Jarné upratovanie s iRobot so zľavami až do 30 %
Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

iRobot ROOMBA J7

DOPRAVA ZADARMO
VÝPREDAJ
BENEFIT
-14%
iRobot ROOMBA J7 Zväčšiť

iRobot ROOMBA J7

IROBOT

408914

J715840

Nový produkt

Skladom: 3 ks predajňa Piešťany: 1 ks
predajňa Dolný Kubín: 0 ks
sklad DOMOSS: 2 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
Robotický vysávač iRobot Roomba Combo j7 (Čierna) Najpokročilejší robot, ktorý sa zrodil z 20 rokov skúseností – revolúcia pokračuje. Roomba® Combo j7 je jediný skutočne samostatný robotický vys... zobraziť viac
Cena

599,00 €

-100,00 €

699,00 €

Odporúčame dokúpiť

Predĺžená záruka:

Poistenie odcudzenia alebo náhodného poškodenia:

Rezervujte si tento tovar na predajni:

Po odoslaní rezervácie Vás budeme informovať o možnosti prevzatia tovaru cez SMS správu.
Platbu zrealizujete na pokladni ako pri bežnom nákupe, k cene tovaru sa prirátava manipulačný poplatok 1€.
Pokial je na pobočke dostupný posledný kus tovaru, môže sa jednať o vystavený tovar.


Máte záujem sa pýtať na produkt
iRobot ROOMBA J7 ?
Zanechajte nám kontakt a my Vám zavoláme naspäť.

* povinné údaje


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

599,00 €

Skladom: 3 ks

Jarné upratovanie s iRobot so zľavami až do 30 %

Detaily

Robotický vysávač iRobot Roomba Combo j7 (Čierna)

Najpokročilejší robot, ktorý sa zrodil z 20 rokov skúseností – revolúcia pokračuje. Roomba® Combo j7 je jediný skutočne samostatný robotický vysávač 2v1 s úplne vysúvacím mopom. Vďaka novému operačnému systému iRobot OS vie rozlíšiť pevné podlahy a koberce a sám vyhodnotí, kde povysávať a kde mopovať - je ešte chytrejší, než ste si mysleli.

ROOMBAJ7-01

Kľúčové vlastnosti Roomba Combo j7

  • Navigácia VSLAM s funkciou PrecisionVision
  • Funkcia ODOA (detekcia a vyhýbanie sa objektom)
  • Prémiový štvorstupňový čistiaci systém AeroForce
  • Rozšírené ovládanie s iRobot OS™
  • Inteligentné plánovanie upratovania
  • Funkcia Keep Out Zones
  • Predná kamera so širokým zorným poľom a LED svetlom
  • Vizuálne dokovanie

Roomba® Combo j7 je jediný skutočne samostaný vysávač 2v1. Je vybavený vysúvacím mopom, širokouhlou kamerou s prísvitom a geniálnou navigáciou vSLAM® s funkciou PrecisionVision vidí okolo seba, dokáže rozoznať predmety, ako sú exkrementy, topánky, káble (+ viac ako 80 ďalších) a podľa nich upravuje svoju trasu. Automaticky rozpozná koberce a v prípade potreby zdvihne mop nad ne a úplne ho zasunie. Po dokončení sa sám vysype.

ROOMBACOMBOJ7PLUS-02

iRobot OS™

Chytrejší, než ste si mysleli

iRobot OS™ je operačný systém umožňujúci dokonalú kontrolu kde, kedy a ako váš robot upratuje. Prepája skúsenosti z používania robota a personalizácií pre konkrétneho používateľa. Tento nový operačný systém vás vezme za hranice štandardnej aplikácie umožňujúcej ovládanie. iRobot OS™ poskytuje personalizované povely a inteligentné riadiace centrum. Vaše plány a preferencie sú maximálne zohľadnené pre váš jedinečný domov.

ROOMBACOMBOJ7PLUS-03

Čistiaci systém

Čistiaci systém AeroForce®

iRobot Roomba Combo j7 je vybavená patentovaným štvorstupňovým čistiacim systémom AeroForce. Bočná kefka nametie špinu spoza rohov, zvyšok uvoľní a zoberú gumové kefy a z nich sa všetko do zberného koša prenesie vďaka silnému podtlaku. Sací výkon vysávača je 10x silnejší oproti iRobot Roomba série 600. O mopovanie sa postará vysúvacím mopom s podložkou z mikrovlákna a reguláciou intenzity vlhčenia. Roomba sama vyhodnotí, kde povysávať a kde mopovať. Automaticky rozpozná koberce a v prípade potreby zdvihne mop nad ne alebo ho úplne zasunie.

