Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

i-tec C31

Zväčšiť

i-tec C31

I-TEC

435833

29602394

Nový produkt

Skladom: 2 ks predajňa Piešťany: 2 ks
predajňa Dolný Kubín: 0 ks
sklad DOMOSS: 0 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
Adaptér vám umožní pripojiť dátová USB-C zariadenia (ako je napríklad flash disk, externý rámček pre HDD / SSD, prípadne USB rozbočovač) k počítaču, notebooku či tabletu, ktorý je vybavený štandard... zobraziť viac
Cena

7,90 €

Rezervujte si tento tovar na predajni:

Po odoslaní rezervácie Vás budeme informovať o možnosti prevzatia tovaru cez SMS správu.
Platbu zrealizujete na pokladni ako pri bežnom nákupe, k cene tovaru sa prirátava manipulačný poplatok 1€.
Pokial je na pobočke dostupný posledný kus tovaru, môže sa jednať o vystavený tovar.


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

7,90 €

Skladom: 2 ks

Detaily

Adaptér vám umožní pripojiť dátová USB-C zariadenia (ako je napríklad flash disk, externý rámček pre HDD / SSD, prípadne USB rozbočovač) k počítaču, notebooku či tabletu, ktorý je vybavený štandardným konektorom USB-A 3.0 / 3.1.Adaptér podporuje vysokorýchlostný prenos dát (10 Gbps) a je tak ideálnym prostredníkom medzi novým USB-C príslušenstvom a klasickým portom USB-A.Upozornenie: tento adaptér nie je schopný vzhľadom na technologické obmedzenia portu USB-A prenášať video, a nepodporuje ani napájania notebooku / tabletu.Špecifikácia • Rozhranie USB 3.1 Type-C a USB 3.0 Type-A, spätne kompatibilný s USB 2.0 • 1x USB 3.0 port Type-C pre pripojenie vašich súčasných USB-C zariadenia a vysokorýchlostný prenos dát (10 Gbps) • OS Windows 10 32 / 64bit, Mac OS X, Chrome OS (Google), Android 6 • Adaptér nepodporuje USB-C DisplayPort Alternate Mode a PowerDelivery. • Rozmery produktu: 38 x 17 x 10 mm • Hmotnosť produktu: 8 gHardvérové požiadavky: • notebook, tablet, PC, smartphone s OS Windows, Mac alebo Google s voľným portom USB 3.0Operačný systém: • Windows 10, Mac OS X, Google (Chrome OS a Android 6)

Vlastnosti

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

i-tec C31

i-tec C31

19 ďalšie produkty v rovnakej kategórii