Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

odšťavovač šnekový OMEGA JUICER H3000R-F

DOPRAVA ZADARMO
-21%
odšťavovač šnekový OMEGA JUICER H3000R-F Zväčšiť

odšťavovač šnekový OMEGA JUICER H3000R-F

LAMA

434982

H3000RF

Nový produkt

Skladom: 5 ks predajňa Piešťany: 5 ks
predajňa Dolný Kubín: 0 ks
sklad DOMOSS: 0 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
Horizontálny pomalý odšťavovač Omega H3000R-F Vychutnajte si chutné ovocie, zeleninu a trávu ako lahodný džús - len to urobte! Vďaka kompaktným odšťavovačom Omega H3000R-F si vychutnáte farebnú de... zobraziť viac
Cena

189,00 €

-50,00 €

239,00 €

Odporúčame dokúpiť

Predĺžená záruka:

Poistenie odcudzenia alebo náhodného poškodenia:

Rezervujte si tento tovar na predajni:

Po odoslaní rezervácie Vás budeme informovať o možnosti prevzatia tovaru cez SMS správu.
Platbu zrealizujete na pokladni ako pri bežnom nákupe, k cene tovaru sa prirátava manipulačný poplatok 1€.
Pokial je na pobočke dostupný posledný kus tovaru, môže sa jednať o vystavený tovar.


Máte záujem sa pýtať na produkt
odšťavovač šnekový OMEGA JUICER H3000R-F ?
Zanechajte nám kontakt a my Vám zavoláme naspäť.

* povinné údaje


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

189,00 €

Skladom: 5 ks

Detaily

Horizontálny pomalý odšťavovač Omega H3000R-F Vychutnajte si chutné ovocie, zeleninu a trávu ako lahodný džús - len to urobte! Vďaka kompaktným odšťavovačom Omega H3000R-F si vychutnáte farebnú dennú porciu vitamínov a enzýmov zlisovaných v jednom pohári šťavy. Horizontálny odšťavovač s nízkou rýchlosťou spracováva zeler rovnako ľahko ako citrusové plody, ovocie, zeleninu, listy, pšeničnú trávu a ďalšie. Jeho kapacita je ideálna pre objem šťavy do jedného litra a urobí dojem v malých domácnostiach alebo pri cestovaní. Chráni vitamíny Vďaka odšťavovačom Omega Juicers H3000R-F začnete deň s extra dávkou vitality. Pretože sa šťava lisuje iba rýchlosťou 90 až 110 otáčok za minútu , základné vitamíny, enzýmy a živiny zostávajú takmer úplne v šťave. Vytláčajte krásne, autentické, lahodné šťavy deň čo deň s minimálnym okysličovaním, bez škodlivého vytvárania tepla a takmer bez peny. Tu máte jednoducho v pohári viac ako v bežnej odstredivke šťavy. Donúti vás vyskúšať experimenty s lahodnými šťavami S odšťavovačmi Omega H3000R-F využívate pravdepodobne najefektívnejší spôsob, ako urobiť niečo dobré pre svoje telo. Pretože naše telo obzvlášť dobre využíva potrebné zložky ovocia a zeleniny vo forme šťavy. Ušetrite si časovo náročnú prípravu jednoduchým nahrubo nakrájaným čerstvým ovocím a zeleninou a následnou premenou na lahodné, aromatické energetické šťavy podľa vlastného výberu. Jednoduchý pomalý odšťavovač vás pozýva experimentovať s receptami, farbami a kombináciami. Stačí vytlačiť šťavu a vyčistiť v okamihu Pomalé lisovanie umožňuje získať vyššiu výťažnosť šťavy, ktorá je bohatšia na vitamíny ako v bežných odšťavovačoch. Nehovoriac o oveľa lepšom chuťovom zážitku! Obsluha odšťavovača Omega Juicer H3000R-F je veľmi jednoduchá: stlačte spínač, naplňte materiál, ktorý chcete stlačiť, stlačte posúvač a lahodná šťava vytečie do zbernej nádoby. Ak sa niekedy zasekne odolná plastová nastavovacia skrutka bez obsahu BPA, jednoducho zaraďte spiatočku.

Vlastnosti

Príkon (W)150
Doprava ZADARMOÁno

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

odšťavovač šnekový OMEGA JUICER H3000R-F

odšťavovač šnekový OMEGA JUICER H3000R-F

7 ďalšie produkty v rovnakej kategórii