Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

HECHT 3000 vysávač záhradný elektrický

HECHT 3000 vysávač záhradný elektrický Zväčšiť

HECHT 3000 vysávač záhradný elektrický

HECHT

333900

HECHT3000

Nový produkt

Na objednávku
Termín odoslania upresníme. Ohľadom dostupnosti a odoslania tovaru sa môžete informovať na info@domoss.sk
HECHT 3000 je výkonný elektrický vysávač lístia s možnosťou prepnutia do režimu fukára. Vysávač poháňa silný elektromotor s príkonom 3000 W, ktorý dosahuje prietok vzduchu až 13 m 3 za minútu ,... zobraziť viac
Cena

49,99 €

Máte záujem sa pýtať na produkt
HECHT 3000 vysávač záhradný elektrický ?
Zanechajte nám kontakt a my Vám zavoláme naspäť.

* povinné údaje


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

49,99 €

Nie je skladom

Príslušenstvo

Detaily

HECHT 3000 je výkonný elektrický vysávač lístia s možnosťou prepnutia do režimu fukára. Vysávač poháňa silný elektromotor s príkonom 3000 W, ktorý dosahuje prietok vzduchu až 13 m3 za minútu , rýchlosť vzduchu dosahuje až 275 km/h. vzduchová turbína sa otáča rýchlosťou až 14 000 otáčok za minútu.

Vysávač je vyrobený z odolných plastov a jeho čistá hmotnosť tak je len 4,4 kg . Táto hmotnosť pri práci však rastie úmerne s tým, ako je 45 l veľký textilný vak plnený vysávaným lístím. Aby práca a manipulácia zbytočne nenamáhala ruky, je vysávač na spodnej strane hubice vybavený pojazdnými kolieskami a k telu vysávača je možné pripnúť jednoramenný popruh, ktorý je s vysávačom dodávaný. Dĺžka popruhu je nastaviteľná, rovnako tak nastaviteľné je aj pomocné madlo, alebo dĺžka hubice. Vysávač ľahko prispôsobíte pohodlnému držaniu s ohľadom na výšku postavy obsluhy. Vysypávanie plného vaku sa vykonáva ľahko rozopnutím zipsu na jeho spodnej strane.

Jednoduchým prepnutím ovládacej páky na boku vysávača sa z neho stane výkonný fukár. Takto nastavený vysávač využijete napríklad pre sfukovanie lístia na hromadu, použiť ho je možné aj pre vyfúkanie nečistôt a prachu zo zle dostupných miest. Režim vyfukovania je určený aj pre sfukovanie lístia v prípade, keď obsahuje tvrdé predmety (orechy, kamene, vetvičky a pod.), ktoré by pri vysávaní mohli vysávač upchať, alebo poškodiť jeho turbínu.

Na zadnej strane vysávača nájdete praktický odľahčovač pnutia kábla, ktorý slúži na prevlečenie a uchytenie prívodného kábla tak, aby pri práci zástrčka neustále nevypadávala.

hechthechthechthechthechthecht

Vlastnosti

Príkon (W)3 000
Záhradný vysávačelektrický
Okrúhla rúraÁno
Plochá rúraÁno
Hmotnosť (kg)4.4
Pásový popruhÁno
Objem zberného vaku (l)45
Druh pohonuelektrická

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

HECHT 3000 vysávač záhradný elektrický

HECHT 3000 vysávač záhradný elektrický

6 ďalšie produkty v rovnakej kategórii