Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

XIAOMI Smart Camera C300

-27%
XIAOMI Smart Camera C300 Zväčšiť

XIAOMI Smart Camera C300

XIAOMI

423967

XIAC300

Nový produkt

Skladom: viac ako 5 ks predajňa Piešťany: 5 a viac ks
predajňa Dolný Kubín: 1 ks
sklad DOMOSS: 0 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
Vysoké 2K rozlíšenieXiaomi Smart Camera C300 má Ultra HD rozlíšenie (2304 x 1296) na zachytenie detailnejších záberov. Pomocou aplikácie si tak môžete priblížiť všetky objekty ešte detailnejšie. ... zobraziť viac
Cena

39,90 €

-15,00 €

54,90 €

Rezervujte si tento tovar na predajni:

Po odoslaní rezervácie Vás budeme informovať o možnosti prevzatia tovaru cez SMS správu.
Platbu zrealizujete na pokladni ako pri bežnom nákupe, k cene tovaru sa prirátava manipulačný poplatok 1€.
Pokial je na pobočke dostupný posledný kus tovaru, môže sa jednať o vystavený tovar.


Máte záujem sa pýtať na produkt
XIAOMI Smart Camera C300 ?
Zanechajte nám kontakt a my Vám zavoláme naspäť.

* povinné údaje


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

39,90 €

Skladom: viac ako 5 ks

Detaily

Vysoké 2K rozlíšenieXiaomi Smart Camera C300 má Ultra HD rozlíšenie (2304 x 1296) na zachytenie detailnejších záberov. Pomocou aplikácie si tak môžete priblížiť všetky objekty ešte detailnejšie.Veľká clona F1,4Objektív s veľkou clonou F1,4 umožňuje výrazne zvýšiť priepustnosť svetla a tým zachytiť detailný obraz aj pri slabom osvetlení.Jasný obraz aj pri slabom osvetleníVďaka obrazovému snímaču s vysokou citlivosťou je možné vykresľovať farebný obraz aj pri slabom osvetlení. O skvelé zábery v noci sa postarajú skryté LED diódy s vlnovou dĺžkou 940 nm.AI detekcia ľudíUmelá inteligencia dokáže účinne odfiltrovať falošné poplachy a rozpoznať osobu v zábere.360° pohľad na celú vašu domácnosťDuálna motorová hlava umožňuje otáčanie kamery a snímanie v rozsahu 360° horizontálne a 108° vertikálne.Prezeranie na viacerých zariadeniachPodporuje vzdialené prezeranie videa na viacerých zariadeniach a prehrávanie až 16-násobnou rýchlosťou.Pokročilé šifrovanieZáznamy ukladané v cloude sú zabezpečené pomocou 128-bitového (AES) šifrovania. Kameru môžete taktiež prepnúť do režimu spánku, ktorý zabezpečí maximálne súkromie.Nainštalujte na stojato alebo obráteneKamera je dodávaná s rotačnou základňou a je možné ju umiestniť na stôl, okno, strop alebo stenu. Špecifikácie produktuModel: XMC01Rozlíšenie: 2304 x 1296Video kódovanie: H.265Kompatibilné s: Android 4.4, iOS 9.0 alebo novšíUhol záberu: 110 °Rozmery: 115x 78 x 78 mmNapájanie: 5V 2ABezdrôtové pripojenie: Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n/2,4 GHzPrevádzková teplota: -10 ? ~ 40?Rozšíriteľná pamäť: Micro SD (až 256 GB)

Vlastnosti

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

XIAOMI Smart Camera C300

XIAOMI Smart Camera C300

16 ďalšie produkty v rovnakej kategórii