Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

CANYON CNS-WCS100

CANYON CNS-WCS100 Zväčšiť

CANYON CNS-WCS100

CANYON

401822

CNSWCS100

Nový produkt

Skladom: 1 ks predajňa Piešťany: 1 ks
predajňa Dolný Kubín: 0 ks
sklad DOMOSS: 0 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
Táto bezdrôtová nabíjačka Canyon bola vyvinutá špeciálne pre používateľov Apple iPhone. Zaberá minimálny priestor a poskytuje pohodlné nabíjanie. Vstavané magnety Rubídium zabezpečia pevnú fixáciu ... zobraziť viac
Cena

26,99 €

Rezervujte si tento tovar na predajni:

Po odoslaní rezervácie Vás budeme informovať o možnosti prevzatia tovaru cez SMS správu.
Platbu zrealizujete na pokladni ako pri bežnom nákupe, k cene tovaru sa prirátava manipulačný poplatok 1€.
Pokial je na pobočke dostupný posledný kus tovaru, môže sa jednať o vystavený tovar.


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

26,99 €

Skladom: 1 ks

Detaily

Táto bezdrôtová nabíjačka Canyon bola vyvinutá špeciálne pre používateľov Apple iPhone. Zaberá minimálny priestor a poskytuje pohodlné nabíjanie. Vstavané magnety Rubídium zabezpečia pevnú fixáciu a magnetické nabíjanie iPhone 12 optimálnou rýchlosťou. Môžete ľahko nabíjať aj iné mobilné zariadenia kompatibilné so štandardom QI. Pre najlepší výkon nabíjania odporúčame použiť napájací adaptér PD18W. Štíhle prevedenie, vysoko kvalitné materiály a neutrálna, príjemná textúra potešia fanúšikov štýlových technických vychytávok. Dokonalý dizajn pre všetkých, ktorí si vychutnávajú život aj vďaka ekosystému Apple!Špecifikácie /vlastnosti • Funkcia nabíjania je kompatibilná s väčšinou zariadení s podporou QI (smartfóny, TWS slúchadlá) • Nabíjanie pomocou magnetu (len pre iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max) • Ultra štíhly dizajn • Materiály: akrylový povrch, hrany - hliníková zliatina • Výkonné magnety Rubidencia • Účinné bezdrôtové nabíjanie: vzdialenosť do 7 mm • Smart LED podsvietenie nabíjania • Vstup: 9V/2A, 9V/2.7A, 12V/2A (odporúča sa PD18W adaptér) • Výstup: 15W / 10W / 7,5W / 5W • Dĺžka kábla: 1,5 m • Rozmery: 58,5 mm +/- 0.05mm x 7mm

Vlastnosti

Hodnotenia na domoss.sk

Hodnotenie 
27.06.2023

Good

Rýchlo nabíja, zaberá minimum miesta. Cena nie je vysoká.

    Hodnotenie 
    19.05.2023

    .

    Nezohrieva sa, nabíja celkom rýchlo, magnetizuje sa cez priehľadné silikónové puzdro. Všetko je v poriadku!

      Hodnotenie 
      20.04.2023

      super

      Veľmi praktická, pretože má malé rozmery. Som spokojný, nehreje, na stole nezaberie takmer žiadne miesto a môžete ju vložiť do tašky a vziať na cesty. Kvalita je dobrá, cena mi vyhovovala.

        Napíšte Váš názor !

        Napíšte názor

        CANYON CNS-WCS100

        CANYON CNS-WCS100

        20 ďalšie produkty v rovnakej kategórii