskytuje dodatočnú izoláciu. Toto riešenie spolu s kvalitnou izoláciou rúry a niekoľkými sklami vo dvierkach prináša úsporu energie a vynikajúce výsledky pečenia. Navyše ušetríte aj vďaka maximálnemu priezoru. Dvierka sú celosklenené, takže máte perfektný prehľad, čo sa v rúre deje, bez ohľadu, na ktorú úroveň ho vložíte. Pokiaľ to teda nepotrebujete, rúru nemusíte v priebehu pečenia vôbec otvárať. Teplo sa udržuje vo vnútri čím sa optimalizuje spotreba energie.

Výhody:
• S kapacitou až 77 l nedochádza k zvýšeniu spotreby energie na cyklus
• Kvalitná izolácia a 100% smaltovaný povrch 

Energetická nenáročnosť

Dokonalý prehľad o pečení

Dokonalý prehľad o pečení
Vidíte, čo sa deje vo vnútri

Občas vám to nedá a chceli by ste zistiť, ako sa jedlu v rúre darí? Otvárať dvierka sa ale nevypláca, pretože tak unikne veľa tepla a nejaký čas trvá, kým sa rúra znova vyhreje na požadovanú teplotu. Preto je táto rúra vybavená sklenenými dvierkami a kvalitným vnútorným osvetlením. Vďaka tomu môžete nakuknúť dovnútra, kedykoľvek sa vám zapáči.
Niektoré modely rúr sú navyše vybavené dvoma halogénovými svetlami, takže uvidíte všetko do najmenšieho detailu, nech je jedlo umiestnené v akejkoľvek úrovni.

Výhody:
• Dokonalý prehľad o pečení
• Lepšia kontrola nad jedlom znižuje riziko pripálenia

Dokonalý prehľad o pečení

Extra veľká kapacita

Extra veľký objem
More priestoru

Hravo pripravíte hostinu pre celú rodinu. Pečená morka alebo 3 rôzne chody pečené naraz na niekoľkých plechách. V tejto rúre s objemom 77 litrov sa vždy nájde miesto na všetko, čo máte radi.

Výhody:
• Upečiete aj veľké porcie jedla
• Perfektné pre XXL plechy so šírkou 46 cm
• Šetrí priestor

Extra veľká kapacita

Klenutý tvar rúry

Klenutý tvar rúry
Rovnomerné pečenie

Vnútri prepečené, na povrchu chrumkavé. Presne také bude kuriatko upečené v tejto rúre vďaka pokročilej technológii rovnomerného pečenia. Chytro rozmiestnené vyhrievacie telesá sa postarajú o to, že horúci vzduch prúdi rovnomerne a dostane sa tam, kam má. Zaoblený vnútorný priestor rúry je inšpirovaný tradičným klenutým tvarom kamennej pece. Veľké presklené dvierka a perfektné osvetlenie vám umožní kontrolovať priebeh pečenia, takže nemusíte rúru otvárať. Tým zamedzíte zbytočnému poklesu teploty a úniku energie.

Výhody:
• Pečenie až na 5 plechoch naraz
• Konzistentná cirkulácia vzduchu
• Jedlo je výborne prepečené

Klenutý tvar rúry

Rýchly predohrev rúry

Rýchly predohrev rúry
Do 5 minút pripravená na pečenie

Zvykli ste si, že predhriatie rúry trvá celú večnosť? Na to teraz zabudnite. Táto rúra sa predhreje na 200 ˚C do 5 minút, čo je oveľa rýchlejšie, než býva zvykom. Navyše nič nemusíte strážiť, svetelná a zvuková signalizácia vás upozorní, že môžete s pečením začať.

Výhody:
• Ušetríte čas
• Rekordná rýchlosť predhriatia
• Užitočná signalizácia
• Najrýchlejší predohrev rúry na trhu

Rýchly predohrev rúry

Extra para

Extra para
Využite silu pary

Aj v domácej rúre môžete upiecť dobrý chlieb. Avšak keď si na pomoc prizvete ešte paru, upečiete chlieb, ktorý bude ako z rozprávky. Vnútri nadýchaný, na povrchu chrumkavý. Jednoducho taký, aký ho máme všetci najradšej. Program s extra parou sa o všetko postará, a vy už si len budete užívať tú nebeskú vôňu čerstvo upečeného chleba.

