Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

STANLEY FME301KY píla kotúčová

DOPRAVA ZADARMO
AKCIA
-18%
STANLEY FME301KY píla kotúčová Zväčšiť

STANLEY FME301KY píla kotúčová

STANLEY

40341

FME301KY

Nový produkt

Skladom: 2 ks predajňa Piešťany: 2 ks
predajňa Dolný Kubín: 0 ks
sklad DOMOSS: 0 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
Elektrická okružná píla Stanley FatMax FME301K s motorom o sile 1650 W je uspôsobená pre pílové kotúče s priemerom 190 mm s maximálnou hĺbkou záberu až 66 mm. Model kotúčové píly FME301 ponúka štan... zobraziť viac
Cena

119,95 €

-27,00 €

146,95 €

Odporúčame dokúpiť

Predĺžená záruka:

Rezervujte si tento tovar na predajni:

Po odoslaní rezervácie Vás budeme informovať o možnosti prevzatia tovaru cez SMS správu.
Platbu zrealizujete na pokladni ako pri bežnom nákupe, k cene tovaru sa prirátava manipulačný poplatok 1€.
Pokial je na pobočke dostupný posledný kus tovaru, môže sa jednať o vystavený tovar.


Máte záujem sa pýtať na produkt
STANLEY FME301KY píla kotúčová ?
Zanechajte nám kontakt a my Vám zavoláme naspäť.

* povinné údaje


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

119,95 €

Skladom: 2 ks

Detaily

Elektrická okružná píla Stanley FatMax FME301K s motorom o sile 1650 W je uspôsobená pre pílové kotúče s priemerom 190 mm s maximálnou hĺbkou záberu až 66 mm. Model kotúčové píly FME301 ponúka štandardnú škálu pracovných funkcií od nastavenia sklonu základne od 0 do 45 stupňov, adaptéra na pripojenie odsávania a ergonomicky tvarované rukoväte pre kvalitné vedenie kotúča do materiálu. Prednosťou je tiež dlhý napájací kábel (4 m), ktorý umožňuje pohodlnú manipuláciu okolo obrobku.Ručná okružná píla Stanley FatMax Kotúčová píla FME301K patrí do rady náradia Stanley s označením FatMax. Výrobky tejto rady predstavujú vyššiu triedu určenú pre bežné profesionálne využitie s maximálnym výkonom a dlhou životnosťou. Tento model tak zvládne aj náročnejšie zaťaženie.Maximálny záber kotúča až 66 mm Píla je dodávaná vrátane kvalitného kotúče z tvrdokovu o priemere 190 mm a šírkou 1,8 mm. Vďaka väčšiemu priemeru kotúča je možný väčší záber do spracovávaného materiálu a tým aj všestrannejšie využitie náradia.Nastaviteľná základňa do 45 stupňov Sklon základne elektrické píly možno ľahko nastaviť od 0 do 45 stupňov a využiť pílu aj pre šikmé rezy. V prípade nastavenia uhla 45 ° je potom s pílou možné rezať do maximálnej hĺbky 50 milimetrov.Varianta FME301K s príslušenstvom Ponúkaná varianta elektrické okružné píly Stanley FatMax s produktovým označením FME301K je dodávaná vrátane pílového kotúča, vodiaceho dorazu, inbusového kľúča a plastového kufra pre uľahčenie uloženie a prenášanie.

Vlastnosti

Príkon (W)1650
Doprava ZADARMOÁno
Priemer kotúča (mm)190
Hmotnosť (kg)3.9
Napájacie napätie (V)230
Otáčky naprázdno (ot./min)5500
Hĺbka rezu (mm)66

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

STANLEY FME301KY píla kotúčová

STANLEY FME301KY píla kotúčová

9 ďalšie produkty v rovnakej kategórii