Filter

Filter

Stav produktu

Skladom

Výpredaj

Cena

89 € - 198 €

Všetky parametre

Dotykový displej

0 % úrok Quatro
Rozbalený, použitý a zánovný tovar
Úsporná domácnosť

Potrebujete poradiť s výberom veľkých spotrebičov? Pri nákupe viacerých vám zvýhodníme cenu.

Na Váš dotaz odpovieme do 24 hodín (počas pracovných dní).

Zásady spracovania osobných údajov

Monitory

Zvýšte si efektivitu a komfort pri práci kúpou moderného PC monitora. V naše ponuke nájdete monitory v rôznych veľkostiach, rozlíšeniach a špecifikáciách tak, aby vyhovovali vášmu širokému spektru potrieb. Výber správneho monitora je kľúčový pre produktivitu, komfort pri používaní a kvalitu zobrazenia. Vysoké rozlíšenie zvyšuje kvalitu zobrazenia a umožňuje pohodlné prehliadanie obsahu, prácu s grafikou alebo sledovanie filmov v špičkovej kvalite. Väčšie obrazovky umožňujú lepší multitasking a poskytujú viac priestoru na zobrazovanie viacerých okien súčasne. Pre hráčov sú kľúčové monitory s vysokou obnovovaciou frekvenciou (120 Hz, 144 Hz alebo viac), ktoré zabezpečujú plynulé zobrazenie aj pri rýchlych scénach. Rýchly čas odozvy (pod 5 ms) pomáha eliminovať rozmazávanie pohybu a zlepšuje zážitok pri hraní hier alebo sledovaní športových prenosov.

[VIAC]

Moderné PC monitory ponúkajú množstvo možností nastavenia, vrátane výškového nastavenia, naklonenia a otočenia, aby ste si ich mohli prispôsobiť podľa svojich potrieb. 

Pri práci v kancelárii či doma oceníte monitory s Full HD rozlíšením. Ak patríte do kategórie hráčov alebo kreatívnych profesionálov vyberajte si z modelov s vyšším rozlíšením, rýchlejšou obnovovacou frekvenciou a lepšími farebnými vlastnosťami. Zohľadnite tiež konektivitu – HDMI, DisplayPort alebo USB-C – aby ste zabezpečili kompatibilitu monitora s vašimi zariadeniami. 

Objavte našu širokú ponuku monitorov a vyberte si ten správny model, ktorý vám poskytne skvelý vizuálny zážitok a pohodlie pri práci či zábave.