Výhody:
• Chlieb je chrumkavejší a zároveň vláčny
• Jednoduché použitie
• Výsledkom je profesionálne upečený chlieb

Extra para

Viacúrovňové pečenie

Viacúrovňové pečenie
Pečte na niekoľkých úrovniach naraz

Usporiadajte doma oslavu alebo pozvite priateľov na nedeľný brunch. Aby ste uspokojili maškrtné jazýčky všetkých, nemusíte už tráviť hodiny v kuchyni a prehadzovať jednotlivé plechy v rúre. Vďaka veľkej kapacite upečiete až 5 plechov naraz, čím výrazne ušetríte čas aj energiu. Či už to budú hranolky, koláč alebo pizza, môžete sa spoľahnúť, že na všetkých úrovniach bude jedlo upečené rovnomerne a perfektne. Bez ohľadu na to, či sú umiestnené v hornej alebo spodnej časti rúry.

Výhody:
• Pečenie až na piatich úrovniach súčasne
• Rovnomerné prepečenie všetkých jedál 

Viacúrovňové pečenie

Program Pizza 300 ˚C

Program Pizza
Pizza ako od talianskych majstrov

Vyvaľkajte cesto na čo najtenšiu placku, poriadne zakúrte v rúre, a vychutnajte si parádnu pizzu ako z vašej obľúbenej reštaurácie! Kúzlo prípravy pizze v domácich podmienkach tkvie v prvom rade v perfektne vyhriatej rúre. So špeciálnym programom Pizza vyšplhá teplota až na 300 ˚C, takže sa pizza pripraví rýchlo, cesto zostane mäkké a náplň bude čerstvá.

Výhody:
• Kôrka ako z kamennej pece
• Vysoká teplota pečenia
• Za niekoľko minút je pizza hotová 

Program Pizza 300 ˚C

Program pre mrazené a hotové jedlá

Program pre mrazené a hotové jedlá
Mrazené a hotové jedlá bleskovo na stole

Hotovky väčšinou volíme vtedy, keď nás tlačí čas. So špeciálnym programom pre hotové a mrazené jedlá ho ušetríte ešte viac, pretože si pripravíte chutný obed rýchlejšie, bez nutnosti predhrievania rúry. Výsledok však bude dokonalý, a tak si v kľude vychutnáte napríklad kuracie nugety, lasagne, hranolky alebo croissanty.

Výhody:
• Rýchla príprava
• Perfektné výsledky pečenia
• Technológia, ktorá vám ušetrí čas 

Program pre mrazené a hotové jedlá

Program teplovzdušné fritovanie

Program teplovzdušné fritovanie
Fritujte s minimom tuku

Maškrtte bez výčitiek a vychutnajte si obľúbené vyprážané dobroty v oveľa zdravšej podobe. Pri teplovzdušnom fritovaní môžete použiť oveľa menšie množstvo tuku alebo dokonca vôbec žiadny tuk. Prekvapí vás, aké skvelé môžu byť takto upečené hranolky alebo kuracie krídla.

Výhody:
• Bez nutnosti použiť olej
• Zdravšia alternatíva vyprážania
• Skvelá chuť a menej kalórií 

Program teplovzdušné fritovanie

Dvojité grilovacie teleso

Dvojité grilovacie teleso
Premyslené grilovanie

Ako ugrilovať mäso alebo zeleninu tak, aby bol povrch krásne zlatistý a vnútro lahodne šťavnaté? Dumať nad tým už nemusíte, o všetko sa postará dvojité grilovacie teleso. Väčšia vyhrievacia špirála obklopuje ešte jednu menšiu, čo zabezpečuje dokonalé prepečenie bez rizika spálenia.

