Inovatívne ohrievače vody Ariston
Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

ARISTON BCH CD1 120

DOPRAVA ZADARMO
AKCIA

ARISTON BCH CD1 120

Ariston

390280

3060753

Nový produkt

Skladom: 1 ks predajňa Piešťany: 0 ks
predajňa Dolný Kubín: 0 ks
sklad DOMOSS: 1 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
Tento ohrievač vody Ariston BCH CD1 120 ARI - EU je určený na nepriamy ohrev teplej vody. Inštalovať ho môžete stacionárne na zem alebo vertikálne zavesiť na stenu. Je vybavený vykurovacím hadom.... zobraziť viac
Cena

479,00 €

-124,99 €

604,00 €

Máte záujem sa pýtať na produkt
ARISTON BCH CD1 120 ?
Zanechajte nám kontakt a my Vám zavoláme naspäť.

* povinné údaje


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

479,00 €

Skladom: 1 ks

Inovatívne ohrievače vody Ariston

Kúpte tento produkt v sete a ušetrite ešte viac

Detaily

Tento ohrievač vody Ariston BCH CD1 120 ARI - EU je určený na nepriamy ohrev teplej vody. Inštalovať ho môžete stacionárne na zem alebo vertikálne zavesiť na stenu. Je vybavený vykurovacím hadom.Bojler s veľkým objemom Celkový objem predstavuje 124 l, a tak je bojler vhodný aj do domácnosť, v ktorej žije viac členov, alebo je Vaša domácnosť dvojgeneračná. S týmto objemom máte zaručené, že k dispozícii budete mať vždy dostatočné množstvo teplej vody. Na teplú vody už nemusíte čakať, pretože k dispozícii je aj funkcia rýchleho ohrevu.Vysoký stupeň ochrany Už sa nemusíte obávať korózie, pretože ohrievač vody disponuje magnéziovou anódou, ktorá ho chráni pred týmto nežiaducim vplyvom. Vďaka výkonu výmenníka tepla, ktorý dosahuje až 13,9 kW je zaručená špičková prevádzka.

Vlastnosti

Doprava ZADARMOÁno

Prílohy

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

ARISTON BCH CD1 120

ARISTON BCH CD1 120