Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

AL-KO JET 4000 COMFORT čerpadlo záhradné

DOPRAVA ZADARMO
AKCIA
-25%
AL-KO JET 4000 COMFORT čerpadlo záhradné Zväčšiť

AL-KO JET 4000 COMFORT čerpadlo záhradné

ALKO

299315

JET4000

Nový produkt

Skladom: 1 ks predajňa Piešťany: 1 ks
predajňa Dolný Kubín: 0 ks
sklad DOMOSS: 0 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
Zavlažovanie záhrad zo studní, cisterien, sudov na dažďovú vodu, jazierok S ochranou proti chodu nasucho vďaka efektívnemu systému Flow Control Patentovaný, ľahko čistiteľný integrovaný predfilter ... zobraziť viac
Cena

150,00 €

-49,00 €

199,00 €

Odporúčame dokúpiť

Predĺžená záruka:

Rezervujte si tento tovar na predajni:

Po odoslaní rezervácie Vás budeme informovať o možnosti prevzatia tovaru cez SMS správu.
Platbu zrealizujete na pokladni ako pri bežnom nákupe, k cene tovaru sa prirátava manipulačný poplatok 1€.
Pokial je na pobočke dostupný posledný kus tovaru, môže sa jednať o vystavený tovar.


Máte záujem sa pýtať na produkt
AL-KO JET 4000 COMFORT čerpadlo záhradné ?
Zanechajte nám kontakt a my Vám zavoláme naspäť.

* povinné údaje


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

150,00 €

Skladom: 1 ks

Detaily

Zavlažovanie záhrad zo studní, cisterien, sudov na dažďovú vodu, jazierok S ochranou proti chodu nasucho vďaka efektívnemu systému Flow Control Patentovaný, ľahko čistiteľný integrovaný predfilter XXL – optimálne chráni vnútro čerpadla pred znečistením 1 000 Watt motor, nenáročný na údržbu, chránený proti preťaženiu Možnosť rýchleho uvedenia do chodu vďaka zabudovanému systému JetČerpadlo na vodu Jet 4000 Comfort ponúka mnohé komfortné prvky výbavy a mimoriadne silnú a energeticky úspornú zavlažovaciu techniku pre dom a záhradu, ktorá sa vyznačuje dlhou životnosťou.Technické detaily záhradného čerpadla AL-KO Jet 4000 Comfort Vďaka dopravnej výške do 45 m a maximálnej výške nasávania 8 m sa dá čerpadlo použiť mimoriadne variabilne. Či už na čerpanie vody z nadzemného zásobníka, z nádrže na dažďovú vodu alebo z hlbokej studne – čerpadlo, ktoré môže byť ihneď pripravené na prevádzku, s dopravovaným množstvom do 4 000 l/h dokáže presvedčiť v každej situácii. Aby nedošlo k poškodeniu hrubými nečistotami, disponuje čerpadlo efektívnym a veľkým filtrom, ktorý sa dá ľahko čistiť. Kvôli tomu je z praktických dôvodov priložený kľúč na filter na odskrutkovanie filtra XXL. Efektívny systém nasávania záhradného čerpadla AL-KO JET 4 000 Comfort sa stará o to, aby sa čerpadlo dalo rýchlo uviesť do chodu. Elektronické riadenie so systémom Flow Control neprestajne dohliada na prevádzku a stará sa o optimálnu ochranu pred chodom čerpadla nasucho. Teleso záhradného čerpadla AL-KO Jet 4000 Comfort je z plastu a veľká úložná plocha umožňuje stabilnú polohu čerpadla. Prípojky na hadice zodpovedajú obvyklej štandardnej veľkosti 1 palec, takže aj materiál, ktorý už máte, sa dá s čerpadlom bez problémov skombinovať. Upozornenie: záhradné čerpadlo nie je vhodné pre pitnú vodu, ale iba pre úžitkovú vodu a vodu s obsahom chlóru (vodu z plaveckého bazéna) s teplotou do 35 °C. Rovnako nie je vhodné na použitie v slanej vode, vo vode s agresívnymi chemikáliami alebo vo vode obsahujúcej piesok.

Vlastnosti

Max.výtlačná výška (m)45
Doprava ZADARMOÁno
Max.čerpané množstvo (l/hod)4 000
Max.výška nasávania (m)8
Priemer sacieho tlak.vedenia (mm)G 1" (33,3 mm)
Hmotnosť (kg)10.8
Typ čerpadlazáhradné
Druh pohonuelektrická
Napätie (V)230

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

AL-KO JET 4000 COMFORT čerpadlo záhradné

AL-KO JET 4000 COMFORT čerpadlo záhradné

6 ďalšie produkty v rovnakej kategórii