Výhody:
• Variabilné grilovanie (možnosť zapojiť veľké alebo malé grilovacie teleso, alebo obe súčasne)
• Perfektne opečený povrch jedla
• Zníženie rizika pripálenia povrchu

Dvojité grilovacie teleso

Program pomalé pečenie

Program pomalé pečenie
Super jemné a šťavnaté mäso

Program je ideálny pre jemné, pomalé a rovnomerné pečenie, vďaka čomu sa šťavy uzavrú vo vnútri a jedlo zostane super jemné a šťavnaté. Vhodné na prípravu mäsa, rýb alebo pečiva na jednej úrovni.

Výhody:
• Nevysušíte ani nespálite jedlo
• Zachová šťavnatosť
• Ideálne pre sous vide recepty

Program pomalé pečenie

Automatické programy pečenia

Automatické programy pečenia
Vy viete čo, rúra vie ako

Zapnúť rúru, vybrať program a už si len počkať na skvelé jedlo. Táto rúra presne vie, čo robí. Vyberte iba typ jedla a jeho hmotnosť, rúra zvolí správnu teplotu, vyhrievacie telesá a nastaví čas prípravy. Na výber máte až 22 automatických programov.

Výhody:
• Nastaví vhodnú teplotu a čas pečenia
• Ušetrí prácu so študovaním prípravy pokrmov
• Zaručí vždy perfektné výsledky

Automatické programy pečenia

Výsuvné teleskopické rošty

Výsuvné teleskopické rošty
Ľahko posuvné vodidlá pre vaše pohodlie

Vyberanie rozžeravených pekáčov z rúry nikdy nebolo jednoduchšie. Špeciálne teleskopické rošty z pevného kovu veľmi ľahko vysuniete aj s vašim pripraveným pokrmom, ktorý potom jednoducho vyberiete. Túto mechaniku oceníte napríklad aj v prípade, že potrebujete posypať pokrm v priebehu pečenia napríklad strúhaným syrom. 
Niektoré modely rúr sú vybavené teleskopickými roštmi s klick systémom, ktoré možno jednoducho zacvaknú na požadovanú úroveň.

Výhody:
• Umožňujú lepšiu manipuláciu s pokrmom
• Kvalitné prevedenie z kovu
• Stabilita a bezpečnosť aj pri väčšom zaťažení

Výsuvné teleskopické rošty

ECO CLEAN ekologické čistenie parou

EcoClean hydrolytické čistenie
Parné čistenie na odstránenie väčšieho znečistenia

Pokiaľ po pečení zostalo v rúre silnejšie znečistenie, para s ním rýchlo zatočí. Stačí, keď do rozohriatej rúry vložíte hneď po príprave pokrmu plech s vodou a zapnete čistiaci program Eco Clean. Po 30 minútach sa nečistoty uvoľnia a akonáhle rúra vychladne, ľahko ich zotrite handričkou.

Výhody:
• Čistenie spustíte hneď po príprave pokrmu
• Nečistoty sa uvoľnia a idú ľahko zotrieť
• Trvá to len 30 minút a je hotovo 

ECO CLEAN ekologické čistenie parou

CoolDoor trojité sklo dvierok

Pozor, tieto dvierka nepália
CoolDoor trojité sklo dvierok

Okolo tejto rúry nemusíte chodiť ako okolo horúcej kaše. Sú totiž navrhnuté tak, že dokonale izolujú a teplo si von cestu nenájde. Rúra je tak bezpečnejšia pre všetkých členov domácnosti vrátane detí a domácich zvierat. Navyše vďaka tomu, že teplo neuniká, ušetríte za energiu.

CoolDoor trojité sklo dvierok

Automatické gratinovanie

Automatické gratinovanie
Dokonalá zlatistá kôrka

Prednastavená funkcia automatického gratinovania je ideálnym pomocníkom pri dokončovaní pečenia, napríklad na roztavenie syra na zapekanej zelenine, vytvorenie zlatistej kôrky na pečenom kuraťu alebo skaramelizovanie medu na kačici. Fukcie podľa modelu aktivujte po ukončení pečenia stlačením tlačidla alebo výberom z menu. Funkcia automaticky spustí veľké grilovacie teleso pri teplote 300 ˚C počas 10 minút. Funkciu je možné aktivovať najskôr po 10 minútach pečenia.

