Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

TEXAS RAZOR 5181 TR/WE BaS kosačka benzínová s pojazdom

DOPRAVA ZADARMO
AKCIA
TEXAS RAZOR 5181 TR/WE BaS kosačka benzínová s pojazdom Zväčšiť

TEXAS RAZOR 5181 TR/WE BaS kosačka benzínová s pojazdom

TEXAS

88634

TEXASRAZOR5181TRWE

Nový produkt

Skladom: 5 ks predajňa Piešťany: 5 ks
predajňa Dolný Kubín: 0 ks
sklad DOMOSS: 0 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
Benzínová kosačka TEXAS RAZOR 5181TR/WE s motorom Briggs Stratton je veľká benzínová kosačka s guľôčkovými ložiskami a 4 rýchlosťami, ktorá je jasnou voľbou pre väčšie trávniky. Získate ňou veľa m... zobraziť viac
Cena

849,00 €

Odporúčame dokúpiť

Predĺžená záruka:

Rezervujte si tento tovar na predajni:

Po odoslaní rezervácie Vás budeme informovať o možnosti prevzatia tovaru cez SMS správu.
Platbu zrealizujete na pokladni ako pri bežnom nákupe, k cene tovaru sa prirátava manipulačný poplatok 1€.
Pokial je na pobočke dostupný posledný kus tovaru, môže sa jednať o vystavený tovar.


Máte záujem sa pýtať na produkt
TEXAS RAZOR 5181 TR/WE BaS kosačka benzínová s pojazdom ?
Zanechajte nám kontakt a my Vám zavoláme naspäť.

* povinné údaje


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

849,00 €

Skladom: 5 ks

Príslušenstvo

Detaily

Benzínová kosačka TEXAS RAZOR 5181TR/WE s motorom Briggs Stratton je veľká benzínová kosačka s guľôčkovými ložiskami a 4 rýchlosťami, ktorá je jasnou voľbou pre väčšie trávniky. Získate ňou veľa možností kosenia a silný motor. Okrem toho má tento model funkciu elektrického štartovania, takže motor ľahko naštartujete len stlačením tlačidla.S motorom Briggs Stratton DOV 750EX 161 ccm máte dostatok výkonu motora na pokosenie nízkej ale aj vyššej trávy. RAZOR TEXAS RAZOR 5181TR/WE má hmotnosť 41 kg, vďaka čomu je stabilná pri jazde, keď ju tlačíte po trávniku. Štít je vyrobený z ocele, ktorá je mimoriadne pevná a odolná proti úderom kamienkov.TEXAS RAZOR 5181TR/WE má funkciu 4v1, ktorá vám dáva viac možností pri kosení trávnika. Má zadné vyhadzovanie, bočné vyhadzovanie, biokosačku/mulčovanie, kde je tráva pokosená najemno, usadzuje sa v trávniku a stáva sa hnojivom, ako aj veľký 65-litrový zberný kôš, ktorý je súčasťou dodávky. Výšku kosenia je možné ľahko nastaviť centrálnym nastavením výšky na rukoväti vedľa zadného kolesa, kde si môžete vybrať v 6 polohách medzi 28 a 75 mm, takže trávnik môžete kosiť buď veľmi nakrátko, alebo ho nechať dlhší. Šírka kosenia RAZOR 5181TR/WE je 51 cm, takže vám pomôže prejsť širokým úsekom trávnika pri každom pohybe tam a späť. Riadidlá sú komfortne riešené a dajú sa výškovo nastaviť, takže máte možnosť nájsť si tú najpohodlnejšiu pracovnú polohu a s penovým povrchom sa aj pohodlne držia.Charakteristika a technické údaje: Motor: Briggs Stratton Model motora: DOV 750EX Typ motora: 4 takt Objem motora: 161 ccm Objem nádrže: 1 liter Výkon: 2,6 kW Valec: 1 Štartér: Elektrický/Ťahací Olej: SAE 30 Palivo: Bezolovnatý benzín Motorový olej: 0,5 litra Riadidlá: Nastaviteľné Pracovná výška: 28-75 mm Výškové nastavenie: Centrálne Počet výškových nastavení: 6 pozícií Pracovná šírka: 51 cm Mulčovanie/biokosenie Zadné vyhadzovanie Bočné vyhadzovanie Zberný kôš Objem koša: 65 litrov Počet nožov: 1 ks Nôž: Kovový Materiál štítu: Oceľ Veľkosť predných kolies: 7 palcov Veľkosť zadných kolies: 10 palcov Guľôčkové ložiská Rukoväť: Nastaviteľná Rýchlosť: 4-rýchlostná (2,3-4,3 km/h) Hmotnosť: 41 kgTEXAS je 100% dánska rodinná firma, ktorá vyrába záhradnú techniku od roku 1960. Všetko to začalo so záhradnými kultivátormi, no dnes sa sortiment rozšíril na všetky typy motorových záhradných strojov (elektrický, batériový a benzínový pohon). Hrdé tradície sa začali v továrni v Dánskom Odense, kde dodnes sídli. TEXAS vlastní 2 továrne, ktoré vyrábajú väčšinu našich záhradných strojov. To dáva plnú kontrolu nad vývojom, kvalitou a kontrolou, ako aj zodpovednú a modernú výrobu.

Vlastnosti

Max.záber (cm)51
Výkon (kW)2,6
Doprava ZADARMOÁno
Doporučená plocha kosenia/prevzdušňovania (m2)2000
Výška strihu (mm)28-75
Hmotnosť (kg)41
Typ motora4-takt
Typ kosačkyrotačná
Kosačkabenzínová
ElektroštartÁno
Zdvihový objem (cm3)161
Druh pohonubenzínový
Regulácia otáčok motoraÁno
Skeletoceľový
Počet nožov (ks)1
PojazdÁno
Ložiská koliesguličkové
Centrálne nastavenie výšky strihuÁno
Bočné vyhadzovanieÁno
MulčovanieÁno
Zádné vyhadzovanieÁno
Zberný kôš (l)65

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

TEXAS RAZOR 5181 TR/WE BaS kosačka benzínová s pojazdom

TEXAS RAZOR 5181 TR/WE BaS kosačka benzínová s pojazdom

19 ďalšie produkty v rovnakej kategórii