ROOMBACOMBOJ7PLUS-04

Neobmedzujte sa

Uprace aj veľké plochy

Veľkosť upratovanej plochy je takmer neobmedzená. Rada j je univerzálnou voľbou pre všetky domácnosti, ktoré chcú chytrého robota, ktorý upratuje úplne samostatne. Dokáže skvele upratať veľké byty, domy aj viac poschodí. V prípade slabej batérie sa Roomba sama zájde dobiť a pokračuje tam, kde skončila.

Jediný skutočne samostatný 2v1

Roomba Combo j7 je vybavený jedinečným úplne vysúvacím mopom s podložkou z mikrovlákna a reguláciou intenzity vlhčenia. Sám vyhodnotí kde povysávať a kde mopovať, automaticky rozpozná koberce a v prípade potreby zdvihne mop nad ne a úplne ho zasunie. Vracajte sa každý deň do čistého domova.

Navigácia vSLAM® s funkciou rozpoznávania predmetov

Najmodernejšia navigácia s funkciou PrecisionVision umožňuje Roombe® spoznávať predmety na zemi, ako sú topánky, káble, ponožky, psie exkrementy... Pozná, čomu sa má vyhnúť a čomu nie. S každou aktualizáciou sa neustále učia rozpoznávať nové predmety. Roomba® Combo j7 dokonale vidí okolo seba.

ROOMBACOMBOJ7PLUS-05

Pokročilá navigácia

Až 10 rôznych máp

Zapamätá si až 10 rôznych máp a sám spozná, kde sa aktuálne nachádza. Na základe nazbieraných skúseností sám navrhne upratovacie zóny, vy ho tak môžete poslať upratať konkrétne miesto. V aplikácii je možné nastaviť neobmedzený počet zakázaných zón, do ktorých robot nikdy nevojde.

ROOMBACOMBOJ7PLUS-07

IROBOT OS

Zdvihne sa jednoducho nad koberec

Roomba Combo j7 je jediný skutočne samostatný robotický vysávač 2v1. Vysúvacie a zasúvacie rameno ľahko zdvihne mopovaciu podložku aj nad vysoký koberec a nenamočí ho. Sám rozpozná koberce od pevných podláh a zobrazí ich v mape. Automaticky vyhodnotí, kde povysávať a kde mopovať, takže sa nemusíte o nič starať.

ROOMBACOMBOJ7PLUS-08

IROBOT OS

Chytrejší, než ste si mysleli

Roomba sa sama naučí poznať vašu domácnosť, pripraví mapu a vy môžete upratovať len tam, kde práve chcete. Zapamätá si až rôznych 10 máp. Upratovať môžete nielen konkrétne miestnosti, ale aj miesta. Robot vám sám navrhne upratovacie zóny, kde je potrebná zvýšená frekvencia upratovania, napr. u kuchynskej linky, alebo pod jedálenským stolom. V aplikácii je možné vyznačiť neobmedzený počet zakázaných zón, ktorý sa vždy vyhne. Sám pozná, kde povysávať a kde mopovať. Pri prejazdoch vypne sací motor, aby vás nerušil a neplytval zbytočne energiou.

ROOMBACOMBOJ7PLUS-09

IROBOT OS

Chytrejší, než ste si mysleli

Navrhne harmonogram upratovania na základe vašich zvykov, hlasové ovládanie. Vytvára personalizované a sezónne návrhy, upozorní vás na prichádzajúcu peľovú sezónu alebo sezónu pĺznutia domácich miláčikov. Vy tak budete vždy o krok pred neporiadkom. Neruší vás upratovaním, môžete zapnúť funkciu, s ktorou rozpozná, keď odchádzate a keď sa vraciate domov. Bude potom upratovať len keď ste preč.

ROOMBACOMBOJ7PLUS-11

VYTVORENÝ NA UPRATOVANIE

Vyhne sa nebezpečenstvu

Robotický vysávač Roomba® Combo j7 sa vyhne nečakaným prekážkam od nabíjacích káblov až po exkrementy vašich domácich miláčikov. Keď ich prvýkrát uvidí, pokúsi sa zistiť, ako ich zvládnuť teraz aj v budúcnosti tým, že vám pošle fotografiu. Je na vás, či sa im bude vyhýbať, či pokračovať v upratovaní.

ROOMBACOMBOJ7PLUS-12

Dokonalé upratovanie vďaka patentovaným funkciám

Dokonalé upratovanie vďaka patentovaným funkciám

Robotické vysávače iRobot Roomba sú vybavené akustickými senzormi, ktoré detekujú nečistoty. Na tieto znečistené miesta sa robot zameria a dôkladnejšie ich vysaje.

ROOMBACOMBOJ7PLUS-14

Štvorstupňový čistiaci systém

Dve proti sebe rotujúce kefy

Vďaka prítomnosti bočnej kefky dokáže Roomba efektívne čistiť aj miesta okolo nábytku, pozdĺž stien, rohy miestností a ďalšie ťažko dostupné miesta. Patentovaný systém dvoch proti sebe rotujúcich gumových kief so špeciálnymi lamelami zbierajúcimi nečistoty zo všetkých druhov tvrdých podláh aj kobercov. Nečistoty sú potom nasané desaťnásobnou sacou silou medzi kefami do zberného koša. V koši je pokročilý filter AeroForce, ktorý filtruje vypúšťaný vzduch o prach a alergény.

