Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

KÄRCHER WD 4 S V-20/5/22 1.628-290.0

AKCIA
-11%
KÄRCHER WD 4 S V-20/5/22 1.628-290.0 Zväčšiť

KÄRCHER WD 4 S V-20/5/22 1.628-290.0

Kärcher

440561

WD4PSV20522

Nový produkt

Skladom: viac ako 5 ks predajňa Piešťany: 2 ks
predajňa Dolný Kubín: 2 ks
sklad DOMOSS: 5 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
Vynikajúce sanie so spotrebou iba 1000 wattov: Vysávač na mokré a suché vysávanie WD 4 S V-20/5/22. Vybavený špeciálnym príslušenstvom je ideálnym zariadením na dokonalé čistenie interiérov . Odním... zobraziť viac
Cena

160,00 €

-19,01 €

179,00 €

Odporúčame dokúpiť

Predĺžená záruka:

Poistenie odcudzenia alebo náhodného poškodenia:

Rezervujte si tento tovar na predajni:

Po odoslaní rezervácie Vás budeme informovať o možnosti prevzatia tovaru cez SMS správu.
Platbu zrealizujete na pokladni ako pri bežnom nákupe, k cene tovaru sa prirátava manipulačný poplatok 1€.
Pokial je na pobočke dostupný posledný kus tovaru, môže sa jednať o vystavený tovar.


Máte záujem sa pýtať na produkt
KÄRCHER WD 4 S V-20/5/22 1.628-290.0 ?
Zanechajte nám kontakt a my Vám zavoláme naspäť.

* povinné údaje


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

160,00 €

Skladom: viac ako 5 ks

Detaily

Vynikajúce sanie so spotrebou iba 1000 wattov: Vysávač na mokré a suché vysávanie WD 4 S V-20/5/22. Vybavený špeciálnym príslušenstvom je ideálnym zariadením na dokonalé čistenie interiérov . Odnímateľná rukoväť umožňuje pripevniť rôzne hubice priamo na saciu hadicu, čím zaistí, že práca bude jednoduchá aj v stiesnených priestoroch. Súčasťou vysávača je aj robustná 20-litrová nerezová nádoba, 5 metrová šnúra, 2,2 metra dlhá sacia hadica, podlahová hubica, plochý skladaný filter a flisové filtračné vrecko. Plochý skladaný filter je vhodný najmä na nepretržité mokré a suché vysávanie bez nutnosti výmeny filtra. Vďaka patentovanej technológii odstraňovania filtra je možné plochý skladaný filter vybrať v priebehu niekoľkých sekúnd, pričom sa vyhnete akémukoľvek kontaktu s nečistotami. A samozrejmosťou je, že vysávač je dodávaný s ďalšími známymi prvkami výbavy z osvedčeného radu mokro-suchých vysávačov Kärcher. Pre optimálne odstránenie jemných a odolných nečistôt. Odnímateľná rukoväťNa saciu hadicu je možné priamo pripojiť rôzne hubice. Pre jednoduché vysávanie – aj v stiesnených priestoroch. Patentovaná technológia odstraňovania filtraRýchle a jednoduché vybratie filtra z filtračného boxu – bez kontaktu s nečistotami. Na mokré a suché vysávanie bez výmeny filtra. Uloženie hadice na hlave zariadenia Nasávaciu hadicu je možné skladovať priestorovo úsporným spôsobom zavesením na hlavu prístroja. Intuitívne zabezpečovacie mechanizmy pre ľavákov a pravákov. Praktické uloženie kábla a príslušenstva Priestorovo úsporné, bezpečné a ľahko dostupné skladovanie príslušenstva. Napájací kábel možno bezpečne uložiť pomocou integrovaných káblových hákov. Flísové filtračné vrecko Trojvrstvový fleecový materiál mimoriadne odolný proti roztrhnutiu. Pre dlhotrvajúci sací výkon a vynikajúce zadržiavanie prachu. Praktická parkovacia poloha Rýchle a jednoduché medziparkovanie sacej trubice a podlahovej hubice pri prerušení práce. Odkladacia polica Na bezpečné uloženie nástrojov a malých dielov, ako sú skrutky a klince. Medziparkovanie rukoväte na hlave zariadenia Pri prestávke v práci rýchlo zaparkujte rukoväť na hlave zariadenia. Zariadenie, sacia hadica a podlahová hubica sú optimálne zladené Pre najlepšie výsledky čistenia – či už suché, mokré, jemné alebo hrubé nečistoty. Pre maximálne pohodlie a flexibilitu vysávania.

Vlastnosti

Príkon (W)1000
Objem vrecka/nádoby (l)17,0 - 21,0

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

KÄRCHER WD 4 S V-20/5/22 1.628-290.0

KÄRCHER WD 4 S V-20/5/22 1.628-290.0

13 ďalšie produkty v rovnakej kategórii