Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

Tchibo Barista Espresso zrnková 1 kg

-16%
Tchibo Barista Espresso zrnková 1 kg Zväčšiť

Tchibo Barista Espresso zrnková 1 kg

TCHIBO

392843

KAVATCHBARISTA

Nový produkt

Skladom: viac ako 5 ks predajňa Piešťany: 5 ks
predajňa Dolný Kubín: 4 ks
sklad DOMOSS: 5 a viac ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
naše najlepšie espresso: vyrába sa z kávových plodov, ktoré pochádzajú zo zodpovednej poľnohospodárskej produkcie a sú zošľachťované pomalým pražením v bubnovej pražičke jemný základ s nežnými t... zobraziť viac
Cena

19,99 €

-3,91 €

23,90 €

Rezervujte si tento tovar na predajni:

Po odoslaní rezervácie Vás budeme informovať o možnosti prevzatia tovaru cez SMS správu.
Platbu zrealizujete na pokladni ako pri bežnom nákupe, k cene tovaru sa prirátava manipulačný poplatok 1€.
Pokial je na pobočke dostupný posledný kus tovaru, môže sa jednať o vystavený tovar.


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

19,99 €

Skladom: viac ako 5 ks

Detaily

  • naše najlepšie espresso: vyrába sa z kávových plodov, ktoré pochádzajú zo zodpovednej poľnohospodárskej produkcie a sú zošľachťované pomalým pražením v bubnovej pražičke
  • jemný základ s nežnými tónmi horkej čokolády a orieškovým akcentom
  • najnovšie so špeciálnym uzáverom na zachovanie čerstvej arómy, ideálne dávkovanie a jednoduché opätovné uzavretie obalu
  • 100 % Tchibo Arabica
  • vhodná do plnoautomatických kávovarov

Barista Espresso – 1 kg zrnkovej kávy

Číslo produktu 92550
Káva Tchibo Barista – to je espresso profesionálnej kvality. Pri jej výrobe prihliadame na tradičné remeselné umenie a kávové plody zošľachťujeme pomalým pražením v bubnovej pražičke – rovnako ako pred 100 rokmi.

Osobitne dlhé praženie poskytuje vybraným kávovým plodom viac času na rozvinutie ich jedinečného charakteru. Tak vzniká kávová špecialita mimoriadnej kvality.

Spoločnosť Tchibo spolu s iniciatívou Fairtrade podporuje drobných pestovateľov kávy zapojených do programu Fairtrade. Tým preberáme zodpovednosť a prispievame k zlepšeniu ich životných a pracovných podmienok.

Informácie o výrobku

Pražená zrnková káva

Obsah

1 kg

Balená v ochrannej atmosfére.
Zrnková káva Barista Espresso je určená pre milovníkov kávy, ktorí používajú plne automatický kávovar so zabudovaným mlynčekom na zrnkovú kávu, pákový kávovar (poloautomat) alebo kanvičku na prípravu kávy. Zo zrnkovej kávy Barista Espresso si môžete pripraviť vyvážené espresso s jemnou krémovou penou alebo lahodné kávové špeciality, ako je napríklad cappuccino alebo latte macchiato.

Skladovanie kávy

Kávu skladujte v suchu a chlade.
Vďaka novému uzáveru značky Tchibo, ktorý chráni arómu, môžete zrnkovú kávu ponechať v balení. Kávové zrná tak budú ideálne chránené a zostanú krásne čerstvé. Okrem toho môžete pomocou uzáveru zrná výborne dávkovať a balenie kávy po použití jednoducho znovu zavrieť.

Príprava

Optimálne množstvo kávy na jednu šálku je 7 – 9 g (= jedna zarovnaná kávová lyžička).

Upozornenie

Uvedené ceny platia len pri objednaní cez internet. Nami dodaná káva sa smie ďalej predávať len v podobe nápoja.

100 % Tchibo Arabica

Už viac ako 60 rokov hľadajú naši odborníci na kávu na celom svete najlepšie druhy kávy, vďaka ktorým sú kávy značky Tchibo také jedinečné.

Spoločnosť Tchibo vyberá pre svoje kávy výhradne plody vysokokvalitnej kávy Arabica. Prívlastok Tchibo Arabica si zaslúži len tá najlepšia káva, ktorej plody pomaly dozrievajú a opatrne sa zberajú vo vybraných pestovateľských oblastiach.

Spoločnosť Tchibo prikladá kvalite zošľachťovania kávy rovnaký význam ako výberu surovej kávy, a tým umožňuje, aby ste si mohli vychutnať rôznorodosť až 800 charakteristických kávových vôní.

Praženie

Spoločnosť Tchibo praží každý druh kávy oddelene. Až potom naši znalci na kávu s hlbokými skúsenosťami a profesionálnym inštinktom zostavujú špeciálne zmesi Tchibo z rôznych druhov kávy.
Vychutnajte si kávu Tchibo a zdieľajte našu vášeň pre najlepšiu kávu v každej šálke.

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

Tchibo Barista Espresso zrnková 1 kg

Tchibo Barista Espresso zrnková 1 kg

19 ďalšie produkty v rovnakej kategórii