Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

BRAUN SI3050BL

DOPRAVA ZADARMO
-32%
BRAUN SI3050BL Zväčšiť

BRAUN SI3050BL

BRAUN

400660

SI3050BL

Nový produkt

Skladom: 3 ks predajňa Piešťany: 1 ks
predajňa Dolný Kubín: 2 ks
sklad DOMOSS: 0 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
Braun TexStyle 3, SI 3050 BL Jednoduché a rýchle žehlenie umožní rada TexStyle 3. Užite si rýchle a jednoduché žehlenie so skvelými výsledkami. So svetovo pr... zobraziť viac
Cena

46,90 €

-22,30 €

69,19 €

Odporúčame dokúpiť

Predĺžená záruka:

Poistenie odcudzenia alebo náhodného poškodenia:

Rezervujte si tento tovar na predajni:

Po odoslaní rezervácie Vás budeme informovať o možnosti prevzatia tovaru cez SMS správu.
Platbu zrealizujete na pokladni ako pri bežnom nákupe, k cene tovaru sa prirátava manipulačný poplatok 1€.
Pokial je na pobočke dostupný posledný kus tovaru, môže sa jednať o vystavený tovar.


Máte záujem sa pýtať na produkt
BRAUN SI3050BL ?
Zanechajte nám kontakt a my Vám zavoláme naspäť.

* povinné údaje


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

46,90 €

Skladom: 3 ks

Detaily

Braun TexStyle 3, SI 3050 BL

Jednoduché a rýchle žehlenie umožní rada TexStyle 3. Užite si rýchle a jednoduché žehlenie so skvelými výsledkami. So svetovo prvou nahor zahnutou žehliacou plochou 3D FreeGlide na žehlenie všetkými smermi a odolnou žehliacou plochou SuperCeramic s presnou špičkou vyžehlíte ľahko i nepoddajné záhyby. Silný parný ráz 170 g/min, rýchle nahriatie žehličky a objemná 270 ml nádržka na vodu umožní vyžehliť rýchlejšie ako kedykoľvek pred tým. Vďaka kombinácii unikátnych technológií Braun konečne vám zostane čas na to, čo máte radi.

Svetovo prvá žehliaca plocha 3D FreeGlide

Odolná žehliaca plocha SuperCeramic

Presná špička

Pokročilá technológia naparovania - TexStyle 3

Nádržka na vodu a doplnenie vody

Jednoduché odvápnenie

Svetovo prvá žehliaca plocha 3D FreeGlide

Svetovo prvá žehliaca unikátna plocha 3D FreeGlide s nahor zahnutými okrajmi a skosenými hranami umožňuje efektívny pohyb žehličky vo všetkých smeroch a bez pokrčenia už vyžehlenej bielizne. Jej tvar je inšpirovaný snowbordom a zabezpečuje jednoduchý pohyb po látke všetkými smermi, 360 °, (vpred i nazad) pre jednoduché a efektívne žehlenie. Žehlička sa dostane i do menej prístupných miest, ako sú záševky, zipsy, gombíky, volániky, záhyby. Žehlenie teraz bude ešte oveľa jednoduchšie a rýchlejšie.

Odolná žehliaca plocha SuperCeramic

Odolná žehliaca plocha SuperCeramic s rovnomerným rozložením tepla na skvelé výsledky.

Presná špička na precízne žehlenie

Trojuholníková špička žehličky s parným výstupom vám uľahčí žehlenie i tých najviac nepoddajných záhybov v miestach, ktoré sa ťažko žehlia, ako sú límce, záhyby.

Pokročilá technológia naparovanie

Nastavenie parného výkonu umožňuje použitie potrebného množstva pary (0-50 g/min) k perfektnému vyžehleniu bielizne. Funkcia Turbo zvyšuje výkon konštantnej pary, tá potom preniká do tkaniny rýchlejšie a do väčšej hĺbky. Parný ráz 200 g/min vám potom jednoduchým stlačením tlačidla pomôže vyžehliť nepoddajné záhyby. Parné otvory sú rozmiestnené po celej žehliacej ploche, rovnomerný parný výstup tak urýchľuje celý proces žehlenia. Žehličku môžete naviac použiť i na vertikálne naparovanie.

Vynikajúci výkon, rýchle nahriatie

Kombinácia silného parného výstupu a vysokého príkonu výborne poslúži pri jednoduchom a rýchlom žehlení veľmi pokrčenej bielizne. Naviac sa, vďaka vysokému príkonu, žehlička rýchlo nahreje a behom chvíle je pripravená k žehleniu.

Veľká nádržka a jednoduché doplnenie vody

Užite si jednoduchšie a pohodlnejšie žehlenie vďaka objemnej nádržke na vodu, vďaka ktorej nie je potrebné časté dopĺňanie vody a odbiehanie od žehliacej dosky. Žehličky majú väčší otvor nádržky na vodu. Vďaka tomu je doplňovanie vody rýchlejšie a pohodlnejšie. Nový je taktiež ergonomický tvar veka, ktoré sa teraz ľahšie otvára a zatvára.

Starostlivosť na dlhodobú životnosť žehličiek

Všetky žehličky Braun sú vhodné na vodu z vodovodného kohútika. Aby mali žehličky čo najdlhšiu životnosť, je dôležitá starostlivosť a žehličku pravidelným odvápňovaním. Postup je veľmi jednoduchý a ako na to, nájdete krom za krokom v priloženom manuáli.

Automatické vypnutie pre bezpečnosť domácnosti

Funkcia automatického vypnutia vypne naparovaciu žehličku po 8 minútach vo zvislej polohe alebo po 30 sekundách vo vodorovnej polohe. Táto funkcia zaisťuje bezpečnosť a súčasne šetrí energiu. Či už si urobíte prestávku alebo potrebujete rýchlo odísť, už sa nemusíte obávať zabudnutej horúcej žehličky doma.

Bez mokrých škvŕn na bielizni

Už žiadne mokré škvrny od vody a kvapkanie počas žehlenia, a to ani ak žehlíte pri nízkych teplotách. Vďaka špeciálnej funkcie AntiDrip už nemusíte strácať čas, aby ste vysušovali mokré škvrny na bielizni.

Vlastnosti

Doprava ZADARMOÁno

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

BRAUN SI3050BL

BRAUN SI3050BL

19 ďalšie produkty v rovnakej kategórii