Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

TEXAS WRS650 2v1 čistič buriny elektrický

DOPRAVA ZADARMO
TEXAS WRS650 2v1 čistič buriny elektrický Zväčšiť

TEXAS WRS650 2v1 čistič buriny elektrický

TEXAS

440657

TEXASWRS6502V1

Nový produkt

Skladom: viac ako 5 ks predajňa Piešťany: 5 a viac ks
predajňa Dolný Kubín: 0 ks
sklad DOMOSS: 0 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
Elektrický čistič buriny TEXAS WRS650 2v1 sa dodáva s 2 vymeniteľnými pracovnými hlavami: 1. Široký multikefový valec na rovné povrchy, ako napr. dlaždice a drevené / kompozitné terasy. Nylonové ke... zobraziť viac
Cena

149,99 €

Odporúčame dokúpiť

Predĺžená záruka:

Rezervujte si tento tovar na predajni:

Po odoslaní rezervácie Vás budeme informovať o možnosti prevzatia tovaru cez SMS správu.
Platbu zrealizujete na pokladni ako pri bežnom nákupe, k cene tovaru sa prirátava manipulačný poplatok 1€.
Pokial je na pobočke dostupný posledný kus tovaru, môže sa jednať o vystavený tovar.


Máte záujem sa pýtať na produkt
TEXAS WRS650 2v1 čistič buriny elektrický ?
Zanechajte nám kontakt a my Vám zavoláme naspäť.

* povinné údaje


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

149,99 €

Skladom: viac ako 5 ks

Detaily

Elektrický čistič buriny TEXAS WRS650 2v1 sa dodáva s 2 vymeniteľnými pracovnými hlavami: 1. Široký multikefový valec na rovné povrchy, ako napr. dlaždice a drevené / kompozitné terasy. Nylonové kefy sú jemné a nepoškriabu povrchy. 2. Hlava na čistenie dlaždíc / čistič buriny na odstránenie svetlejšej buriny, machu a nečistôt medzi dlaždicami . Upozorňujeme, že väčšie trsy trávy a púpavy sa s týmto produktom ťažko odstraňujú, pretože korene rastú hlboko medzi dlaždicami.WRS650 má nastaviteľnú rýchlosť (6 úrovní). Má pohodlnú pogumovanú, mäkkú, teleskopickú rukoväť, ktorú možno predĺžiť až na 28 cm a veľkú nastaviteľnú prednú rukoväť. Celková dĺžka stroja je 125 cm.Charakteristika a technické údaje:Výkon: 650 W Typ motora: Elektrický, 230 V Štartér: Elektrický 2-ručné ovládanie: Áno Čistá hmotnosť: 3,1/3,4 kg Šírka balenia: 25 cm Dĺžka balenia: 15 cm Výška balenia: 90 cm Priemer kefy: 100 mm Hriadeľ: teleskopická Pracovná šírka: 19 cm Rýchlosť štetca: 1100-1800 ot./min. Vibrácie: 2,3 m/s2 Výška: 97-125 cm Oblasť použitia: Vonku LWA zaručené: 95 dB(ATEXAS je 100% dánska rodinná firma, ktorá vyrába záhradnú techniku od roku 1960. Všetko to začalo so záhradnými kultivátormi, no dnes sa sortiment rozšíril na všetky typy motorových záhradných strojov (elektrický, batériový a benzínový pohon). Hrdé tradície sa začali v továrni v Dánskom Odense, kde dodnes sídli. TEXAS vlastní 2 továrne, ktoré vyrábajú väčšinu našich záhradných strojov. To dáva plnú kontrolu nad vývojom, kvalitou a kontrolou, ako aj zodpovednú a modernú výrobu.

Vlastnosti

Doprava ZADARMOÁno

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

TEXAS WRS650 2v1 čistič buriny elektrický

TEXAS WRS650 2v1 čistič buriny elektrický

4 ďalšie produkty v rovnakej kategórii