Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

ADLER AD7939 lapač hmyzu

ADLER AD7939 lapač hmyzu Zväčšiť

ADLER AD7939 lapač hmyzu

ADLER

417712

ADLERAD7939

Nový produkt

Skladom: 3 ks predajňa Piešťany: 3 ks
predajňa Dolný Kubín: 0 ks
sklad DOMOSS: 0 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
Lapač hmyzu Adler AD7939 (insekticídna lampa) je moderné zariadenie, ktoré komplexne rieši problém dotieravého hmyzu v našom prostredí, zariadenie priťahuje hmyz UV svetlom, zasahuje ho vysokým nap... zobraziť viac
Cena

35,99 €

Rezervujte si tento tovar na predajni:

Po odoslaní rezervácie Vás budeme informovať o možnosti prevzatia tovaru cez SMS správu.
Platbu zrealizujete na pokladni ako pri bežnom nákupe, k cene tovaru sa prirátava manipulačný poplatok 1€.
Pokial je na pobočke dostupný posledný kus tovaru, môže sa jednať o vystavený tovar.


Máte záujem sa pýtať na produkt
ADLER AD7939 lapač hmyzu ?
Zanechajte nám kontakt a my Vám zavoláme naspäť.

* povinné údaje


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

35,99 €

Skladom: 3 ks

Detaily

Lapač hmyzu Adler AD7939 (insekticídna lampa) je moderné zariadenie, ktoré komplexne rieši problém dotieravého hmyzu v našom prostredí, zariadenie priťahuje hmyz UV svetlom, zasahuje ho vysokým napätím a uskladňuje mŕtvy hmyz do výsuvnej nádobky. Zariadenie má veľmi jednoduchý princíp fungovania. Ultrafialové svetlo vyžarované žiarivkou so špeciálne upravenou vlnovou dĺžkou je pre lietajúci hmyz mimoriadne atraktívne, a preto hmyz vletí do vnútra zariadenia. Žiarivka je obalená špeciálnou drôtenou sieťkou a vysoké napätie pretekajúce sieťkou hmyz elektrickým prúdom usmrtí. Je počuť jemný praskavý zvuk, mŕtvy hmyz padá priamo do odnímateľnej misky v spodnej časti zariadenia, ktorú treba pravidelne vyprázdňovať. Zariadenie odstraňuje hmyz z prostredia bez použitia chemikálií. Je to oveľa estetickejšie ako visiace nálepky na hmyz - ako to robili naše babičky. V porovnaní s aerosólmi prístroj nevyžaruje žiadne chemikálie, nevystavuje nás žiadnym výparom a škodlivým látkam.Charakteristika a technické údaje: Priláka UV žiarením, elektrický prúd s vysokým napätím(1200 V) hmyz usmrtí a uskladní na likvidáciu Bezpečné pre ľudí a zvieratá - funguje bez použitia chemikálií bez uvoľňovania škodlivých látok Použité mriežky zvyšujú bezpečnosť detí Účinná ochrana proti: komárom, muchám, osám a moliam Likvidácia hmyzu pomocou vysokého napätia - 1200V Elektronický transformátor a predradník 365 nm UV svetlo priťahuje hmyz Pevná konštrukcia vyrobená z kvalitného ABS plastu Pracovná poloha: zavesenie na stenu Aplikácia: vo vnútri Plocha prevádzky: do 30 m2 Životnosť UV min. 5000 hodín Typ žiarivky: 4W T5 (vymeniteľné), 2 kusy Nádoba na hmyz: Výsuvný zásobník, ľahko sa čistí Vypínač ON/OFF so šnúrkou Rozmery: 32 x 6 x 28,8 cm Tichá prevádzka 46-54 dB Výkon zariadenia: 8 W Napájanie: 220-240 V, 50/60 HzAdler AD7939 stačí umiestniť na akékoľvek miesto, ktoré je vystavené zvýšenej aktivite hmyzu. Ideálne je umiestniť ho na rovnú dosku alebo zavesiť na požadované miesto. Optimálna je výška 1,5 - 2,0 metra pre muchy, mory a iný hmyz a 1,0 m pre komáre. Upevnenie na stenu je niekedy jediným dostupným riešením, treba však spomenúť, že rozsah ultrafialového žiarenia je potom obmedzený z 360 na 180 stupňov okolo zariadenia. Insekticídna lampa Adler AD7939 je bezpečná pre naše zdravie. Vyžarované ultrafialové žiarenie je pre ľudí a domáce zvieratá úplne neškodné a kryt vyrobený z odolného ABS plastu zaručuje bezpečné a dlhodobé používanie zariadenia.

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

ADLER AD7939 lapač hmyzu

ADLER AD7939 lapač hmyzu

9 ďalšie produkty v rovnakej kategórii