Beztarostný servis ASUS
Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

ASUS E1504GA-BQ133WS black

DARČEK
-10%
ASUS E1504GA-BQ133WS black Zväčšiť

ASUS E1504GA-BQ133WS black

ASUS

428745

BQ133WS

Nový produkt

Skladom: 2 ks predajňa Piešťany: 2 ks
predajňa Dolný Kubín: 0 ks
sklad DOMOSS: 0 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
ASUS Vivobook Go 15 OLED Je ľahký. Je kompaktný. Je to ASUS Vivobook Go 15 OLED a je dizajnovaný tak, aby ste boli produktívni nech ste kdekoľvek! Vďaka pántu otočnému o 180°... zobraziť viac
Cena

314,00 €

-36,00 €

350,00 €

Odporúčame dokúpiť

Predĺžená záruka:

Poistenie odcudzenia alebo náhodného poškodenia:

Rezervujte si tento tovar na predajni:

Po odoslaní rezervácie Vás budeme informovať o možnosti prevzatia tovaru cez SMS správu.
Platbu zrealizujete na pokladni ako pri bežnom nákupe, k cene tovaru sa prirátava manipulačný poplatok 1€.
Pokial je na pobočke dostupný posledný kus tovaru, môže sa jednať o vystavený tovar.


Máte záujem sa pýtať na produkt
ASUS E1504GA-BQ133WS black ?
Zanechajte nám kontakt a my Vám zavoláme naspäť.

* povinné údaje


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

314,00 €

Skladom: 2 ks

ZÍSKAJTE BONUS Na zakupeny produkt ziskavate DARCEK bezstarostny servis. Viac informacii na asus.com/sk/event/bezstarostny_servis Akcia trva od 10.8.2023 do vypredania.KAMPAN2023101
Beztarostný servis ASUS

Príslušenstvo

Detaily

ASUS Vivobook Go 15 OLED

Je ľahký.

Je kompaktný.

Je to ASUS Vivobook Go 15 OLED a je dizajnovaný tak, aby ste boli produktívni nech ste kdekoľvek!

Vďaka pántu otočnému o 180°, fyzickému štítu webovej kamery a množstvu premyslených dizajnových prvkov - vrátane nádherného OLED displeja - je Vivobook Go 15 OLED notebook ktorý vás oslobodí!

Štýlový kompaktný notebook ASUS Vivobook Go 15

ASUS predstavuje štýlový, 1,63 kg ľahký a 17,9 mm tenký, kompaktný a kompletne vybavený notebook Vivobook Go 15 s excelentným displejom. Pomôže vám dokončiť každodenné pracovné úlohy a poskytne všetko, čo potrebujete pre kvalitnú zábavu. Štvorjadrový procesor Intel Processor N100 notebooku ASUS VivoBook 15 má dostatočnú oporu v 4 GB DDR4 operačnej pamäte. Plochý 180° pánt uľahčí zdieľanie obsahu alebo spoluprácu v skupine. S technológiou rýchleho nabíjania doplníte kapacitu batérie na 60 % za 49 minút.

Laptop ASUS Vivobook Go 15 s dokonalým displejom

Full HD NanoEdge displej laptopu ASUS Vivobook Go 15 s tenkými rámčekmi a 84 % pomerom obrazovky k telu má svietivosť 250 nitov. Vďaka vysokému kontrastu a svojej schopnosti udržiavať široký farebný gamut je displej schopný zobraziť ostré detaily aj pri nízkej úrovni nastavenia jasu. S TÜV Rheinland certifikáciou znižuje displej únavu očí pri dlhom sledovaní.

Notebook ASUS VivoBook 15 M513 s ergonomickou klávesnicou

Po otvorení veka vás privíta ergonomická klávesnica so zvýrazneným klávesom Enter, ideálnou na prácu v šere. Robustná jednodielna konštrukcia a zdvih klávesov 1,4 mm poskytujú praktické písanie. Viacdotykový touchpad ponúka plynulé a presné ovládanie kurzora. *Lokalizácia klávesnice môže byť len ilustračná.

Laptop ASUS Vivobook Go 15 s odolným prevedením a kvalitným zabezpečením

Laptop ASUS Vivobook Go 15 úspešne prešiel prísnou sadou testov MIL-STD-810H, kedy bol vystavený pádom, vibráciám, vlhkosti a extrémnym teplotám. ASUS laptop je tak spoľahlivý aj v tých najdrsnejších podmienkach. Snímač odtlačkov prsta vstavaný do touchpadu umožní prístup jedným dotykom, takže prihlásenie je rýchle a bezpečné. Fyzický kryt webovej kamery ochráni vaše súkromie.

Vlastnosti

KampaňASUS Darček bezstarotný servis automaticky, platí od 10.8.2023 do vypredania
DarčekBezstarostný servis
BluetoothBluetooth
BonusÁno

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

ASUS E1504GA-BQ133WS black

ASUS E1504GA-BQ133WS black

Na zakupeny produkt ziskavate DARCEK bezstarostny servis. Viac informacii na asus.com/sk/event/bezstarostny_servis Akcia trva od 10.8.2023 do vypredania.KAMPAN2023101

20 ďalšie produkty v rovnakej kategórii