Automatické gratinovanie

Personalizácia nastavení

Personalizácia nastavenia
Prispôsobte rúru vašim preferenciám

Niektoré nastavenia je možné prispôsobiť podľa vašich prianí. Môžete nastaviť hlasitosť zvukových signálov, zmeniť úroveň osvetlenia displeja či vypnutie zobrazovania hodín cez standby režim. Ak často pečiete recepty, ktoré vyžadujú predhriatu rúru, môžete tiež aktivovať funkciu rýchleho predhriatia k vybraným typom ohrevu. Vďaka adaptívnej funkcii si rúra zapamätá poslednú nastavenú dobu pečenia. Nočný režim po aktivácii automaticky stlmí displej počas noci. Niektoré modely rúr umožňujú tiež nastaviť režim Sabat, ktorý umožňuje udržiavať jedlo v rúre teplej bez toho, aby ste museli rúru zapínať alebo vypínať.

Personalizácia nastavení

Funkcia pečenia v krokoch

Funkcia pečenia v krokoch
Dopredu nastavte priebeh pečenia

Zlatistého povrchu pri zapečenom jedle alebo chrumkavej kôrke kurčaťa najlepšie dosiahnete tým, že na záverečných niekoľko minút zvýšite teplotu v rúre. Čo ak na to ale zabudnete? S funkciou Pečenie v krokoch dáte rúre všetky inštrukcie na začiatku prípravy, takže všetko postráži za vás. Vy tak môžete naopak úplne vypnúť a venovať čas napríklad odpočinku.

Výhody:
• Dopredu nastavíte 2 kroky pečenia
• Nemusíte nič strážiť, rúra všetko zvládne sama
• Pripravíte jedlo presne podľa receptu

Funkcia pečenia v krokoch
  • Elektrická rúra samostatná s funkciou pary
  • klenutý tvar rúry
  • objem rúry 77 l
  • ergonomický gombík pre potvrdenie a výber nastavenia
  • dotykové programovateľné hodiny so zobrazením teploty a spôsobu ohrevu
  • programovanie doby pečenia/odloženie štartu s automatickým vypnutím
  • kuchynská minútka
  • multifunkčná rúra 22 funkcií
  • možnosť regulácie teploty 30-300 °C
  • automatické režimy pečenia: Pizza 300 °C, pomalé pečení, mrazené a hotové jedlá, teplovzdušné fritovanie bez tuku
  • 22 automatických programov pečenia
  • funkcia pečenie v krokoch
  • gratinovanie
  • sabat
  • auto predhrievanie
  • EXTRA PARA 3 programy pečenia v pare
  • rýchle predhriatie rúry
  • rozmrazovanie
  • ohrev tanierov/jedla
  • výsuvné teleskopické rošty (1 úroveň)
  • tlmené zatváranie & tlmené otváranie dvierok
  • ECO CLEAN funkcia ekologického čistenia rúry parou
  • nerez s úpravou proti odtlačkom prstov
  • dvojité osvetlenie rúry
  • personalizácia nastavení (denný čas, hlasitosť zvukového signálu, displej)
  • pamäť posledného nastavenia času pečenia
  • trojité sklo dvierok s tepelným deflektorom (CoolDoor)
  • energetická trieda A+
  • menovitý príkon: 3,5 kW
  • elektrické napätie: 230 V
  • príslušenstvo: 1x pekáč, 1x rošt, 1x plytký plech, čierne sklo/nerez
Výška59,5 cm
Šírka59,5 cm
elektrický gril - malýne
horné teleso s ventilátoromne
horné vyhrievacie telesone
PyroClean - pyrolytické čištěníne
spodné teleso s ventilátoromne
spodné vyhrievacie telesone
dotykové ovládaniene
farbanerez/černé sklo
Katalytický kryt ventilátoru – funkce samočištěníne
osvetlenie rúryAno
ovládanie programov a termostatuergonomický knoflík pro potvrzení a výběr nastavení
termosondane
vedenie plechu v rúreteleskopické rošty 1x
hĺbka56,4 cm
hmotnosť29 kg
menovitý príkon3,5 kw
typ rúrymultifunkční
ECO programne
horné a spodné vyhrievacie telesohorné vyhrievacie telesospodné vyhrievacie telesoelektrický gril - malýelektrický grilspodné a kruhové teleso s ventilátoromkruhové teleso s ventilátoromhorné teleso s ventilátoromspodné teleso s ventilátoromohrev tanierovrýchly predohrev rúryrozmrazovanieEcoClean - čistenie paroutlmené zatváranie dvierokhlboký plechudržovanie teplotyAUTO programyECO program3D chladenieúprava povrchu proti odtlačkomdotykové ovládaniehorné a spodné vyhrievacie teleso s ventilátoromelektrický gril s ventilátoremteplovzdušný ohrevhorné a spodné teleso s ventilátoromvýsuvný teleskopický roštPyroClean - pyrolytické čištěníhorné a dolné teleso s paroukruhové teleso s ventilátorom a paroukruhové těleso s ventilátorem a malým grilemSabat programelektrický gril - malý s dolním topným tělesemelektrický gril - malý s dolním topným tělesem a ventilátoremprogram Pizza 300 °Cprogram pro pomalé pečeníprogram pro mražená a hotová jídlaprogram pro horkovzdušné fritování bez tukuklenutý tvar rúryextra velký objem

