Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

HP CF360X 12500str. black

HP CF360X 12500str. black Zväčšiť

HP CF360X 12500str. black

ARMOR

392694

3432617970

Nový produkt

Skladom: 1 ks predajňa Piešťany: 1 ks
predajňa Dolný Kubín: 0 ks
sklad DOMOSS: 0 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
Armor toner pre HP CLJ M552 HC (CF360X) 12500 s. BFarba: Čierna Kapacita: 12500 stránZáruka: DoživotnáV prípade, že máte nejasnosti ohľadom kompatibility, obráťte sa prosím na bezplatnú infol... zobraziť viac
Cena

109,00 €

Rezervujte si tento tovar na predajni:

Po odoslaní rezervácie Vás budeme informovať o možnosti prevzatia tovaru cez SMS správu.
Platbu zrealizujete na pokladni ako pri bežnom nákupe, k cene tovaru sa prirátava manipulačný poplatok 1€.
Pokial je na pobočke dostupný posledný kus tovaru, môže sa jednať o vystavený tovar.


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

109,00 €

Skladom: 1 ks

Detaily

Armor toner pre HP CLJ M552 HC (CF360X) 12500 s. BFarba: Čierna Kapacita: 12500 stránZáruka: DoživotnáV prípade, že máte nejasnosti ohľadom kompatibility, obráťte sa prosím na bezplatnú infolinku 0800 157 928. Ďalšie informácie na www.armor.skTonery OWA ARMOR – riešenie pre zodpovednýchTonery OWA ARMOR – Unikátna kombinácia ekonomického a ekologického riešenia • Veľmi kvalitný rad tonerových kaziet OWA ARMOR do takmer všetkých tlačiarní na trhu. • Na všetky tonery OWA ARMOR je poskytovaný bezkonkurenčný servis v podobe doživotnej záruky na kazety, prevzatie záruky za nové tlačiarne a spätný odber kaziet. • ARMOR ručí za kvalitu tlače. • Žiadny z tonerov OWA ARMOR neporušuje patentové právo. • Tonery OWA ARMOR vám umožňujú splniť požiadavky spoločenskej zodpovednosti firiem (CSR) v oblasti ochrany životného prostredia. • Pri zapojení sa do programu OWA získavate automaticky tzv. Materiálový report, ktorý môžete zahrnúť do vášho CSR reportu.Pozrite sa, ako program OWA funguje https://www.youtube.com/watch?v=oLTvCXQd2jUS tonermi OWA Armor zároveň získavate: • ZADARMO zapojenie do programu odberu vypísaných tonerov vrátane získania tzv. materiálového reportu – šetríte životné prostredie. • ZADARMO technickú podporu na zákazníckej linke 0800 157 928. • ZADARMO 100% servis v podobe siete špecializovaných firiem s operatívnym výjazdom technika na miesto do 48 hodín. • ZADARMO širokú marketingovú podporu pre partnerov • Istotu, že žiadne tonery OWA ARMOR neporušujú patenty a sú zdravotne nezávadné. • Francúzsku kvalitu preverenú medzinárodnými certifikátmi. • Doživotnú záruku na tonery OWA ARMOR. • Záruku na nové tlačiarne.

Vlastnosti

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

HP CF360X 12500str. black

HP CF360X 12500str. black

20 ďalšie produkty v rovnakej kategórii