ROOMBACOMBOJ7PLUS-15

Štvorstupňový čistiaci systém

Jedinečný vysúvací mop

O mokré mopovanie sa následne postará jedinečný vysúvací mop, ktorý sa v prípade potreby môže zdvihnúť nad koberec či inú prekážku alebo sa úplne zasunúť.

ROOMBACOMBOJ7PLUS-13

Štvorstupňový čistiaci systém

Revolučné upratovanie pokračuje

Nový ešte efektnejší štvorstupňový čistiaci systém s bočnou kefkou, proti sebe rotujúcimi gumovými kefami, desaťnásobne výkonnou sacou silou a prelomovým úplne vysúvacím mopom.

Roomba® Combo j7 naozaj vidí okolo seba a bezpečne sa vyhne nečakaným prekážkam (aj zvieracím exkrementom). Sama vyhodnotí, kde je potrebné povysávať a kde mopovať.

vSLAM

NAVIGÁCIA

Navigácia vSLAM s funkciou PrecisionVision a ODOA.

Neobmedzená

VEĽKOSŤ UPRATOVANEJ PLOCHY

Vo chvíli, keď začne dochádzať batéria, sa Roomba vráti dobiť do stanice a po načerpaní energie pokračuje v upratovaní presne tam, kde skončila.

Android, iOS

MOBILNÁ APLIKÁCIA

Mobilná platforma iRobot HOME Intelligence umožňuje personalizované upratovanie na mieru každému užívateľovi.

AeroForce®

SYSTÉM UPRATOVANIA

Patentovaný 4-stupňový čistiaci systém

4460 mAh

BATÉRIA Li-Ion

3,4 kg

HMOTNOSŤ

339×87

ROZMERY (mm)

Základné funkcie

  • Upratovanie všetkých typov tvrdých podláh aj kobercov
  • Systém proti zamotaniu do káblov
  • Detekcia nečistôt Dirt Detect™
  • Indikácia plného koša
  • Veľkokapacitný umývateľný zberný kôš
  • Nabíjanie počas upratovania
  • Li-Ion batéria
  • Robot hovorí česky
  • Senzory proti pádu zo schodov

Prémiové funkcie

  • Navigácia vSLAM® s funkciou PrecisionVision
  • Prémiový trojstupňový čistiaci systém AeroForce
  • Ovládanie cez aplikáciu iRobot HOME
  • Funkcia Keep Out Zones
  • Inteligentné plánovanie upratovania
  • Funkcia Imprint™ Link
  • Pamätá na obdobie pĺznutia vašich maznáčikov
  • Odporúčania pri peľovej sezóne
  • Odporučí rozvrh upratovania
  • Tichá jazda
  • Odhadne dobu upratovania
  • Uprace, zatiaľ čo ste preč
  • Rozozná prekážky

ROOMBAJ7-01 ROOMBAJ7-02 ROOMBAJ7-03 ROOMBAJ7-04 ROOMBAJ7-05 ROOMBAJ7-06

Obsah balenia

  • 1× Roomba j7
  • 1× Nabíjacia stanica pre Roomba j7
  • 1× Náhradná bočná kefka
  • 1× Náhradný AeroForce filter
  • 1× Mopovacia utierka

Vlastnosti

VýpredajÁno
Výdrž batérie (min.)90
Doprava ZADARMOÁno
Hlučnosť vysávača (dB)do 70 (extra tichý)
Špeciálny výpredajÁno
Objem nádoby (l)0,4
Umývateľný filterÁno
Nabíjacia stanicaÁno
Hmotnosť (kg)3.4
Ďiaľkové ovládanieÁno
Začiatok akcie1.4.2024
Koniec akcie28.4.2024
KampaňiROBOT Zľavy až do 30% cez zľavový kód / v predajni automaticky, platí od 1.4.2024 do 28.4.2024
Doba nabíjania (min.)120
Pripojená na Wi-FiÁno
Plánovanie vysávaniaÁno
Povysáva všetky typy povrchovNie
Dobije sa a pokračujeÁno
SMARTSMART Vysávač
Bodové vysávanieÁno
BonusÁno
Košík zľava210
Automatické dobíjanieÁno
Automatické vysypanieNie
Senzor proti pádu zo schodovÁno
Senzor proti nárazuÁno
Časový rozvrhÁno
Možnosť uložiť viacej máp vysávaniaÁno
BenefitZľava 30% cez zľavový kór IROBOT30

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

iRobot ROOMBA J7

iRobot ROOMBA J7