Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Pro štandard čierna

Xiaomi Mi Robot Vacuum Pro štandard čierna Zväčšiť

Xiaomi Mi Robot Vacuum Pro štandard čierna

XIAOMI

440291

XISADASTANDARDMOPPROB

Nový produkt

Skladom: 1 ks predajňa Piešťany: 1 ks
predajňa Dolný Kubín: 0 ks
sklad DOMOSS: 0 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Xiaomi Mi Robot Mop 2S (XMSTJQR2S/BHR5771EU/BHR5771) Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P/STYTJ02YM Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner Mop Pro/STYJ02YM Xiaomi Viomi V2 Pro V-RVCL... zobraziť viac
Cena

18,90 €

Rezervujte si tento tovar na predajni:

Po odoslaní rezervácie Vás budeme informovať o možnosti prevzatia tovaru cez SMS správu.
Platbu zrealizujete na pokladni ako pri bežnom nákupe, k cene tovaru sa prirátava manipulačný poplatok 1€.
Pokial je na pobočke dostupný posledný kus tovaru, môže sa jednať o vystavený tovar.


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

18,90 €

Skladom: 1 ks

Detaily

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Xiaomi Mi Robot Mop 2S (XMSTJQR2S/BHR5771EU/BHR5771) Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P/STYTJ02YM Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner Mop Pro/STYJ02YM Xiaomi Viomi V2 Pro V-RVCLM21B Xiaomi Viomi Robot Vacuum Cleaner SE V-RVCLM21A Xiaomi Viomi V3 Rozmery:Hlavná kefa: 190*40 mm Hepa Filter: 150*50*12 mm Bočná kefa: 150*45 mm Odporučaná výmena: 3 mesiaceObsah balenia: 2 ks filtrov, 1 ks bočná kefa, 1 ks hlavná kefaŠtandardná sada príslušenstva pre robotické vysávače Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop PRO. Prachový filter dokáže zachytiť aj tie najmenšie prachové častice a zabraňuje sekundárnemu znečisteniu. Pre najlepšie výsledky odporúča výrobca meniť filter aspoň každých 3 – 6 mesiacov, záleží na intenzite používania. Filter sa neodporúča umývať a oplachovať, mohlo by dôjsť k závažnému poškodeniu vysávača.Hlavná kefa čistí a zachytáva nečistoty z povrchov vo Vašej domácnosti, či už z kobercov alebo všetkých druhov podláh. Zachytáva vlasy, omrvinky, prach. Kefu je vhodné meniť pre efektívne vysávanie každé 2-3 mesiace v závislosti od intenzity používania.Bočná kefa zabezpečí kvalitné a dôkladné vysatie nečistôt v ťažšie dostupných miestach, tj. kútoch miestností. Odporúča sa vymieňať každých 6 mesiacov v závislosti od používania. Jednoduchá údržba a výmena.Produkt je od certifikovaného výrobcu komponentov pre robotické vysávače a je plnohodnotnou náhradou k originálnemu príslušenstvu.

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

Xiaomi Mi Robot Vacuum Pro štandard čierna

Xiaomi Mi Robot Vacuum Pro štandard čierna

20 ďalšie produkty v rovnakej kategórii