Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

BRIGGS&STRATTON FUEL FIT 250ml stabilizátor paliva

BRIGGS&STRATTON FUEL FIT 250ml stabilizátor paliva Zväčšiť

BRIGGS&STRATTON FUEL FIT 250ml stabilizátor paliva

50297

992381

Nový produkt

Skladom: 4 ks predajňa Piešťany: 4 ks
predajňa Dolný Kubín: 0 ks
sklad DOMOSS: 0 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
Stabilizátor paliva B S FUEL FIT pre všetky dvoj a štvortaktné motory. Fuel Fit môže byť použitý v akejkoľvek palivovej sústave a poskytuje účinnú ochranu po 2 roky. Jeho najväčšou prednosťou je, ... zobraziť viac
Cena

6,40 €

Rezervujte si tento tovar na predajni:

Po odoslaní rezervácie Vás budeme informovať o možnosti prevzatia tovaru cez SMS správu.
Platbu zrealizujete na pokladni ako pri bežnom nákupe, k cene tovaru sa prirátava manipulačný poplatok 1€.
Pokial je na pobočke dostupný posledný kus tovaru, môže sa jednať o vystavený tovar.


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

6,40 €

Skladom: 4 ks

Detaily

Stabilizátor paliva B S FUEL FIT pre všetky dvoj a štvortaktné motory. Fuel Fit môže byť použitý v akejkoľvek palivovej sústave a poskytuje účinnú ochranu po 2 roky. Jeho najväčšou prednosťou je, že uľahčuje rýchle štartovanie a odstraňuje údržbu palivovej sústavy po dlhšom nepoužívaní motora a tiež zvyšuje účinnosť paliva Starý benzín kúpený viac než pred mesiacom môže poškodiť váš motor. Tento problém možno ale riešiť! Pridávajte do svojej nádrže aditívum Briggs Stratton Fuel Fit a problémy s naštartovaním vašej kosačky na trávu vás už nestretnú. Prísada do paliva Fuel Fit je výrobkom firmy Briggs Stratton pre dvojtaktné a štvortaktné motory a vyznačuje sa nasledovnými vlastnosťami: podpora rýchleho štartu zlepšuje výkon motora bránia usadzovaniu živice a laku zaisťuje trvanlivosť paliva až na 24 mesiacov udržiava palivový a karburátorový systém v čistom stave Toto balenie 250ml je určené na ošetrenie 25l paliva. Odporúčané množstvo nalejte do vašej benzínovej nádrže alebo do vašej nádoby na benzín. Množstvo potrebné pre benzínovú nádrž je uvedené na obale aditíva.

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

BRIGGS&STRATTON FUEL FIT 250ml stabilizátor paliva

BRIGGS&STRATTON FUEL FIT 250ml stabilizátor paliva

19 ďalšie produkty v rovnakej kategórii