Vlastnosti

Doprava ZADARMOÁno
Typ rúryvstavané
Energetická triedaA+
FarbaČierna/Nerezová
KampaňMORA Darček 6kg múky Babičkina voľba, platí od 1.1.2023 do vypredania zásob
Parný programÁno
Kruhové vykurovacie telesoÁno
Kampaň2MORA Darček sada riadu v hodnote 199EUR pri kúpe setu rúra + varná doska + umývačka riadu, platí od 14.11.2022 do vypredania zásob
Kampaň - zárukyMORA Záruka 5 rokov na spotrebič automaticky, platí od 1.3.2024 do vypredania
VentilátorÁno
GrilÁno
Predĺžená záruka v mesiacoch60
Samočistenie - pyrolýzaNie
Darček6kg múky Babičkina voľba
DisplejÁno
Samočistenie - katalytické plechyNie
BonusÁno
Objem (l)77
Automatické programyAno
Výška (cm)59.5
Šírka (cm)59.5
Hĺbka (cm)56.4
RozmrazovanieÁno
Max. príkon (W)3500
MinútkyÁno
HodinyÁno
Teplotný rozsah termostatu od - do (°C)30 - 300
Počet programov22
Spotreba el. energie - konvenčné pečenie (kWh/cyklus)0,97
Spotreba el. energie - pečenie s ventilátorom (kWh/cyklus)0,71
Teleskopický výsuvÁno
Obchodná značkaPREMIUM
Darček 2Sada riadu v hodnote 199EUR pri kúpe setu rúra + varná doska + umývačka riadu

Prílohy

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

MORA VTS 785 BXB

MORA VTS 785 BXB

Kupte tento produkt v sete rura, varny panel a umyvacka riadu a ako darcek ziskate 8-dielnu sadu riadu v hodnote 199EUR. Darcek vam bude vydany / zaslany automaticky spolu so zakupenym tovarom. Akcia trva do vypredania zasob.
Na zakupeny produkt ziskavate DARCEK 6kg muky Babickina volba zadarmo. Zaregistrujte sa na stranke mora.sk/akcia-rury/ najneskor do 14 dni od nakupu produkt a ziskajte svoj darcek. Akcia trva od 1.1.2023 do vypredania zasob.
Na zakupeny produkt ziskavate ZARUKU 5rokov na spotrebic. Zaruku si uplatnite pomocou kuponu pribaleneho k vyrobku Akcia trva do vypredania zasob.KAMPAN202417

20 ďalších produktov z tejto série

20 ďalšie produkty v rovnakej kategórii