Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

Microsoft 365 Business Standard P6 Mac/Win, 1 rok, SK

Microsoft 365 Business Standard P6 Mac/Win, 1 rok, SK Zväčšiť

Microsoft 365 Business Standard P6 Mac/Win, 1 rok, SK

MICROSOFT

406539

365BUSSTD

Nový produkt

Skladom: 1 ks predajňa Piešťany: 1 ks
predajňa Dolný Kubín: 0 ks
sklad DOMOSS: 0 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
Microsoft 365 ponúka nástroje, ktoré potrebujete, aby ste mohli pracovať kedykoľvek, kdekoľvek a na akomkoľvek zariadení. Prináša rovnaké aplikácie Office, ktoré už používate roky, plus všetky výho... zobraziť viac
Cena

149,00 €

Rezervujte si tento tovar na predajni:

Po odoslaní rezervácie Vás budeme informovať o možnosti prevzatia tovaru cez SMS správu.
Platbu zrealizujete na pokladni ako pri bežnom nákupe, k cene tovaru sa prirátava manipulačný poplatok 1€.
Pokial je na pobočke dostupný posledný kus tovaru, môže sa jednať o vystavený tovar.


Máte záujem sa pýtať na produkt
Microsoft 365 Business Standard P6 Mac/Win, 1 rok, SK ?
Zanechajte nám kontakt a my Vám zavoláme naspäť.

* povinné údaje


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

149,00 €

Skladom: 1 ks

Detaily

Microsoft 365 ponúka nástroje, ktoré potrebujete, aby ste mohli pracovať kedykoľvek, kdekoľvek a na akomkoľvek zariadení. Prináša rovnaké aplikácie Office, ktoré už používate roky, plus všetky výhody cloudu.Pracujte odkiaľkoľvek Microsoft 365 prináša do vašich obľúbených zariadení dobre známe, vždy aktuálne aplikácie. S vybranými plány môžete nainštalovať aplikácie Office až na päť počítačov PC alebo Mac a päť tabletov (na iPady alebo zariadenia s Windows alebo Androidom), a ak niektorý z nich prestanete používať, inštaláciu môžete preniesť. Vďaka mobilným aplikáciám Office môžete zobrazovať a upravovať súbory na telefónoch s Windows alebo Androidom aj na iPhone.Pracujte podľa svojho plánu Pracujte kdekoľvek potrebujete, na ľubovoľnom zariadení. Zdieľajte vždy prístupné súbory online i offline a držte krok so svojim tímom. Ak potrebujete pracovať, aplikácie Office sú pripravené.Nech vám nič neutečie Venujte svoj čas práci namiesto inštalácií, aktualizácií a synchronizáciou. Microsoft 365 sa o všetko postará na pozadí a vy sa môžete pustiť priamo do svojich úloh. Navyše zostáva stále aktuálna, takže vždy budete pracovať s najnovšou verziou Wordu, Excelu, PowerPointu a Outlooku.Zvýšte svoju produktivitu vďaka integrovaným inteligentným funkciám Súčasťou aplikácií Microsoftu 365 sú inteligentné funkcie, ktoré vám ušetria čas a pomôžu dosiahnuť lepšie výsledky. Vytvárajte obsah pomocou integrovanej nápovedy, prednášajte spoľahlivé návrhy a získavajte informácie na základe analýzy dát. Nech si aktualizujete životopis, pripravujete prezentáciu alebo hodnotíte rozpočet, s našimi inteligentnými službami, ako je Researcher a Editor vo Worde, Designer v PowerPointe alebo Insight Services, budete tvoriť ako profesionáli.Výhody Microsoft 365 Business StandardWord, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook: Premium Microsoft Teams: Premium Firemný e-mail Exchange Online OneDrive pre firmy - 1TB cloudové úložisko pre zálohovanie súborov 5 počítačov PC / Mac + 5 tabletov + 5 mobilných zariadení pre 1 osobu Integrované ovládacie prvky zabezpečenia Access a Publisher (len pre PC) Nepretržitá technická podporaRiešenie je kompatibilný s Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 Service Pack 1 a dvoma najnovšími verziami systému MacOS.

Vlastnosti

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

Microsoft 365 Business Standard P6 Mac/Win, 1 rok, SK

Microsoft 365 Business Standard P6 Mac/Win, 1 rok, SK

6 ďalšie produkty v rovnakej kategórii