Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

Logo USB predlžka (3.0), USB A samec - USB A samica, 1.8m, čierna, blister

Logo USB predlžka (3.0), USB A samec - USB A samica, 1.8m, čierna, blister Zväčšiť

Logo USB predlžka (3.0), USB A samec - USB A samica, 1.8m, čierna, blister

LOGO

342156

KU018AC3QL

Nový produkt

Skladom: viac ako 5 ks predajňa Piešťany: 5 a viac ks
predajňa Dolný Kubín: 0 ks
sklad DOMOSS: 0 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
Kábel USB 3.0 - USB A M - USB A F - 1.8m, čierny - USB (Universal Serial Bus) kábel, ktorý sa používa k prepojeniu najbežnejších počítačových periférií, ako tlačiareň alebo scanner.- USB 3.0 typ ... zobraziť viac
Cena

8,00 €

Rezervujte si tento tovar na predajni:

Po odoslaní rezervácie Vás budeme informovať o možnosti prevzatia tovaru cez SMS správu.
Platbu zrealizujete na pokladni ako pri bežnom nákupe, k cene tovaru sa prirátava manipulačný poplatok 1€.
Pokial je na pobočke dostupný posledný kus tovaru, môže sa jednať o vystavený tovar.


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

8,00 €

Skladom: viac ako 5 ks

Detaily

Kábel USB 3.0 - USB A M - USB A F - 1.8m, čierny - USB (Universal Serial Bus) kábel, ktorý sa používa k prepojeniu najbežnejších počítačových periférií, ako tlačiareň alebo scanner.- USB 3.0 typ A M - USB 3.0 typ A F - dĺžka 1.8 m, prenosová rýchlosť 5 Gb/s - pre predĺženiu pripojenia tlačiarni, skenerov, myší, klávesníc atď. - pre prenos dát z video kamier, externých diskov, externých vypalovacích mechaníkParametre: * Konektory: USB A M - USB A F * Dĺžka: 1.8m * Kábel: AWG 28 * Materiál: meď * Max. prenosová rýchlosť: 5Gb/s * Štandardy: USB 3.0 * Farba: čiernaMaximálna konštrukčná rýchlosť komunikácia po USB 3.0 zbernici je 5 Gb/s, hrubá priepustnosť 4Gb/s a reálna rýchlosť je 3,2Gb/s.USB 3.0 sa používa pre rôzne druhy periférií - tlačiarne, skenery atď., a pre prenos dát z video kamier, externých diskov a externých vypaľovacích mechaník, kde sa najlepšie využije veľká prenosová rýchlosť novej zbernice. Výhodou je technológie Plug Play, tzn. pripojenie a odpojenie zariadení za prevádzky bez nutnosti reštartovania počítača a automatické zavedenie ovládačov pri pripojení zariadení.Pozor, káble s konektormi pre USB 3.0 nie sú spätne kompatibilné s konektormi USB 1.1 a 2.0, s výnimkou konektora USB 3.0 typ A. To znamená, že napr. kábel USB 3.0 A - B je možné pripojiť konektorom typu A do PC, ale zariadenie už musí mať konektor USB 3.0 typ B.Nová verzia zbernice má 8 vodičov. Oproti USB 2.0 pribudli dva diferenciálne páry - SSTX (+/-) - twistovaný pár pre Super Speed (USB 3.0) v smere vysielania a SSRX (+/-) - twistovaný pár pre Super Speed (USB 3.0) v smere príjmu. Dva vodiče D(+/-) slúžia pre spätnú kompatibilitu s USB 2.0 (štandardná USB 2.0 zbernica). Zvyšné dva vodiče sú napájacie.

Vlastnosti

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

Logo USB predlžka (3.0), USB A samec - USB A samica, 1.8m, čierna, blister

Logo USB predlžka (3.0), USB A samec - USB A samica, 1.8m, čierna, blister

20 ďalšie produkty v rovnakej kategórii