Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

Electrolux E2SLT soľná plocha

DOPRAVA ZADARMO
Electrolux E2SLT soľná plocha Zväčšiť

Electrolux E2SLT soľná plocha

ELECTROLUX

362708

E2SLT

Nový produkt

Skladom: 2 ks predajňa Piešťany: 0 ks
predajňa Dolný Kubín: 0 ks
sklad DOMOSS: 2 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
Prirodzený spôsob varenia a servírovania chutného jedla Soľný blok je získaný z ružového soľného kameňa vyskytujúceho sa v Himalájach a dokáže odolávať vysokým aj nízkym teplotám. Môžete ho používa... zobraziť viac
Cena

95,00 €

Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

95,00 €

Skladom: 2 ks

Detaily

Prirodzený spôsob varenia a servírovania chutného jedla Soľný blok je získaný z ružového soľného kameňa vyskytujúceho sa v Himalájach a dokáže odolávať vysokým aj nízkym teplotám. Môžete ho používať na varnom paneli, v grile, v rúre alebo ako studený servírovací tanier. Či zavárate, varíte alebo prezentujete jedlo pri stole, soľný blok premení vaše jedlo na chutný zážitok.Varte zdravo, ochucujte prirodzene Soľný blok od spoločnosti Electrolux získaný zo soľných usadenín nájdených v Himalájach je zdravým a chutným spôsobom ochutenia vášho jedla. Keďže ružový soľný kameň je plný minerálov, pokrmy sú počas varenia obohatené prírodnými príchuťami, takže nie je potrebné dodatočné maslo ani olej.Flexibilita pre vaše jedlo Soľný blok od spoločnosti Electrolux sa dodáva so štýlovým oceľovým držiakom navrhnutým pre rovnomernú distribúciu tepla. Umožňuje varenie na akomkoľvek varnom paneli alebo v akejkoľvek rúre. Bez rámu je možné pokrmy pripravovať aj na grile.Spoločenské stolové varenie Varte jedlo na stole s naším soľným blokom. Prírodný materiál zostane horúci dlho po opustení rúry. Takže môžete smažiť a servírovať súčasne – skutočne jedinečný spôsob zabávania hostí.Uchovajte teplo alebo chlad Uchovajte s našim soľným blokom správnu teplotu vášho jedla. Povrch zostane horúci alebo studený, takže môžete servírovať vychladené dezerty priamo z mrazničky alebo horúce večere priamo z varného panela alebo rúry.

Vlastnosti

Doprava ZADARMOÁno

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

Electrolux E2SLT soľná plocha

Electrolux E2SLT soľná plocha

4 ďalšie produkty v rovnakej kategórii