Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

VILLEROY & BOCH X-Plane 30 x 120 cm dlažba 2356ZM60

VILLEROY & BOCH X-Plane 30 x 120 cm dlažba 2356ZM60

239987

X-PLANE

2356ZM60

Nový produkt

Na objednávku
Termín odoslania upresníme. Ohľadom dostupnosti a odoslania tovaru sa môžete informovať na info@domoss.sk
VILLEROY & BOCH X-plane  Obklady a dlažby X-Plane sú svojim autentickým cementovým vzhľadom a nadčasovo moderným dizajnom tým pravým riešením pre súčasný štýl bývania. Tieto krásne ladia s oce... zobraziť viac
Cena

79,43 €

Cena za m²

73.55 €/m²

Máte záujem sa pýtať na produkt
VILLEROY & BOCH X-Plane 30 x 120 cm dlažba 2356ZM60 ?
Zanechajte nám kontakt a my Vám zavoláme naspäť.

* povinné údaje


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

Uvedená cena je za balenie.
Jedno balenie obsahuje 1.08 m².
Pri zadanom množstve Vám bude dodaných:

79,43 €

Nie je skladom

Detaily

VILLEROY & BOCH X-plane 

Obklady a dlažby X-Plane sú svojim autentickým cementovým vzhľadom a nadčasovo moderným dizajnom tým pravým riešením pre súčasný štýl bývania. Tieto krásne ladia s oceľou, cementom a je tiež vhodná ako kontrast ku všetkým prírodným materiálom. Dlaždice sú vyrábané v matnom povrchu s jemnými kovovými iskričkami. Pre dlažbu X-Plane je charakteristický protišmyk R10, čo znamená, že dlažba je vhodná do kúpeľní, kuchýň ale aj technických miestností. Dlažba je mrazuvzdorná, protišmyková, odolná voči poveternostným vplyvom, jej farba sa nemení ani po rokoch. A práve vďaka tomu môžete obklad a dlažbu X-Plane použiť v interiéri aj v exteriéri. Výsledkom je sofistikovaná harmónia, ktorá slúži ako základ pre kvalitu života a štýlové obytné a pracovné priestory.

Nemecký výrobca obkladov a dlažieb ponúka v sérii X-Plane širokú škálu farieb od bledšieho odtieňa Creme až po najtmavší odtieň Black. Všetky odtiene sa vyrábajú vo viacerých rozmeroch, ktoré môžete ľubovoľne kombinovať(30x30, 30x60, 7,5x60, 15x60, 60x60, 75x75, 30x120, 60x120  a veľkoformát 120 x 260 cm). Vďaka tejto ponuke máte veľa štýlových možností a vďaka organickému vzhľadu môžete vášmu domovu dodať nádych prírody. Použitím rovnakej dlažby zo série vonkajších dlažieb X-Plane OUTDOOR, jednoducho vytvoríte plynulý prechod medzi okolitým prostredím, terasou a vašim domovom. 

Pri výrobe dlaždíc všetkých odtieňov a formátov sa používa patentovaná technológia Vilbostone Plus.

Vzorkovník farieb

Jedinečná povrchová úprava Vilbostone Plus

Villeroy & Boch je nielen špecialistom na výrobu sanitárnej keramiky, ale taktiež aj keramických obkladov a dlažieb. Nemecký výrobca sa pri vývoji a výrobe svojich produktov zameriava predovšetkým na kvalitu spracovania, trvanlivosť a vysokú odolnosť. Pri obkladoch a dlažbách je výsledkom povrchová úprava Vilbostone Plus. Pri výrobe je povrch dlaždíc ošetrený s cieľom uzatvorenia mikropórov vzniknutých pri výrobnom procese, čím sa povrch dlaždíc zušľachtí. Dlaždice sú ošetrené už od výroby a nie je nutné ich dodatočne impregnovať ako je to u dlaždíc iných výrobcov. Povrch dlaždíc odpudzuje nečistoty, zaisťuje vysokú odolnosť voči nežiaducim nečistotám a sfarbeniu.

Vilbostone Plus je dostupný pre širokú ponuku rôznych povrchových vzorov s jedinečným farebným efektom, matný, lesklý či lappato(pololesklý) vzhľad, dlaždice všetkých formátov a v rôznych triedach odolnosti voči pošmyknutiu.

Medzi ďalšie výhody keramických obkladov a dlažieb Villeroy & Boch patria: jednoduchá údržba, sú úsporné, odolné voči chemikáliám, mrazuvzdorné ideálne pre podlahové kúrenie.

Ekvivalentom pre obklady je povrchová úprava CeramicPlus.

Vlastnosti

Menovitý rozmer (cm)30x120
Farba obklad/dlažbašedá
MrazuvzdornéÁno
Povrchmatný
Vzhľadcement
Použitieinteriér/exteriér
RektifikovanéÁno
Protišmyk dlažbyR10 interier/exterier
ReliéfNie
Druh tovarudlažba/obklad
Presný rozmer (mm)297 x 1197 x 10
Materiál tovarugres
Hrúbka (mm)10
Obchodná značkaX-PLANE
Množstvo v balení1.08 m2

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

VILLEROY & BOCH X-Plane 30 x 120 cm dlažba 2356ZM60

VILLEROY & BOCH X-Plane 30 x 120 cm dlažba 2356ZM60

18 ďalších produktov z tejto série

20 ďalšie produkty v rovnakej kategórii